Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

saphira18 napisał(a):
a może by je tak razem ogłaszać? psy do pilnowania;)

byłoby super, one uwielbiają siebie nawzajem, jednak Delma jeżeli chodzi o jedzenie jest nieustępliwa, musiałyby dostawać jedzenie najlepiej w osobnych pomieszczeniach :roll:
Oj Merci, niepotrzebna była Ci ta "wycieczka" do tamtego miejsca...

Posted

pralinka94 napisał(a):
byłoby super, one uwielbiają siebie nawzajem, jednak Delma jeżeli chodzi o jedzenie jest nieustępliwa, musiałyby dostawać jedzenie najlepiej w osobnych pomieszczeniach :roll:
Oj Merci, niepotrzebna była Ci ta "wycieczka" do tamtego miejsca...

to zrobię im kilka wspólnych ogłoszeń? :D
może akurat ktoś zadzwoni :)

Posted

nooo to co dzisiaj u Merci :p był spacerek - Merci troszke ciągnie na smyczy :diabloti: później był wybieg .... a na wybiegu się działo :] Meercciii jak zwykle goniła się z Delmą:D ich zabawy są cudne :loveu: i tutaj kolejny filmik: [video=youtube;sddsCjNx4OI]http://www.youtube.com/watch?v=sddsCjNx4OI&feature=youtu.be[/video]

zwróćcie uwagę na 0:53 jak Merci przeskakuje nad Delmą:loveu:

Noo i jak wiadomo Merci jest w boksie z Shirą:D dostały ładne posłanie do boksu i oto co z nim zrobiły:

Posted

Niestety większość zdjęć Merci 'zagineła w akcji', ja mam jednak kilka, które wstawiam właśnie na picase;)
Piękna Merci:loveu:

Proponuje także zmienić zdjęcie Merci na stronie schroniska, śliczne jest, ale na leżąco, cóż nie pokazuje całej jej urody...
Może by zmienić na to, jak myślicie?

Posted

madzia.uje93 napisał(a):
Niestety większość zdjęć Merci 'zagineła w akcji', ja mam jednak kilka, które wstawiam właśnie na picase;)
Piękna Merci:loveu:

dziękujemy bardzo Magdaleno ;)

Posted

noowwyyy opis Merci :)

Merci to młoda(około 3 letnia), średniej wielkości(20kg i 53cm w kłębie), śliczna sunia. Merci jest energicznym, pozytywnym psiakiem. Na początku spaceru lekko ciągnie na smyczy, ale po czasie się uspokaja. Bardzo lubi zabawki i zabawy z innymi psami – niektóre akceptuje, jednak innym potrafi pokazać zęby. Mimo to, że boi się obcych nie wykazuje agresji w stosunku do ludzi. Jeśli sunia już komuś zaufa domaga się pieszczot, bardzo lubi się przytulać. Sunia dobrze znosi jazdę samochodem. Merci szuka oddanego i kochającego domu.

Posted

saphira18 napisał(a):
one są stworzone żeby razem mieszkać:D
no może poza karmieniem;)

hehe, racja, choć może jakby zamieszkały razem poza schroniskiem, to może jakoś by się nauczyły... pamiętam jak kiedyś chyba Bożena dokarmiała je na wybiegu suchą karmą i byłam troche przerażona, ale jak każda dostawała po kolei, to Delma grzecznie czekała, ale to był jedyny raz i to sucha karma :P ...

Posted

Merci w domku! :multi: domek jest cudowny! Merci mieszka ze swoim bratem - Mańkiem w Mikołowie. Byliśmy z Anią tydzień temu ją zawieźć sprawdzić jak psiaki na siebie zareagują i było ok :] Państwo zdecydowali się zaadoptować Merci, więc dzisiaj znów pojechaliśmy zawieźć sunie. Jak dzisiaj weszliśmy do ogródka to Merci troszkę powąchała i od razu poznała miejsce:] a jak weszliśmy do domu to zdawało się jakby wchodziła do siebie - od razu wskoczyła na łóżko :razz: Merci próbuje ustawić sobie braciszka:diabloti: a ten zazwyczaj jest uległy. Miejmy nadzieję, że Merci się będzie dobrze sprawować :]

Ania ma zdjęcia, więc niedługo będą! :eviltong: