Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kara.']Telewizja szkodzi:evil_lol:

Na bazarku były kiedyś robione przez dziewczyny takie polarowe sznurki. Myślicie, że to się też tak by nitkowało?[/QUOTE]

Wydaje mi się, że nie bo polar w ogóle nie snuje się i nawet nie trzeba go specjalnie "obrzucać". Zapomniałam o szkodliwości nitek a moja Kola też rozszarpuje te frędzle.

Posted

Ewa tak mi przykro :( takie pożegnania bardzo bolą
W weekend mnie tu nie będzie - jadę do Gdańska, szkoda że Pani z Gdańska się nie odezwała w temacie domku dla Poli bo mogłabym przy okazji oblukać

Posted

[quote name='EVA2406']Ja też jestem.
Dzisiaj jest mi bardzo smutno. Pożegnałam moją kocią seniorkę :(:(:([/QUOTE]

Ojej, która to koteczka? ....... Poznałam ją?

Posted

[quote name='malagos']Ojej, która to koteczka? ....... Poznałam ją?[/QUOTE]

Ta najstarsza, która była zawsze z moją Mamą. Ona nie lubiła kociego towarzystwa, natomiast z ludzkich rąk mogła nie schodzić.
Ze szczęścia kapała jej ślinka.

Posted

Smutno mi bez mojej małej Wiatrusi :( Była takim spokojnym cichutkim koteczkiem. mam nadzieję, że była szczęśliwa u mnie.

Poleńko, a kiedy ty znajdziesz wreszcie swój domek......

Posted

[quote name='kaja8888']słoneczko zostanie przez cały październik wyłączając tylko dzień dzisiejszy :)[/QUOTE]

Jestem za, bo to zawsze przyjemniej wstawać jak za oknem pogodnie :). A i więcej optymizmu w człowieku jakoś się znajduje.
I może ktoś wreszcie Polę dojrzy i się zakocha :)

Posted

jak to jest, że u Dorci44 setka za setką (myślę o stronach) a my nie możemy dobić u Poli do 50 stronki - znaczy mało nas tu :(
I Dorcia znajduje domek za domkiem dla swoich tymczasów i domki znajduje jak ta lala :) co prawda głównie dlaKkociaków, ale Pieski też znajdują domki, tylko że są to maluchy, a nasza Pola to kawał Psiaka - kiedy do niej wreszcie uśmiechnie się szczęści??????????

Posted

[quote name='zoja.']Żadnych telefonów? Nic a nic.. ?[/QUOTE]

Nic a nic, Jolu :(

Dla kotów to i nam się ostatnio udało kilka domków znaleźć i to bardzo dobrych domków. Z pasami jest ostatnio jakiś zastój :(
A to że do nas prawie nikt nie zagląda, to prawda. Ale domku nie będzie z zaglądających, a z ogłoszeń.
Pewnie trzeba będzie znowu pakiet wykupić.

Posted

Ja zaglądam, Dziefczynki koffane tylko nie ma co pisać.

No może to, że ze dwa dni temu przyjechali do naszego hotelu goście, żeby zapoznać się z Blekim i innymi psiakami. Ale na Polkę prawie nie patrzyli. Zwłaszcza, że ona warowała przy moim Krzyśku, patrząc mu w oczęta. Wcale się nie lansowała! :shake: