Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i znowu spadłaś malutka na szary koniec!!! ona tak by chciała mieć sowjego człowieka - a nikt się nią nie interesuje :-(:-( może więcej ogłoeszń w necie dac???? ja nie umiem............czy znajdzie się ktoś kto poogłasza malutką?? allegro już ma..........

Posted

postaram się napisać ogłoszenia i wydrukować i porozwieszać w okolicy - może komus wpadnie w oko - ona taka śliczna - a jest tylko na allegro - to zdaje się za mało, zeby ją dostrzegł świat i właściwy domek

Posted

Może jeszcze gdzieś ją ogłosić w internecie (chyba jest coś takiego alegratka?) - nie znam się na tym, ale bardzo bym chciała, żeby sunia znalazła ciepły domek. Jest taka piękna... teraz smutna i samotna :-(

A można tu do jej wątku wkleić link z allegro? Chyba nie zaszkodzi? Oj, chyba że już jest, a ja nie zauważyłam :oops:

Posted

Aniu, ja nie mogę jej wziąć, ale napisz proszę do pajuni na pw, ona ma dobre serducho może weźmie małą do Stargardu na ranczo. Napisz proszę, zawsze warto spróbować!!! Moja Jetka pojedzie do domu stałego dopiero na początku marca, może, jeśli u mnie rodzina zgodziłaby się waięłabym ją na tymczas, ale nie mam ich zgody. Szczególnie mąż bruździ, a mała jest taka słodka. Albo napisz do supergogi, ta kobieta ma niesamowite zdolności wyszukiwania super domków. Nie można jej tam zostawić, to dla niej niechybna śmierć.!!!!

Posted

Luna007 napisał(a):
ona w każdej chwili może zachorować na parvo :placz::placz::placz:

Czy można ją przed tym zaszczepić? Jeśli tak to mogę wpłacić jakąś kwotę.

Posted

U mnie w Mielcu szczepionka na wszystkie psie choroby zakaźne kosztuje 50 zł, myslę, że u Was podobnie. Trzeba zrobić zrzutkę i zaszczepić małą!!! Czy ktos chodzi do suni do schronu? Kto zajmie się koordynacją?

Posted

Ja jestem jedynie ciotką internetową, do Radomia mam jakieś 100km :-( Tak bardzo chciałabym, żeby Edna miała szczęśliwe życie...

Podobnie jak Proxima mogę wspomóc finansowo.

Posted

Przepraszam, że nie zajrzałam tu od kilku dni, miałam ciężko chorą suczkę. Nie wiem, czy Edna jest jeszcze w schronisku, sperawdzimy i wtedy będziemy działać co do szczepienia. Nie wiem jaki jest jej aktualny stan, czy jest zdrowa. Postaramy się to ustalić. Może uda się małą uratować.

Posted

[quote name='red']Przepraszam, że nie zajrzałam tu od kilku dni, miałam ciężko chorą suczkę. Nie wiem, czy Edna jest jeszcze w schronisku, sperawdzimy i wtedy będziemy działać co do szczepienia. Nie wiem jaki jest jej aktualny stan, czy jest zdrowa. Postaramy się to ustalić. Może uda się małą uratować.

bardzo się cieszę, że tu dziś zajrzałaś red:Rose:

mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno...