Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki za słowa pochwały -nie wiem czy nam się należą, ale bardzo miło, że ktoś docenia naszą 2 tygodniową :cool3: udrękę.
Ale najważniejsze że Teoś się znalazł!!!:multi:

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hakunia napisał(a):
Dzięki za słowa pochwały -nie wiem czy nam się należą, ale bardzo miło, że ktoś docenia naszą 2 tygodniową :cool3: udrękę.
Ale najważniejsze że Teoś się znalazł!!!:multi:

Teos wiedzial kiedy m:bigok: :painting: :painting: :painting: :bigok: a do domku wrocic
:knajpa: :knajpa: :knajpa: imieniny Teodora to dzis!
:laola: i dziewczynka sie cieszyla
i pixie taniec radosci z ulubionymi emotkami :cunao: tanczy
rodzinka sie raduje :drink1:
a Teos po domu harcuje
:Dog_run:

pilnowac lobuziaka oj pilnowac...co to mu po glowie jeszcze lazi...kompinator jeden:mad: :mad: :mad:

Posted

uff super,że Teodorek się znalazł :multi: :) teraz jak już koniec z cieczką może być tylko lepiej,no ale Kropeczce najlepiej byłoby oczywiście u hakuni za którą chodzi krok w krok zakochana hihi mam jednak malutką nadzieję,że u was zostanie :p

Posted

Dziewczyny!!!
:mad: Nie lenić mi się, tylko Kropce domu szukać!!!
Ferie, feriami, ale bez lenistwa proszę:cool3: .
Trzeba już myśleć o sterylce. Zastanawiam się ile ona z tą cieczką się szwędała? Czy może jakiś kundel jej nie pokrył? Bo 2 tyg to chyba za krótko jak na całą cieczkę? Ech same zmartwienia i domysły.:roll:
A Kropka to już prawie Kropa - tak przytyła że aż mi wstyd.
Zasmakowała w Boschu activie Onka, a wcale taka aktywna nie jest.

Posted

To prawda że Teoś utrafił z powrotem w swoje imienimy:lol: . Piliśmy jego zdrowie...herbatą ale i tak się liczy! A koleżanka to się modliła o zgubę do św. Antoniego no i chyba jej wysłuchał :razz: .
No dobra koniec, bo to wątek o KROPCE !!!

Posted

[quote name='Hakunia']To prawda że Teoś utrafił z powrotem w swoje imienimy:lol: . Piliśmy jego zdrowie...herbatą ale i tak się liczy! A koleżanka to się modliła o zgubę do św. Antoniego no i chyba jej wysłuchał :razz: .
[quote]

i wysluchal sw Antoni,
bo to baaaaaardzo sluchajacy swiety
nie pierwszy raz slysze o tym , ze wysluchal:multi: :multi: :multi:
serio, calkiem serio to mowie

Teos w domciu a Kropcia...hmmm Kropcia szuka domku..niedlugo bedzie sie zwac Grubcia , jak apetycik dopisze...

Posted

Kropka nabrała takieeego apetytu, że jakbym nie zabierała jej michy to by chyba pękła. Z Onkiem dogaduje się dobrze, choć na początku zajmowała jego miejsce na posłaniu, ale już teraz rozumie, że mniejsze należy do niej:razz: . Tak więc śpią sobie razem w "swojej sypialni".
Bardzo broni :mad: swojej miski przed ONkiem, a on zupełnie nie kumał dlaczego warczy:crazyeye: i grzecznie odchodził nieco zdziwiony o co Babie chodzi? Kropka to straszna pieszczocha, każdą chwilę chce spędzać z człowiekiem.
Ale ma brzydki nawyk zjadania ze stołu:angryy: . Ostatnio skończyła po mnie jajecznicę jak odeszłam na chwilę od stołu.
Po za tym jest OK.
Ps. być może parę dni będę bez internetu, bo wypowiedziałam umowę neostradzie, a nie wiem kiedy mi podłączą netię. Parę dni to może potrwać więc będę poza kablem:placz: .

Posted

Kropeczko wiec jak szukamy tego domu czy juz nie?
chyba go sama znalazlas...

ale na wszelki wypadek podnosimy - choc sadze, ze ten ewentualny wlasciciel bedzie przesiwetlony na wylot przez hakunie i jej TZ....oj przeswietlony i przez lupe obejrzany....
bo takie cudo, moze tylko do cudownego domu trafic, inaczej nie!

Posted

Pixie, możesz mieć pewność że przyszły właściciel będzie 100 razy prześwietlony zanim trafi do niego Mała. Zasługuje na fajny domek!!!
Dziś powiesiłam ogłoszenie ze zdjęciem u weta i sklepie zoologicznym.
Zobaczymy jaki będzie odzew??? Bo z allegro się nie udało...:-( .
Tak więc podnoszę!!!
Pies tylko dla wybrańców- nie dla każdego!!!

Posted

Kropeczka dziewczyneczka....oj dobra bardzo dobra ta cioteczka i jej TZ - powtarzam to bo warto ! zasluguja na te pochwaly
tu Kropka, tu poszukiwanie Teodora, dom, dzieci...hmmm
ale im wiecej zajec tym jestesmy lepiej zorganizowani, nieprawdaz?

Posted

Asik, gdzie jeszcze wsadziłaś Małą? Prawda, że wstawiłaś ją w kilka miejsc?
Bo jak nie to...:mad: . Nie leń się !!!

Kropeczka....grzeczna, ciepła poduszeczka...:lol: .
Dziś dałam psiakom po uchu- oczywiście wędzonym, Haker spałaszował w 5 minut a mała pogryzła trochę, a resztę schowała pod posłaniem u siebie-słodziachna. Jak tylko wracam do domu b. mnie pilnuje, teraz śpi pod moimi nogami:razz: .

Posted

Hakunia serca nie masz- taki trudny poród i teraz dziecko na poniewierkę chcesz oddać?:evil_lol: Kropeczka już Ci zaufała i pokochała a Ty twarda jak głaz?:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Na żadną poniewierkę tylko do kochającego, odpowiedzialnego domku!!!!
Jakbym mogła to by wszystkie psiaki biedne, nieszczęsliwe i bezdomne przygarnęła-podobnie jak większość dogomaniaków.
Ja tylko dbam o to aby inne rodziny mogły kochać i być kochane...taka moja misja:razz: .
Wiem że,nowym właścielom Kropeczka rozweseli życie, a ja będę mogła pomóc innemu psiakowi i tak w kółko.:eviltong: