Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jestem na zaproszenie ,ale takich zaproszeń w ciagu kilku dni dostałam już chyba 6. Nie wydolę .Narazie mogę wysłać 10 zł ,moze jak którys deklarowicz znajdzie dom?? Będzie stała. Wybaczcie kochani .Ja nie pracuje. Nie mam dochodów. :(

BIEDNY PSIACZEK,MUSI SIE JAKOS BRONIC.

Imię ma nie zbyt fajne. Moze mu zmienić? Choćby Domiś ?

Edited by Javena
Posted

Javena napisał(a):

Imię ma nie zbyt fajne. Moze mu zmienić? Choćby Domiś ?

pisałam , ze moze sie nazywać Doj (Doy) w skrócie

dziękujemy :)

o Nat-Mare może zmień w tytule imie, moze ono odstrasza ludzi

Posted

Mani2000 napisał(a):
Może góra grosza w szkole?
Ja z kuzynką mamy całe skarbonki grosików itp.można zrobić.
Szkoła by się włączyła.

Każdy pomysł jest dobry.

Posted

Jestem na zaproszenie,ale nie bardzo na razie jestem w stanie pomóc z deklaracją stałą..mam nie pewną sytuację finasową,ale jeśli będzie trzeba to 10zł jednorazowo mogę podrzucić..i w miarę możliwości co jakiś czas coś dorzucić..

Posted

Przede wszystkim dziękuję za przybycie, nareszcie coś się dzieje :)

jeśli będzie trzeba to 10zł jednorazowo mogę podrzucić

Nie zrozumiałam - czy mam Cię dopisać do deklaracji jednorazowej i wysłać nr konta, czy po prostu oznacza to, że w sytuacji awaryjnej dysponujesz pomocą? :)

Posted

Niestety dostęp do konta będę miała jutro. Dwie osoby z FB o niego prosiły, ale nie wiem, czy coś z tego wyszło. Oprócz tego mamy 10 zł od Javeny. Na razie jako aktualny stan konta traktuję jej deklarację jednorazową.
Dziękujemy! Wysyłam nr konta. :)

Posted

Też jestem na zaproszenie, ale u mnie ciężko z pieniążkami, pod koniec miesiąca, albo trochę wcześniej- jak dostanę zwrot z podatku mogłabym się dorzucić kwotą 50 zł jednorazowo...a nad stałą to się zastanowię też na koniec miesiąca, bo czekam na poprawę sytuacji :)

Posted

Jestem....ale na deklaracje stałe nie mogę sobie pozwolić..a i jednorazowe ....też problem...w tej chwili jedynie 10 zł jednorazowo... nr konta proszę.
Sympatyczny psiaczek ...miejmy nadzieję, że jego przyszłość będzie lepsza...

Posted

ja tam jeżeli o kasę chodzi to niestety nie pomogę:-(, ale mogę jeszcze dzisiaj stworzyć jakiś bazarek. Wiadomo teraz najważniejsze są stałe, ale może chociaż tak pomogę :)

Posted

Też jestem na zaproszenie, ale u mnie ciężko z pieniążkami, pod koniec miesiąca, albo trochę wcześniej- jak dostanę zwrot z podatku mogłabym się dorzucić kwotą 50 zł jednorazowo...a nad stałą to się zastanowię też na koniec miesiąca, bo czekam na poprawę sytuacji

Dziękuję za odwiedzenie. Rozumiem. Będziemy czekać :)
Jestem....ale na deklaracje stałe nie mogę sobie pozwolić..a i jednorazowe ....też problem...w tej chwili jedynie 10 zł jednorazowo... nr konta proszę.
Sympatyczny psiaczek ...miejmy nadzieję, że jego przyszłość będzie lepsza...

Dziękuję ślicznie :)
Jeśli to agresor, to by się przydał hotelik "pracujący"... może u furciaczek jest miejsce?

Nie mam pojęcia, mogę spróbować napisać. Nic jednak nie osiągniemy bez pieniążków :(
ja tam jeżeli o kasę chodzi to niestety nie pomogę, ale mogę jeszcze dzisiaj stworzyć jakiś bazarek. Wiadomo teraz najważniejsze są stałe, ale może chociaż tak pomogę

Wszelkie bazarki są bardzo mile widziane :) Jeśli mogłabyś, to byłabym bardzo wdzięczna :)