Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

fioneczka napisał(a):
a pierdoła gdzie ;)

Pierdoła się nie załapał na wycieczkę ze mną tylko poszedł z córką nad zalew;)

tu by było ładne zdjęcie...gdyby było ostre...:(

i koniec:)

• 2 weeks later...
Posted

rufusowa napisał(a):
ale kotlety :evil_lol:

to nie kotlety:eviltong: tylko mocno zbudowane piesy:diabloti:

a na serio to je tuczę na smalec:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mania i tak schudła, bo jedzenia ma ograniczone do minimum a niestety ruchu to ona za dużo mieć nie może:shake: więc chodzi stale głodna...

wet mi powiedział, ze jeśli czuć żebra pod skórą to nie są utuczone:eviltong:

Posted

andzia69 napisał(a):

wet mi powiedział, ze jeśli czuć żebra pod skórą to nie są utuczone:eviltong:

buuuuhahahahaha :evil_lol::evil_lol:

jedyne co mogę szczerze polecić, to acana pacyfica, na ktorej rufus chudnie - na light nie chudł :cool3:

biedna Mania...
dobrze, ze wakacje się zbliżają :p

Posted

Prawdę powiedziawszy i mnie się zdawało, że Twoje bestie dobrze sobie wygladają. Ale to nic w lecie będzie dużo ruchu to od razu zrobią się z nich charty :). Pozdrówka

• 2 weeks later...
Posted

viola005
OSTRZEZENIE!
DOGO UWAGA! OSZUSTWO!

Alina S. - Jaktorow/Popielarnia k Zyrardowa - rzekomy "domowy hotelik" "Saba" okazuje sie byc bezduszna przechowalnia mnostwa psow w szopach i blaszanym garazu

http://www.dogomania.pl/threads/1488...-miejsc/page32

http://forumrottweiler.vot.pl/viewtopic.php?p=69552

ZABIERAJCIE SWOJE PSY HOTELOWANE U TEJ OSZUSTKI ZA DOGOMANIACKIE PIENIADZE!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

I ODBIERZCIE JEJ PSY!

Nie wolno nam tego podarowac, to jest trzecie oszustwo na dogo w tym roku, podwaza wiarygodnosc calego portalu, dogomania stoi na uczciwosci i zaufaniu!

Czy to nie u AlinyS jest Mozart? Wklejam na wypadek, gdyby inna drogą jeszcze nie dotarły do Was te informacje.

Posted

Dzięki Mamanabank za pamięć:) - juz wcześniej dostałam pw z wiadomoscią o tym "cudownym miejscu"...nasz Mozart już w nowym hoteliku;)

tak se wstawię Bubolca - a co!:)

a tu juz była padnięta:):) z upału:)

Posted

a mówił wet jak naciskać na te żebra ? bo wiesz , teoretycznie , to zawsze będzie czuć żebra , nawet pod zwałem tłuszczu jak mocniej przycisnąć :evil_lol:

moja Lalka też jest tłusta , bo leniwa ... ale żebra pod palcami czuć ..ino trza macać z wyczuciem tychże żeber :cooldevi:

Posted

[quote name='Vectra']a mówił wet jak naciskać na te żebra ? bo wiesz , teoretycznie , to zawsze będzie czuć żebra , nawet pod zwałem tłuszczu jak mocniej przycisnąć :evil_lol:

moja Lalka też jest tłusta , bo leniwa ... ale żebra pod palcami czuć ..ino trza macać z wyczuciem tychże żeber :cooldevi:

no toż macam z wyczuciem:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zgredosław waży.......31 kg

[SIZE=2]byłam z nim odnosnie tego guza na boczku wiec go zważyłam:roll: muszę jeszcze Mankę zważyć...Bubol ważyła niecałe 25 kg ja ją ciachałam...no ale teraz na "dietce" babci na pewno waży więcej - żesz mnie córka opitoli jak wróci:diabloti:

• 1 month later...
Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial]i szkolenie metodami pozytywnymi :grins:[/FONT]

[FONT=Arial]Andzia wybacz :modla:[/FONT]

wybaczę - a niech zobaczą jak sie szkoli psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='andzia69']wybaczę - a niech zobaczą jak sie szkoli psy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

i jakie usłuchane ;) ...chyba na TZcie wypróbuję tą metodę :diabloti:;)

Posted

Ja bym tym psom mordercom kupiła taką zabawkową, gumową siekierę (produkują w kształcie wszystkiego, więc i siekierki pewnie mają). Każdemu po jednej.
Byłby postrach na spacerze :cool3:

Posted

sugarr napisał(a):
Ja bym tym psom mordercom kupiła taką zabawkową, gumową siekierę (produkują w kształcie wszystkiego, więc i siekierki pewnie mają). Każdemu po jednej.
Byłby postrach na spacerze :cool3:

i by była Siekierezada ;)

• 3 weeks later...
Posted

trochę odkurzę watek;)

pokazę gości nadmorskich:)

taki west przychodził do nas w odwiedziny przez bramę:):) czasem był biały...a czasem czarny lub brązowy - w zależności od tego gdzie się wytarzał!:)

Ozzy - udawacz:)

Pestka - jedna z 5 maluszków znalezionych przez moją córkę przy drodze na wsi:

podhalan

Posted

faaajni goście :loveu:

a Zgredek witał się z westem jak moja zołza z większością psów :evil_lol: ogon sztywny, ciało napięte

co Ozzy udawał? :razz:

co będzie z Pestką po Waszym wyjeździe?