Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']Acha - został przez ludziów ochrzczony jako Zgredek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Taki jestem brzydki;)

Zgredek nawe pasuje!:lol: Ale wcale nie bzydki, pikny! Tylko podtuczyć i futra nabrać i będzie cudo, mówię Wam!
Co on ma z lapinami, takie brzydkie zgrubienia, wiadomo co to?:-(

Dzięki za linka do wątku Ligoty, makabra.:shake:

Posted

no juz zmieniam - właśnie skonczyłam go oporządzać! tzn. musiałam mu te miejsca tym preparatem pociapac.

A co do łapek - no właśnie w sumie to jak go zaczęłam tak bardziej oglądać to odkryłam,ze to jakby takie dziwne zgrubienia pod skórą - to się "rusza" - muszę spytac weta coby to zobaczył - moze to operacyjnie trzeba?

Posted

majafaja - no właśnie ja tak podejrzewam,ze to trzeba będzie operacyjnie - ale przeciez on na razie nie nadaje się na narkozę:-(

A poza tym czuje się dobrze - cały czas chce być w centrum uwagi i pracować nie daje! Ale na razie nic złego nie mogę o nim powiedzieć, no chyba,ze to,że jak na noc zostanie sam to trochę szczeko-wyjo-piszczy (bo to taki dziwny szczek) - dzisiaj włączyliśmy dyktafon i robił to na szczęście tylko przez jakieś 10 minut.
No i czasem próbuje pokazac,ze on jest mężczyzną:evil_lol: ale po ostrym fe daje se siana!
Można mu grzebać w misce, wszędzie. Ale pozycję do lezenia i spania nadal przyjmuje jak pies schroniskowy - skulony, czujny...

Posted

Poradźcie coś - wszystko jest fajnie ale...
Na razie najbardziej przykry moment w tym wszystkim to zostawianie go samego na noc, on płacze - on się chyba boi że znowu zostanie sam w ciemnościach i bez ludzi nie wiem co zrobić z sobotą i niedzielą - nikt nie pracuje, nawet jakbym tam poszła to przecież 3 godz. dziennie z nim spędzic to mało....
muszę pomyśleć, kto mógłby go przechować przez wolne dni - nawet za opłatą,żeby tylko bidulek nie siedział sam... no i dom musi być bez zwierzaków, a wiadomo - tam gdzie zwierzaków nie ma to i nie lubią..

Poradźcie coś!!!!
Tylko jak wtedy rozliczyć się z AFN????? wie ktoś???