tanitka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ja ja mogę wstawić na allegro tylko poprosze o nr tel i maila jaki podawać do kontaktu- może być na prw;) Quote
pixie Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hakuniu wyslalam pw probuj sa tylko inne cyfry na koncu 18-52 Quote
Hakunia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Widzę, że wianuszek ludzi dobrej woli rośnie wokół mojej pięknej suni:loveu: . Bardzo mnie to cieszy:multi:. Tanitko wystaw dziewuszkę na allegro, podałam Ci namiary na priv. Jeśli chodzi o sterylizację to miejscowy wet, zrobi ją za pół ceny, będę starała się też przez gminę bezpłatnie- może się uda. Quote
taks Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :calus: Dziewczyny jesteście kochane Może ktoś małą wypatrzy Quote
siekowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 piękna dziewuszka znowu na pierwszej :) Quote
Hakunia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Oj ciężko, ciężko...płodny okres nastał...Onek piszczy i skowycze, odmawia jedzenia a suka mnie gwałci...:cool1: Czy tak ma być przez kolejny tydzień? Ile trwa to apogeum? Asik, może do Ciebię sukę podprowadzę? Miki jej nic nie zrobi:cool3: . Tanitka - odezwij się! Allegro pilne!!! Quote
siekowa Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Miki może już nie ma jak tylko gorzej z rodzicami :razz: spróbuje z nimi pogadać ale dopiero po sobocie bo idę na pogrzeb,nawet jeśli jakoś by się udało (malutkie szanse) to max tydzień mogłaby u mnie być Quote
pixie Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hakunia plakat by sie przydal wpsim sklepiku moge powiesic.. ilez ona mozemiec wiosenek ta sunieczka kropeczka? Quote
pixie Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Hakunia napisał(a):Oj ciężko, ciężko...płodny okres nastał...Onek piszczy i skowycze, odmawia jedzenia a suka mnie gwałci...:cool1: Czy tak ma być przez kolejny tydzień? Ile trwa to apogeum? Asik, może do Ciebię sukę podprowadzę? Miki jej nic nie zrobi:cool3: . Tanitka - odezwij się! Allegro pilne!!! czynie ma zadnego wet-sposobu by choc troszke to zlagodzic..dla jednego i drugiego bezbolesnie...a ku Waszemu spokojowi Quote
tanitka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 malutka na allegro:lol: http://allegro.pl/show_item.php?item=163391245 Quote
Hakunia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Tanitko, bardzo, bardzo Ci dziękuję:loveu::loveu: :loveu: . Kochana i uczynna z Ciebie Kobita:multi: :multi: :multi: . Dzięki!!! Mam nadzieję, że Ktoś zobaczy tą mordeczkę i zabierze do domku. Quote
Hakunia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Asik, jakbyś mogła zabrać małą choć na parę dni byłoby super!!! Ta cholerna cieczka...:shake: Małą dostarczam z zapasem żarełka, także dla Twoje gromady!!!! Więc koszty odpadają...tylko parę dni...potem zabieram Niunię. Pogadaj z rodzicami, to fajni ludzie, rozumieją Twoją pasję. Quote
Hakunia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Asik, jakbyś mogła wziąć sukę choć na parę dni byłoby super/ta cholerna cieczka/ potem zabieram małą do siebie. Spytaj rodziców, plizzz... Quote
Hakunia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Oj, myślałam że pierwszy post poleciał w kosmos..a on jest. Sorry za powtórkę. Quote
pixie Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 co z sunia? czy asik ja zabierado siebie na kilka dni? a co z teodorkiem...? a moze choc dopoki nie ma teodorka to do teodorka....hmmm Quote
Hakunia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Z Asik nie ma kontaktu...dzwonię, ślę sms i nic-należą się baty!!!! Rodzinka czeka na Teosia, nie ma mowy aby wzięli małą. Posłanko puste, miseczki pełne, wszystko stoi i czeka na podróżnika...nie tracą nadziei... Quote
Hakunia Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dziś w nocy 4.20 psy nam zrobiły pobudkę. Tak do siebie piszczały, że postawiły nas na równe nogi...po co mi to było? Jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą du...:mad: . Mała tak się zadomowiła, że wsakuje na kanapę, jakby nigdy nic...gonie ją bo jeszcze brudzi......grrrrrrrry. Jestem na siebie zła, za swoją głupotę.... Suka z cieczką...mam nierówno pod sufitem... Do Asik nie może iść, bo się rodzice nie zgodzili. Nie wiem jak przeżyję koleją noc..:placz: Quote
pixie Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Hakunia napisał(a):Z Asik nie ma kontaktu...dzwonię, ślę sms i nic-należą się baty!!!! Rodzinka czeka na Teosia, nie ma mowy aby wzięli małą. Posłanko puste, miseczki pełne, wszystko stoi i czeka na podróżnika...nie tracą nadziei... czy choc z nimi rozmawialas ze przejsciowo??? Quote
Kora Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Hakunie te zrzuty mialy ja od szczeniaka:angryy: ? Quote
Hakunia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Podobnież do nich się również przybłąkała, ale ten chłopak nie potrafił powiedzieć jak długo u nich była. Może rok, może pół, może dwa..taka była z nim gadka, nie wiem czy sam też nie był wstawiony.. Quote
taks Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 O :mad: no nie jest dobrze. Hakunia na spanie to nie pomoże ale na kanapę tak - zamajtkuj małą. Quote
Hakunia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 :lol: Pomału psy tracą zainteresowanie sobą...nareszcie. Suka praktycznie już nie brudzi. Chyba to koniec cieczki. Dziś pod moim okiem po raz pierwszy wypuściłam ich na ogród, zero zainteresowania seksualnego. Ochota na zabawę. Sunia super aportuje patyk, skowycząc na całą okolicę z radości, aż uszy bolą. Ale za zabawką Onka bała się biegać, żeby jej nie stratował. Wolała swój patyk, a on swoją zabawkę. W domu też już ich nie izoluję pod warunkiem że jestem w pobliżu. Quote
pixie Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dzielni jestescie wszyscy, a TZta to chyba ozlocic! O-Z-L-O-C-I-C !!!! a Tobie nagrode za U-P-O-R! Kropeczko..oj jak ci sie trafilo! Byle gdzie nie pojdziesz... Quote
Recommended Posts