Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='terierfanka']
oj pęknie :) na razie mam problem jak ją ogłaszać, żeby nie odbierać głupich telefonów od amatorów westa za friko, ale też żeby nie wystraszyć wszystkich listą jej dolegliwości i wymagań :roll:[/QUOTE]
To nie ogłaszaj:diabloti: Kto ją będzie znał lepiej niż Ty :evil_lol:

Posted

taa a ja zaadoptuję tę malusią latlereczke i wiosną weżmiemy do parku druty i motki i będziemy na ławeczce sweterki dziergać i gawędzić a pieski bedą uroczo hasały po trawce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='bros']taa a ja zaadoptuję tę malusią latlereczke i wiosną weżmiemy do parku druty i motki i będziemy na ławeczce sweterki dziergać i gawędzić a pieski bedą uroczo hasały po trawce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
a nasze większe gamonie co będą wtedy robić? :)

Posted

[quote name='bros']taa a ja zaadoptuję tę malusią latlereczke i wiosną weżmiemy do parku druty i motki i będziemy na ławeczce sweterki dziergać i gawędzić a pieski bedą uroczo hasały po trawce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A ja mogę dać Wam włóczki skolko ugodno i będziecie dziergały sweterki dla psiaków:evil_lol:

Posted

[quote name='Suomi']Ale ćwiczcie ten najmodniejszy w tym sezonie wzór - orła :lol:[/QUOTE]
jeśli o mnie nie chodzi, to na wzór nie ma co liczyć :p za jedyny w życiu wydziergany szaliczek dostałam marną trójczynę :evil_lol:

Posted

[quote name='terierfanka']jeśli o mnie nie chodzi, to na wzór nie ma co liczyć :p za jedyny w życiu wydziergany szaliczek dostałam marną trójczynę :evil_lol:[/QUOTE]
Szaliczka na ocenę wprawdzie nie robiłam, ale pamiętam jak dziś, że zajęło mi to trzy lata:diabloti:
I ładny był- lewe, prawe, lewe, prawe :evil_lol:

Posted

Miałam pierwszy telefon o Zoyę, ale pani zraziła się faktem, że Zoya ma 8 lat - jej miniaturka sznaucerka odeszła w wieku 9 lat i pani nie chciała by za szybko się rozstawać z kolejną sunią

Posted

To znaczy ,że to nie ten domek.Chociaż pańcia Perełki też chciała psa do lat 2 , potem zgodziła się na 5.letniego PSA,aż w końcu wzięła 7.letnią Perełkę.:evil_lol:

Posted

dokładnie,jak się znajdzie odpowiedni domek to i 8 letnią Zoykę pokocha :)
ja też chciałam psa do roku a wzięłam 4 czy tam 5 letniego Elisia i za nic bym go na nic innego nie wymieniła :D