RudyKas Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Eva - wiadomość w sprawie bazarku Ci wysłałam. Ja chyba bym wiedziała jak ogarnąć bazarek na fb, tylko obawiam się, że mi czasu braknie na poprowadzenie go... Quote
kaja8888 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 ja bym pomogła ale jestem kompletny antytalent komputerowy i z czasem też krucho, ale już zrobiłam krok do przodu bo przy pomocy Kary bazarek dla Poli będzie :) Quote
mdk8 Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 około 2 lat temu miałam okazję poznać Polę osobiście to naprawdę bardzo fajna sunia ale takich cudownych bezdomnych psiaków są tysiące a ludzi chcących mieć takie cuda w domu stanowczo za mało. Myślę też , że Pola czuje się u Ani jak u siebie i teraz ciężko byłoby jej zmienić miejsce zamieszkania. Przecież starych drzew się nie przesadza. Poproszę nr. konta . Poratuję jednorazowo skromnym grosikiem. Quote
RudyKas Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 ja bym pomogła ale jestem kompletny antytalent komputerowy i z czasem też krucho, ale już zrobiłam krok do przodu bo przy pomocy Kary bazarek dla Poli będzie :) A to Wy go dopiero tworzycie czy już działa? Quote
EVA2406 Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 a ja bym poprosiła o dane na maila do ogłoszeń - te co odnawiam Polci jakieś dwie wersje są już stare i pewnie oklepane na portalach ale nieustannie je odnawiam - jedno z tym wierszykiem :D Pola od dawna nie chodze już do przedszkola ;D mój @ [email protected] Kasiu, tekst jest w 1 poście, chyba, że coś sama wymyślisz, bo ja się nie nadaję do takiej twórczości ;) A zdjęcia wybierz sobie z albumików ( linki też w 1 poście). Nie ma sprawy,to taki prezent dla Poleńki na Mikołaja. Cudny ten Mikołaj w tym roku. Cieszę się bardziej niż to ja bym dostała jakiś prezent. Quote
EVA2406 Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 około 2 lat temu miałam okazję poznać Polę osobiście to naprawdę bardzo fajna sunia ale takich cudownych bezdomnych psiaków są tysiące a ludzi chcących mieć takie cuda w domu stanowczo za mało. Myślę też , że Pola czuje się u Ani jak u siebie i teraz ciężko byłoby jej zmienić miejsce zamieszkania. Przecież starych drzew się nie przesadza. Poproszę nr. konta . Poratuję jednorazowo skromnym grosikiem. To prawda. Za dużo jest tej biedy i dlatego tyle piesków w potrzebie. Dopóki nie będzie świadomości w społeczeństwie i przymusowej sterylizacji, będzie tak nadal. Ja widziałam Polę w wakacje. Rzeczywiście czuje się u Ani jak w domu, ale tam wszyscy się tak czują ;). Ania jest ciepłą, mądrą osobą i bardzo lubi to co robi. Wiem, że to jest miejsce, gdzie psy są zadbane i bezpieczne. Pw zaraz poleci. Dziękuję bardzo :) A to Wy go dopiero tworzycie czy już działa? Działa ten wystawiony przeze mnie na Dogo: http://www.dogomania.com/forum/topic/334023-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-r%C3%B3wnie%C5%BC-%C5%9Bwi%C4%85teczne-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-poli-do-0912-godz2100/page-5 a ten od Kai8888 się dopiero tworzy. Ja mogę jeszcze czegoś poszukać i wysłać komuś zdjęcia do bazarku na fb, ale sama go nie ogarnę. Raz, że na fb kiepsko się poruszam, a drugie to, że pewnie lada dzień pójdę do szpitala, więc nie mogę się podjąć prowadzenia bazarku. Quote
EVA2406 Posted December 4, 2015 Author Posted December 4, 2015 Dzisiaj na konto wpłynęło: - Ajula - 100 zł :) - renatka_s - 50 zł - Olga D ( chyba to Gusiaczkowa Córka) - 10 zł Bardzo dziękuję :) Quote
Kara. Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Bazarek od Kai: http://www.dogomania.com/forum/topic/334051-to-i-owo-dla-poli-z-d%C5%82ugiem-do-12062015/?p=16668511 Bardzo proszę o pomoc w podnoszeniu, bo ostatnio cierpię na permanentny brak czasu. Ze swojej strony deklaruje jednorazowo 50 zł po wypłacie (czyli po 10 grudnia) oraz od stycznia stałą wpłatę 10 zł. 1 Quote
EVA2406 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Bazarek od Kai: http://www.dogomania.com/forum/topic/334051-to-i-owo-dla-poli-z-d%C5%82ugiem-do-12062015/?p=16668511 Bardzo proszę o pomoc w podnoszeniu, bo ostatnio cierpię na permanentny brak czasu. Ze swojej strony deklaruje jednorazowo 50 zł po wypłacie (czyli po 10 grudnia) oraz od stycznia stałą wpłatę 10 zł. Karusia, miło Cię tu widzieć :) Bardzo dziękuję za deklarację. Zaraz wyślę pw z nr konta. Quote
EVA2406 Posted December 5, 2015 Author Posted December 5, 2015 Bardzo mi się podobało więc ukradłam od anica ;) Quote
kaja8888 Posted December 5, 2015 Posted December 5, 2015 Kara dzięki za bazarek :), ale Ci urządziłam sobotę ;) zrobiłaś to jak zwykle perfekcyjnie :) Quote
kaja8888 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ewcia udała się zebrać pieniążki na hotelik dla Poli żeby opłacić za listopad? Quote
