Aga76 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Edna błaga rozpaczliwie o domek ..... :-( Quote
Luna007 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 i znowu spadłaś malutka na szary koniec!!! ona tak by chciała mieć sowjego człowieka - a nikt się nią nie interesuje :-(:-( może więcej ogłoeszń w necie dac???? ja nie umiem............czy znajdzie się ktoś kto poogłasza malutką?? allegro już ma.......... Quote
Luna007 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Edna WOłA swojego człowieka !!! obyś jak najszybciej domek znalazła sunieczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aga76 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Błagam o ciepły kąt ..... :cry::cry::cry: Quote
Luna007 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ona w każdej chwili może zachorować na parvo :placz::placz::placz: Quote
Aga76 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Mała Edna może nie zdążyć zaznać domowego ciepła :placz: :placz: :placz: Quote
red Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Edna jest tak atrakcyjną suczką.... szkoda, że tak długo jest w schronisku, ma króciutką sierść i pewnie nie jest jej zbyt ciepło. Quote
Aga76 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Maleńka odejdzie niekochana? ...............:placz: :placz: :placz: Quote
Luna007 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 postaram się napisać ogłoszenia i wydrukować i porozwieszać w okolicy - może komus wpadnie w oko - ona taka śliczna - a jest tylko na allegro - to zdaje się za mało, zeby ją dostrzegł świat i właściwy domek Quote
Aga76 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Może jeszcze gdzieś ją ogłosić w internecie (chyba jest coś takiego alegratka?) - nie znam się na tym, ale bardzo bym chciała, żeby sunia znalazła ciepły domek. Jest taka piękna... teraz smutna i samotna :-( A można tu do jej wątku wkleić link z allegro? Chyba nie zaszkodzi? Oj, chyba że już jest, a ja nie zauważyłam :oops: Quote
agusiazet Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Aniu, ja nie mogę jej wziąć, ale napisz proszę do pajuni na pw, ona ma dobre serducho może weźmie małą do Stargardu na ranczo. Napisz proszę, zawsze warto spróbować!!! Moja Jetka pojedzie do domu stałego dopiero na początku marca, może, jeśli u mnie rodzina zgodziłaby się waięłabym ją na tymczas, ale nie mam ich zgody. Szczególnie mąż bruździ, a mała jest taka słodka. Albo napisz do supergogi, ta kobieta ma niesamowite zdolności wyszukiwania super domków. Nie można jej tam zostawić, to dla niej niechybna śmierć.!!!! Quote
Proxima Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Luna007 napisał(a):ona w każdej chwili może zachorować na parvo :placz::placz::placz: Czy można ją przed tym zaszczepić? Jeśli tak to mogę wpłacić jakąś kwotę. Quote
Aga76 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ednusiu może jednak uśmiechnie się do ciebie szczęście? Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 U mnie w Mielcu szczepionka na wszystkie psie choroby zakaźne kosztuje 50 zł, myslę, że u Was podobnie. Trzeba zrobić zrzutkę i zaszczepić małą!!! Czy ktos chodzi do suni do schronu? Kto zajmie się koordynacją? Quote
Aga76 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Ja jestem jedynie ciotką internetową, do Radomia mam jakieś 100km :-( Tak bardzo chciałabym, żeby Edna miała szczęśliwe życie... Podobnie jak Proxima mogę wspomóc finansowo. Quote
Luna007 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Dla niej to choćby tymczas były ratunkiem.............może jednak, ktoś mógłby................. Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Kto podejmie się zaszczepienia Edny, my się poskładamy? Tylko ktoś na miejscu może tego dopilnować? Proszę, niech ktoś się zgłosi na ochotnika!!! Quote
red Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Przepraszam, że nie zajrzałam tu od kilku dni, miałam ciężko chorą suczkę. Nie wiem, czy Edna jest jeszcze w schronisku, sperawdzimy i wtedy będziemy działać co do szczepienia. Nie wiem jaki jest jej aktualny stan, czy jest zdrowa. Postaramy się to ustalić. Może uda się małą uratować. Quote
Aga76 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='red']Przepraszam, że nie zajrzałam tu od kilku dni, miałam ciężko chorą suczkę. Nie wiem, czy Edna jest jeszcze w schronisku, sperawdzimy i wtedy będziemy działać co do szczepienia. Nie wiem jaki jest jej aktualny stan, czy jest zdrowa. Postaramy się to ustalić. Może uda się małą uratować. bardzo się cieszę, że tu dziś zajrzałaś red:Rose: mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno... Quote
agusiazet Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 To czekamy, jakie wieści i czy mozna działać!!! Quote
Tigraa Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Byłam w schronisku tydzien temu,Edna była zdrowa,nie wiem jak jest teraz:shake: Quote
Recommended Posts