Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 504
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koszty nieważne,jesli trzeba będzie,sama sfinansuję jej leczenie.Oby tylko z tego wyszła.Iwona czy mozesz nam jakoś przesłac interferon?Moze przez kierowcę autobusu w termosie?I napisz jak mamy Ci za to przesłac kasę.

Posted

Iwona,moze przez kierowcę busa ktore jezdzą z Warszawy do Radomia???

Mozna przewiezc w termosie,do środka nasypać lodu.
Dałabyś radę podac jutro?
Napisz tez w jaki sposob mamy Ci przesłac pieniądze?

Agusiazet,dogadujemy juz z czarna anda,ktora ma oba preparaty.Dzięki.

Posted

kurde nie mam termosu - postaram sie gdzies pozyczyc - skad jada te autobusy ???
interferon mam u siebie - Canivac bede miec jutro w ciagu dnia
zatem moge odrazu przeslac interferon a canivac pojedzie zaraz na drugi dzien !!!!!
tylko skad te autopki jada ?
iw

Posted

Busy do Radomia jezdzą z pod Dworca Centralnego.Albo mozna podac przez kierowce autobusu z Dw.Zachodniego.
Jesli nie masz termosu,mozna wlozyc preparat w torebkę foliową,do srodka nasypac lodu,calosc zawinąć w szmatkę i zapakowac w styropian,albo grubo w gazety.Dojedzie,to tylko 2 godziny.

Posted

Iwona umowmy sie ze podasz przez kierowce a ja lub Dorota odbierzemy na dworcu.Tylko napisz smsem o ktorej godzinie wyjezdza autobus i czy podalas busem czy PKSem.Powiedz ze zglosi sie po paczke Ania lub Dorota.Zresztą nie powinien robic problemow.
Dzieki serdeczne.
To wtorek?

Posted

jutro - dzien zwloki to duzo przy nosowce !!!
na jutro zorganizuje canivac i podam razem z przesylka kuriwrska przez PKP zglosic si etrzeba do kierownika pociagu - konduktora na stacji - przesylka bedzie oplacona zatem tylko odbierzcie - musze podac adres w razie czego i nazwisko i imie i telefon zatem przeslijcie na priv
buziaki dla Edny