Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo piękne te imiona, naprawdę ;) zwłaszcza Świerzbownica ;)

Mój Groszek nie reaguje na to imię. Reaguje tylko na Mały albo Maloto :oops:
Ale się wykazałam kreatywnością z tym imieniem ;) aż wstyd.

• Replies 988
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o Maloto oryginalne ;) Groszka to zapamiętam do końca życia, nakrzyczeli na mnie, Groszka musiałam zostawić, po chwili wyjechali po niego ludzie z łodzi, ta im nie tego szczeniaka przyniosła, koszty poniosłaś straszne, później biedny klusek w wielkiej budzie sam... aż w końcu dotarł do celu :)

Posted

[quote name='mysza 1']Bardzo piękne te imiona, naprawdę ;) zwłaszcza Świerzbownica ;)

Nie myślałam, że uznasz je za bardzo piękne. ;)

Dla mnie to po prostu przydomki odzwierciedlające rzeczywistość i uwzględniające pewne zachowania. :lol:

Nadużywasz słowa naprawdę. ;)

Posted

tripti napisał(a):
o jakiś temat tabu :) a co była kąpiel i nastroszenie?

Wkurzyła się na Pimpa ;) wszystkie psy go lubią ale Fortuna nie polubiła niestety.

Posted

cisowianka napisał(a):
A ja, naprawdę dawno tu nie zaglądałam :lol:

Naprawdę. ;)

mysza 1 napisał(a):
Nie napisałaś nic o tym, że Fortuna miała wczoraj irokeza ;)

Miała. Irokeza wojennego. Piękny był. Naturalny. ;) Był też warkot i bulgot. ;)

Posted

A właściwie to na co jej irokez, teraz sa w modzie długie włosy, przecież są sposoby przedłużania włosa jedna długa wizyta u fryzjera i ....... dziewczyna jak ta lala, niczym hart afgański :cooldevi:

Posted

cisowianka napisał(a):
A właściwie to na co jej irokez, teraz sa w modzie długie włosy, przecież są sposoby przedłużania włosa jedna długa wizyta u fryzjera i ....... dziewczyna jak ta lala, niczym hart afgański :cooldevi:

Ta wersja w lecie odpada. ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
A Fortunie gorąco czy wszystko jedno w taką pogodę?

Jest bardziej flegmatyczna i ma cały czas otwartą paszczę. ;)

Posted

tripti napisał(a):
konkretne pytania i konkretne odpowiedzi :) pasujecie do siebie ;)

I tak jesteśmy bardzo towarzyskie na wątkach ;) ale to też Twoja i Cisowianki zalsuga, że wątek żyje ;)
Konwersujemy sobie ;)

Posted

no normalny pies :)
wpadłam zobaczyć czy będą fotki na ławeczce, ale panna nie załapała się patrzę, albo ławeczka nie wytrzymałam po poprzednim brytanie.

piękna jest!

Posted

Fortuna opanowała wskakiwanie na kanapy. Ławeczka jest twarda i niewygodna, więc nie opłaca się na niej siadać. ;)

Fortunie nie chciało się wcale pozować, a mnie robić zdjęć. Poza tym mysza 1 nie lubi, gdy Fortuna ma na zdjęciach rozdziawioną japę, a przy tej pogodzie zamyka ją rzadko. ;)

Posted

nikolaczek większość korabiewickich bied mi podskoczyła w subskrybcjach, patrzę, że hurtowo nadrabiasz zaległości :) miło Cie widzieć ponownie :)

Posted

:))) Dokładnie! :) Ja też się cieszę! Kurde mam ostatnio zaryp jakich mało, ale powoli wychodzę na prostą, także postaram się teraz bywać z dawną częstotliwością ;)

Posted

nicolaczek napisał(a):
Hej dziewczyny!
Uprzejmie donoszę;) że przesłałam właśnie swoją deklarację - 50 zł. na Fortunę :)

Wielkie dzięki :)

Uważam, że Fortuna jest ładna, lubię jasne psy :)
Czasem z rozdziawioną japą ;) wygląda wesoło ale ładniej na pewno kiedy jest taka zamyślona ;)

Posted

mysza 1 napisał(a):
Wielkie dzięki :)

Uważam, że Fortuna jest ładna, lubię jasne psy :)
Czasem z rozdziawioną japą ;) wygląda wesoło ale ładniej na pewno kiedy jest taka zamyślona ;)

Jak ma rozdziawioną japę, widać braki w uzębieniu. ;)