Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za ciepłe słowa :)

A ja w sobotę byłam u Polci :)

Fotorelacji nie będzie, bo gapa, zapomniałam aparatu. Jednak Polcia ma tyle pięknych zdjęć robionych przez Anię i przez Dorotkę od jamników, że to wystarczy.

Powiem Wam tylko tyle, że Poleńka bardzo się zmnieniła od mojej poprzedniej wizyty. Jest jest pewniejsza siebie i hotelik jest jej domem, a Ania i Krzysio, to jej Państwo. Sunia jest pogodna, mordka uśmiechnięta, a za smaczki da się pokroić. Na szczęście o smakołykach nie zapomniałam ;). Wiek i trudności w stawianiu łapek, a w szczególności przy kładzeniu się i wstawaniu, widać. Ania w najbliższym czasie umówi Polcię na prześwietlenie. Wtedy będzie wiadomo jak suni pomóc.

Posted

Ponawiam pytanie

Tak, nr konta bez zmian.

Dzisiaj zamówiłm jedzonko dla Polci:

207534.0 - Bosch Goodies Vitality, przysmak dla psa - 450 g 1 207610.0 - Bosch Goodies Light, przysmak dla psa - 450 g 1 31775.1 - Bosch Light - 12,5 kg
Posted

Przelew poszedł.

Jak dojdzie, proszę o potwierdzenie na bazarku kwiatowym. Link w podpisie.

Czy pieniążki już doszły? Jeśli tak, to proszę o potwierdzenie na bazarku.

Posted

Dziękuję :)

Elu, może jakiś bazarek zrobisz, bo obieecałaś coś przed wakacjami ;)

Terro, dziękuję za to, że pamietasz o Polci i zawsze część zysków z bazarków przeznaczasz na Polcię.

Posted

Ewcia jak znajdę chwilę, bo teraz jestem po urlopie i mam Meksyk, ale może w weekend zrobię zdjęcia i skontaktuję się z Karą bo to ona ogarnia wszystko ja tylko robię zdjęcia i potem wysyłam, więc jak Kara będzie miała czas, a w zasadzie najpierw ja muszę pozbierać fanty i zrobić fotki - postaram się w ten weekend

Posted

Terro, dziękuję, ale i u Polci i u mnie kiepsko :(

Mnie dorwała rwa kulszowa i nie mogę ogarnąc bólu.

Polcia natomiast ma chore uszy i ruszamy z diagnozowaniem łapek, bo są coraz bardziej wykręcone.

Mam zdjęcia Poli z lecznicy i zawartość uszu oraz rachunek. Wczoraj miała mieć rtg łapek, ale nie miała, bo wetka sugerowała konsultację u ortopedy. Niestety wizyta prawie 200 zł. Doszłyśmy do wniosku, z DIF, że to drogo i zrobimy rtg, a zdjęcia skonsultuje z moją wetką. Jeśli będzie potrzebna konsultacja u ortopedy, to może uda się załatwić taniej.

I tak r-ek za wizytę, lekarstwo na uszy jest ponad 100 zł.