kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bosh pomocy!!! dogomaniacy!!! zawsze sie litujecie podnosicie wrzawe a jak juz ktos wezmie pieski i wola o pomoc bo nie daje rady to tak malo nas jest??????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
pidzej Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ja też mogę pomóc w ogłoszeniach. Nie wiem jak inaczej. Quote
kaLOlina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wszyscy jestesmy goli...:( biedna Greven juz nawet sprzedaje swoj samochod zeby ratowac zwierzaki:( ehhh Quote
Asior Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 oczywiście, ze pomogę allegro wystawie tylko napiszcie mi tekst :( [SIZE="5"]KTO MÓGŁBY ZROBIĆ BANEREK, COBYM MOGŁA POROZSYŁAĆ DO KILKUNASTU OSÓB,ŻEBY "WSADZIŁY" SOBIE TO W PODPIS.....???? Quote
halbina Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Tekst napiszę, choć - jak czytałam opowieść Greene - to chciało się i płakać i śmiać, więc może ona sama barwnie opisze swoje perypetie, my dodamy apel o pomoc w budowie kojca, pieniądze i wsparcie na jej działalność... Przydałyby się zdjęcia, pies piękny, więc zainwestowałabym w jego promocję kilka sesji fotograficznych... może minifotoreportaż udałoby się zrobić?... Przydatne będą też uaktualnienia w pierwszym poście, informacje, co jest potrzebne, gdzie szukać zdjęć itp... Czekamy na uzdolnionych, którzy stworzą banerki różnych rozmiarów... I - oczywiście - podbijanie wątku oraz przesyłąnie o nim informacji znajomym, to właśnie rozgłos, który może ściągnie tu ludzi mogących westprzeć nie tylkjo duchowo... Piszcie prośby do znajomych na gg, e-maile... Quote
solito Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Asior']oczywiście, ze pomogę allegro wystawie tylko napiszcie mi tekst :( KTO MÓGŁBY ZROBIĆ BANEREK, COBYM MOGŁA POROZSYŁAĆ DO KILKUNASTU OSÓB,ŻEBY "WSADZIŁY" SOBIE TO W PODPIS.....???? Wiem, że black sheep robi ładne banerki /bez problemu/ Quote
solito Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 black sheep zrobiła m.in. banerek dla Stinia, który mam w podpisie Quote
Asior Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 o właśnie Lupe...Ona jest niezawodna.... Powiedzcie z jakiego miasta jest Graven????? Bo może udało by mi się zainteresować jej historią Magde Hejde z TVP # Quote
lupe Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 - wklejam poki co...Kremowego.. - KaLOlina, ten drugi jutro ..hm..dzisiaj....wieczorem. Tylko jeszcze zapytam o coś na PW. Quote
kaLOlina Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 z Lupe ustalilysmy ze poczekamy na autorke watku-niech sie wypowie czy chce banerki z nazwa jej fundacji...tak chyba bedzie lepiej;) Quote
loozerka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Asior, Greven jest spod Szczecina. Jest watek Rexa, ktory jest na tymczasie u Czarodziejki. Ona tez potrzebuje pilnie Kojca i robila rozeznanie ile bedzie kosztował taki juz porzadny, z podmurówką Wyszło jej, że to prawie 2000 zł. Nie wiem też, jak duży on jest, ale coś kojarze 2x2,5 m. Nie wiem, czy bardziej nie opłaca sie kupno gotowego. Ale to tez niemaly koszt. Quote
halbina Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 NO, jak widać, coś zaczyna się już ruszać... Dzięki, dziewczyny! Informacja jest na wagę złota! Quote
AnkaG Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='halbina']A adres bazarku gdzie?... Już się robi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59997 Quote
Greven Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 O boże, dziewczyny... jesteście niesamowite... :oops: Dopiero usiadłam do internetu, za chwilę bardziej się rozpiszę. Quote
Greven Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 1. bannerki - bardzo mi się podobają, zwłaszcza ten, który halbina ma w podpisie. Dziękuję Wam! Dziękuję, lupe :modla: 2. kojec - niby ma się coś ruszyć po weekendzie, potrzebna tylko wylewka, siatka za ok. 400 zł, wszystko pozostałe obiecał dostarczyć wykonawca kojca (nieodpłatnie), dwa dni i kojec gotowy. Brzmi pięknie, prawda? Ale mnie już się wierzyć nie chce w obietnice ludzi, którzy najpierw bajdurzą, czego to oni dla mnie i dla zwierzątek nie zrobią, a później nie pojawiają się (umówieni - ja czekam), nie odbierają telefonu (dzwonię, dzwonię...), nie odpisują na smsy... Do tej pory naiwnie wierzyłam, że jak ktoś mi obieca pieniądze, kojec, paszę czy cokolwiek innego, to przyśle, przywiezie, wybuduje. Życie to nieco zweryfikowało i teraz ostrożnie podchodzę do każdej propozycji pomocy. Nie napalam się, nie nastawiam i dzięki temu oszczędzam sobie bolesnych rozczarowań. kojec po kosztach materiałów (robocizna symboliczna) można mieć już za około 1.000 zł. Między 2.500 a 3 tys. są kojce gotowe, np. w sklepach z akcesoriami dla zwierząt. Ładne i solidne - wręcz eleganckie! - ale zupełnie poza moim zasięgiem. 3. pieniądze oraz "promocja"... Dziękuję Wam bardzo, bardzo i z całego serca za kasę, którą mi ofiarujecie (proponuję na AFN, nie bezpośrednio na moje konto, bo dzięki temu pieniądze na kojec na pewno pójdą na kojec, a w innym wypadku niemal wszystko, co przychodzi na moje konto, idzie natychmiast na bieżące potrzeby, czyli jedzenie dla zwierząt oraz spłatę długu za Liv, którego na szczęście zostało już tylko 109 euro), a także za bannery, podpisy i rozsyłanie informacji o mojej sytuacji i potrzebach. Jeszcze raz: DZIĘKUJĘ :klacz: 4. pies - główny bohater tej historii, ma się w końcu lepiej, objawy infekcji ustępują, zaczął więcej jeść i nie jest już taki osowiały. Cieszy się, ogonisko mu chodzi, ale niestety poprawa samopoczucia łączy się u niego z rozbudzeniem instynktów łowieckich i - na ile uwięź mu pozwala - próbuje polować na przechodzące zwierzęta, znów jak szalony oszczekuje konie. W ciągu jednej nocy wykopał dół głęboki na dobre pół metra, włożył do niego pustą miskę i przysypał sianem. W jakim celu... nie wiem. Quote
Neris Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oni w swojej inteligencji mają dziwne pomysły... w mieszkaniu pewnie zdjąłby firanki, wypruł materac z łóżka i zeżarł oparcie z kanapy jak moja tymczaska... Quote
AnkaG Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Greven - dziewczyny zadały pytanie czy mogą w banerkach pisac nazwę twojej fundacji? A ja mam pytanie czy twoja fundacja jest organizacją użytku publicznego (chodzi o 1 % podatku) ? Quote
Recommended Posts