EVA2406 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Ewcia udała się zebrać pieniążki na hotelik dla Poli żeby opłacić za listopad? Nie do końca, ale dopożyczyłam i przelew poleciał, bo Ani dzieci muszą też jeść. Quote
kaja8888 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 może bazarkiem nadrobimy, ja jeszcze szukam fantów może jeśli Kara znajdzie czas to zrobimy jakiś mały szybki bazarek, ale już mam wyrzuty sumienia bo wiem jak Kara jest bardzo zajęta. Jestem pełna podziwu bo ten bazarek "kolos drobiazgowy" Kara zrobiła błyskawicznie - wielkie dzięki, bez niej byłoby tego bazarku :) Quote
asiuniab Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Polunia ciocie tak dzielnie pracują, żebyś była bezpieczna, za co pięknie im dziękuję:) Quote
EVA2406 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Polunia ciocie tak dzielnie pracują, żebyś była bezpieczna, za co pięknie im dziękuję :) Asiuniab, staramy się, choć to coraz trudniejsza praca, ale nie poddamy się i będziemy walczyć o Polcię. Quote
MALWA Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Dobry wieczór, od jakiegoś czasu raz po raz podczytuję wątek Poli... gdzie ona przebywa, w jkaim województwie ? Chciałabym się dowiedzieć jaki jest obecnie stan konta suczki, bo nie mogę się odnaleźć na pierwszej stronie...czy sunia choruje, czy opłata za hotelik jest również za wyżywienie ? Quote
EVA2406 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dobry wieczór, od jakiegoś czasu raz po raz podczytuję wątek Poli... gdzie ona przebywa, w jkaim województwie ? Chciałabym się dowiedzieć jaki jest obecnie stan konta suczki, bo nie mogę się odnaleźć na pierwszej stronie...czy sunia choruje, czy opłata za hotelik jest również za wyżywienie ? Pola przebywa w woj mazowieckim w hoteliku u DIF. Opłata hotelowa nie obejmuje jedzenia, szczepień, odrobaczenia, leczenia, środków na kleszcze itd. Hotel jest bardzo dobry, bo w warunkach domowych. Na zewnątrz nie ma kojców, bud, ani innych pomieszczeń dla zwierząt. Pola jest jeszcze na minusie. Wydawało mi się, że 1 post jest czytelny. Na chwilę obecną brakuje 1043,52 zł. Ta suma zmniejszy się jak zakończą się aktualne bazarki, ale na pewno nie będzie pokryta nawet w 50%. Poza tym jest problem, bo nie ma pełnej sumy deklaracji miesięcznych. I to jest największy problem, bo jedzenie i szczepienie można pokryć bazarkami i jakoś damy radę, ale na opłatę hotelową musimy uzyskać deklaracje. W ostatnim okresie były deklaracje tylko na 170 zł. Od stycznia zgłosiły się kolejne osoby na łączną sumę 80 zł, więc razem to 250 zł, czyli nadal brakuje ok 100 zł miesięcznie :( Pytasz o szczegóły. Rozumiem, że chcesz pomóc Poleńce? Quote
MALWA Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Pola przebywa w woj mazowieckim w hoteliku u DIF. Opłata hotelowa nie obejmuje jedzenia, szczepień, odrobaczenia, leczenia, środków na kleszcze itd. Hotel jest bardzo dobry, bo w warunkach domowych. Na zewnątrz nie ma kojców, bud, ani innych pomieszczeń dla zwierząt. Pola jest jeszcze na minusie. Wydawało mi się, że 1 post jest czytelny. Na chwilę obecną brakuje 1043,52 zł. Ta suma zmniejszy się jak zakończą się aktualne bazarki, ale na pewno nie będzie pokryta nawet w 50%. Poza tym jest problem, bo nie ma pełnej sumy deklaracji miesięcznych. I to jest największy problem, bo jedzenie i szczepienie można pokryć bazarkami i jakoś damy radę, ale na opłatę hotelową musimy uzyskać deklaracje. W ostatnim okresie były deklaracje tylko na 170 zł. Od stycznia zgłosiły się kolejne osoby na łączną sumę 80 zł, więc razem to 250 zł, czyli nadal brakuje ok 100 zł miesięcznie :( Pytasz o szczegóły. Rozumiem, że chcesz pomóc Poleńce? Dziękuję za odpowiedź. Deklaruję po 20 zł miesięcznie. Ale już teraz za grudzień zapłacę 100 zł - dla Poli na Mikołaja. Poproszę o konto na pw. Quote
EVA2406 Posted December 6, 2015 Author Posted December 6, 2015 Dziękuję za odpowiedź. Deklaruję po 20 zł miesięcznie. Ale już teraz za grudzień zapłacę 100 zł - dla Poli na Mikołaja. Poproszę o konto na pw. Pięknie dziękuję :) 100 zł na Mikołaja dla Polci. Cudnie !!!! I od stycznia po 20 zł miesięcznej deklaracji, czyli już tylko 80 zł miesięcznie brakuje na hotelik. Mam nadzieje, że znajdą się jeszcze jakieś dobre dusze, które naszą starowinkę wspomogą. Pw zaraz poleci. Quote
MALWA Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Przelew poleciał i kasa powinna być już na koncie. Quote
RudyKas Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Jaki miły akcent na zakończenie mikołajkowego dnia! :) Mój bazarek także jest w trakcie powstawania. Ale to mój pierwszy ever, więc trochę się boję czy się uda... Eva - czy w przypadku ewentualnych zakupów mogę podawać od razu Twoje dane? Będzie się to dało jakoś ogarnąć? :) Quote
Recommended Posts