Jump to content
Dogomania

TOGO z Ligoty - już nie szuka domu - ZOSTAJE NA STAŁE W DT!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Od-Nowa - tylko co tu polewać jak się nie pije?:diabloti: kupiłam sobie z tej okazji taką herbatkę - "grzaniec sliwkowy" - ponoć z alkoholem:evil_lol: - powiem wam, że grzeje:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Dziękuje. Na chwile dam Tobie odpocząc. :)

dzięki ci dobra kobieto:diabloti: to wieczorem już mogę powstawiać zdjęcia Zgredzia!:eviltong:

Posted

[quote name='andzia69']dzięki ci dobra kobieto:diabloti: to wieczorem już mogę powstawiać zdjęcia Zgredzia!:eviltong:
Sielanką zawiało... Żeby nie było... Ja chcę fotki Zgredzia NA JUŻ :diabloti::diabloti:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
http://img113.imageshack.us/img113/3622/obraz0061ds6.jpg

filozof, filozowem ale co tam szalona Mania w tle wyprawia :lol::evil_lol:

Mańka się sama sobą zajmuje:diabloti: i uprawia trawnikowe szaleństwa kołami do góry:evil_lol:

an1a napisał(a):
http://img113.imageshack.us/img113/3622/obraz0061ds6.jpg
Pięknie usiadł :loveu:

Kamyczki to jego miłość? :)

ja mówię, że on siada jak człowieczek:eviltong: a kamyki wszystkie uwielbiają:mad: na starosć muszę im protezy zamówić:diabloti:

Posted

psiak podobny do Zgredzia bardzo pilnie porzebuje pomocy - zaglądajcie tam, proszę!:-(

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pilne-amstaff-w-schronie-do-uspienia-potrzebna-pomoc-124276/index3.html#post11203861[/url]

Posted

betel napisał(a):
Puk, puk!!! Jest tu kto???:cool3:

Jest Betelku...ale zajeta innymi psami nie mam czasu na swoje:-(

Dziś "pozbyłam" się Buby...i wszyscy mają do mnie pretensje za całokształt - tz, ze nie powinnam brać żadnych zwierzów na dt, bo za uczuciowi jesteśmy, moja córka - bo Bubę oddałam,moja mama - bo jej przykro....dobrze, ze moje psy nie wiedzą o co w tym wszystkim biega:shake:

ale faktycznie chyba nie dam rady brać do siebie dosłownie zadnego zwierza...za miętka jestem:placz::placz::placz:

Posted

:calus: Andziu kochana jesteś i tyle!

podjęłaś wielkie wyzwanie i podołałaś :multi:
Gdyby nie Ty...to moze Bubie nie byłoby tak dobrze...kto wie...ale nie poddałas sie - wzielas ją do siebie i zaopiekowałas sie najlepiej jak mogłas :loveu:

Należą Ci sie za to gratulacje i podziw a nie pretensje :cool3:
wiadomo ze sie wszyscy przywiązują ale nie masz domu z działką (przynajmniej w Katowicach;)) wiec ciezko trzymac tyle psow w mieszkaniu :-( Mysle ze Twoja rodzina to rozumie...tylko chwilowo jest im smutno ;)

a córka niech jeszcze sie pobawi, poszaleje, wyjedzie sobie...nie będzie zalezna od psa...potem przyjdzie na to czas :loveu: