czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 mam jeden interferon - moge oddac - natomiast trzeb ati przewiez w lodowce !!!!!!!!!!!! iw Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 zylexis to 10 zlotych fiolka u weta - natomiast mozna sie dogadac z jakims waszym zaprzyjaznionym zeby kupil w hurtowni po kosztach !!! Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Koszty nieważne,jesli trzeba będzie,sama sfinansuję jej leczenie.Oby tylko z tego wyszła.Iwona czy mozesz nam jakoś przesłac interferon?Moze przez kierowcę autobusu w termosie?I napisz jak mamy Ci za to przesłac kasę. Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 mam tez - natomiast trzeba przewiezc w lodowce !!!!!! iwona Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 spadajcie z kasa :) jak mam to sie dziele :) jak bede potrzebowala pomocy tez sie zwroce :) Quote
agusiazet Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Aniu, ile dawek trzeba, bo jesli bedzie to kupie i wyślę pocztą kurierską!!! Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Iwona,moze przez kierowcę busa ktore jezdzą z Warszawy do Radomia??? Mozna przewiezc w termosie,do środka nasypać lodu. Dałabyś radę podac jutro? Napisz tez w jaki sposob mamy Ci przesłac pieniądze? Agusiazet,dogadujemy juz z czarna anda,ktora ma oba preparaty.Dzięki. Quote
agusiazet Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No to dziewczyny napiszcie ile tego trzeba, bo czas leci, a Edna czeka!!! Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 kurde nie mam termosu - postaram sie gdzies pozyczyc - skad jada te autobusy ??? interferon mam u siebie - Canivac bede miec jutro w ciagu dnia zatem moge odrazu przeslac interferon a canivac pojedzie zaraz na drugi dzien !!!!! tylko skad te autopki jada ? iw Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Busy do Radomia jezdzą z pod Dworca Centralnego.Albo mozna podac przez kierowce autobusu z Dw.Zachodniego. Jesli nie masz termosu,mozna wlozyc preparat w torebkę foliową,do srodka nasypac lodu,calosc zawinąć w szmatkę i zapakowac w styropian,albo grubo w gazety.Dojedzie,to tylko 2 godziny. Quote
Czaka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Jeżli mogę się do czegoś przydać (np kaska) to piszcie śmiało. Powodzenia! Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Romek-wielkie dzięki,będziemy pamiętac. Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 canivac trzeba podac conajmniej 2 razy - w odstepie tygodnia ! domiesniowo zylexix - albo canivac albo zylexis - jedno z drugim nie interferon - i tak trzeba miec cala fiolke i ja ja mam :) Quote
agusiazet Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Czyli potrzeba jeszcze jedną dawkę canivacu? Ja finansowo też pomogę i ode mnie i z aukcji dla Edny na pewno będzie ze 100 zł, żeby tylko była zdrowa!!! Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 canivac moge miec jutro w ciagu dnia - zatem podawac przez kierowce sam interferon czy czekac na canivac i podac razem wieczorem lub wtorek ranio ? i w Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Jesli to lepiej podac razem,to moze we wtorek rano?od razu bysmy zawiozly dla Edny i przypilnowaly zeby wetka podala.Jesli nie-zabierzemy ją do innego weta. Quote
agusiazet Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Aniu, pilnuj małej tak jak Rudiego i inne pieski, nie martw się o koszty, my się poskładamy!!! Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 oki - ni ema sprawy chyba ze bedzie jakos w miare wczesnie to wtedy przesle jutro - adres plis :) bo musze podac jakis Panu od autobusu 0 chyba ze pociagiem nie wiem jak jezdza ? iw Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 18,33 jest pociag z wawy do radomia - mozecie odebrac przesylke ? iwona Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Iwona umowmy sie ze podasz przez kierowce a ja lub Dorota odbierzemy na dworcu.Tylko napisz smsem o ktorej godzinie wyjezdza autobus i czy podalas busem czy PKSem.Powiedz ze zglosi sie po paczke Ania lub Dorota.Zresztą nie powinien robic problemow. Dzieki serdeczne. To wtorek? Quote
agusiazet Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Żeby tylko się udało!!! jesli coś jeszcze potrzeba piszcie, koniecznie!!! Quote
Tigraa Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 18.33 wyjezdza z Warszawy tak? Jutro czy we wtorek? I napisz do kogo mamy sie zglosic po przesyłke. Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 jutro - dzien zwloki to duzo przy nosowce !!! na jutro zorganizuje canivac i podam razem z przesylka kuriwrska przez PKP zglosic si etrzeba do kierownika pociagu - konduktora na stacji - przesylka bedzie oplacona zatem tylko odbierzcie - musze podac adres w razie czego i nazwisko i imie i telefon zatem przeslijcie na priv buziaki dla Edny Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 wazne sa wszelkiewitaminy - czy mala je ?? ma apetyt ? pije ??? dieta jest tez istotna musi miec pelnowartosciowy pokarm iwona Quote
czarna anda Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ma biegunke czy kaszle ??? wyciek z nosa jest przezroczysty czy glutowaty ropny ? oczy sa tez zainfekowane ropą juz ? iw Quote
Recommended Posts