majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 :D zwlaszcza to zdjecie z mordka jest przeslodkie!! Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='andzia69']Acha - został przez ludziów ochrzczony jako Zgredek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Taki jestem brzydki;) Zgredek nawe pasuje!:lol: Ale wcale nie bzydki, pikny! Tylko podtuczyć i futra nabrać i będzie cudo, mówię Wam! Co on ma z lapinami, takie brzydkie zgrubienia, wiadomo co to?:-( Dzięki za linka do wątku Ligoty, makabra.:shake: Quote
Kasia_82 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Wszystie te psiaki piekne tylko w strasznym stanie :-( Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 dziewczyn zmiencie tytul ze potrzeba pilnie kasy, transport przeciez juz znaleziony;) Quote
majafaja Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 andzia chyba za bardzo swoim nowym podopiecznym jest zajeta, zeby zmieniac tytul:D Quote
andzia69 Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 no juz zmieniam - właśnie skonczyłam go oporządzać! tzn. musiałam mu te miejsca tym preparatem pociapac. A co do łapek - no właśnie w sumie to jak go zaczęłam tak bardziej oglądać to odkryłam,ze to jakby takie dziwne zgrubienia pod skórą - to się "rusza" - muszę spytac weta coby to zobaczył - moze to operacyjnie trzeba? Quote
_beatka_ Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 moze jakies zgrubienia stawów od lażenia na tym strasznym betonie?:roll: Quote
AśkaK Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Może od długiego leżenia na betonie zrobiły mu się na łapach takie narośla, jakby odciski..?:-( Słodki, biedny niuńku, na pierwszą stronę! Quote
Chiko Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no wlasnie my tez sledzimy postepy trojki z ligoty a na wyplate postaramy sie coc dorzucic bo zal jak sie na nie patrzy Quote
majafaja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 adzia, takie guzki na nogach miala Shilla, dobermank z Gdanska, trzeba bylo operacyjniie usunac Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 majafaja - no właśnie ja tak podejrzewam,ze to trzeba będzie operacyjnie - ale przeciez on na razie nie nadaje się na narkozę:-( A poza tym czuje się dobrze - cały czas chce być w centrum uwagi i pracować nie daje! Ale na razie nic złego nie mogę o nim powiedzieć, no chyba,ze to,że jak na noc zostanie sam to trochę szczeko-wyjo-piszczy (bo to taki dziwny szczek) - dzisiaj włączyliśmy dyktafon i robił to na szczęście tylko przez jakieś 10 minut. No i czasem próbuje pokazac,ze on jest mężczyzną:evil_lol: ale po ostrym fe daje se siana! Można mu grzebać w misce, wszędzie. Ale pozycję do lezenia i spania nadal przyjmuje jak pies schroniskowy - skulony, czujny... Quote
majafaja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no nie dziw sie mu, potrzebuje troche czasu. na narkoze to faktycznie sie nie nadaje... nie ma co. a moze jeszcze jakis nowe foteczki niesmiało śmiem prośic :) Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 aukcja dla Togo na allegro: http://www.allegro.pl/item162883979_mis_z_coca_coli_ratuje_togo_pomoz_.html Quote
_beatka_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 oby tylko ludzie nie szczedzili grosza:cool3: Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Poradźcie coś - wszystko jest fajnie ale... Na razie najbardziej przykry moment w tym wszystkim to zostawianie go samego na noc, on płacze - on się chyba boi że znowu zostanie sam w ciemnościach i bez ludzi nie wiem co zrobić z sobotą i niedzielą - nikt nie pracuje, nawet jakbym tam poszła to przecież 3 godz. dziennie z nim spędzic to mało.... muszę pomyśleć, kto mógłby go przechować przez wolne dni - nawet za opłatą,żeby tylko bidulek nie siedział sam... no i dom musi być bez zwierzaków, a wiadomo - tam gdzie zwierzaków nie ma to i nie lubią.. Poradźcie coś!!!! Tylko jak wtedy rozliczyć się z AFN????? wie ktoś??? Quote
majafaja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 andzia, a ja mam taka propzycje - zostaw mu zapalone światło i może jakiegos przytulaka, zabawke.. ? zeby nie czul sie sam, sprobuj Quote
andzia69 Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 dzisiaj zostawiliśmy zapaloną lampkę...może będzie mu lżej:shake: a jutro do weta na kolejny zastrzyk w chudą dupinę i nie wiem co jeszcze.... Quote
madziara1983 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Andzia, spróbuj radio zostawić jakies włączone , to działa ;-) Ludki jak macie foty Toga w formacie jpeg to wyślijcie na maila, wystawie i dla niego aukcje...na ta opiekunke pozbieramy ;-) Quote
majafaja Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 biedny Toguś, on tam przecież taka straszna traumę musia przeżyć.. :(:( i teraz boi się ciemności, i przede wszystkim samotności.... Quote
Recommended Posts