Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

powyższy kolaż zdjęć już nieoszukany!...;-) zdjęcia zrobione w sierpniu....jak widać Migdałek chodzi na działce już bez smyczy-bo na wiosnę biegał na smyczy na rozpiętej lince.Tamto piękne zdjęcie pokazuje jaki ładny jest!..Może znajdzie się jakis DT dla tego pieska z Wałbrzycha-? trzymam kciuki

• 1 month later...
Posted

Migdałek Książę ma się dobrze...śpi z nami w łóżeczku...słucha się....zmienił kolor sierści z rudego na rudo-czarny co jest podobno właściwe dla mieszańców około 2 r.ż...(cZyli weterynarze nie pomylili się kiedy oceniali jego wiek) bez szkoły nauczyłam go przychodzenie na zawołanie..i podstawowych komend....to wielki łakomczuch....jeśli ucieka na polach nad Widawą to tylko po to żeby na zawołanie z radością powrócić......nadal okazuje swoje przywiązanie do mnie przynoszeniem moich kapci lub odzieży do łóżka (czy też swojej "psiej budy " w czasie kiedy mnie nie ma w domu....mnie to wzrusza..mądry piesek...i co najważniejsze zawojował serce kota- z którym urządza gonitwy po mieszkaniu....Naszej koteczce która już skończyła 10 lat...bardzo dobrze to robi....ma doskonały apetyt i chyba jest szczęśliwa- my z Migdałkiem też -

• 5 months later...
  • 10 months later...