marmosia Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='terierfanka'] oj pęknie :) na razie mam problem jak ją ogłaszać, żeby nie odbierać głupich telefonów od amatorów westa za friko, ale też żeby nie wystraszyć wszystkich listą jej dolegliwości i wymagań :roll:[/QUOTE] To nie ogłaszaj:diabloti: Kto ją będzie znał lepiej niż Ty :evil_lol: Quote
terierfanka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='marmosia']To nie ogłaszaj:diabloti: Kto ją będzie znał lepiej niż Ty :evil_lol:[/QUOTE] oj ciotka nie kuś ;) Quote
bros Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 taa a ja zaadoptuję tę malusią latlereczke i wiosną weżmiemy do parku druty i motki i będziemy na ławeczce sweterki dziergać i gawędzić a pieski bedą uroczo hasały po trawce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
xmartix Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 hehe :) a Marmosia chodzi po wątkach i namawia na zostawianie Gyziowych i westów na stałe ;) Quote
terierfanka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='bros']taa a ja zaadoptuję tę malusią latlereczke i wiosną weżmiemy do parku druty i motki i będziemy na ławeczce sweterki dziergać i gawędzić a pieski bedą uroczo hasały po trawce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] a nasze większe gamonie co będą wtedy robić? :) Quote
bros Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 aj ciotka puscimy niech pobiegają po parku luzem :) Quote
Poker Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='bros']taa a ja zaadoptuję tę malusią latlereczke i wiosną weżmiemy do parku druty i motki i będziemy na ławeczce sweterki dziergać i gawędzić a pieski bedą uroczo hasały po trawce :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A ja mogę dać Wam włóczki skolko ugodno i będziecie dziergały sweterki dla psiaków:evil_lol: Quote
terierfanka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='fochu']a my z Gyzią się do Was dołączymy ;)[/QUOTE] zapraszamy :D Quote
Suomi Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Ale ćwiczcie ten najmodniejszy w tym sezonie wzór - orła :lol: Quote
terierfanka Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Suomi']Ale ćwiczcie ten najmodniejszy w tym sezonie wzór - orła :lol:[/QUOTE] jeśli o mnie nie chodzi, to na wzór nie ma co liczyć :p za jedyny w życiu wydziergany szaliczek dostałam marną trójczynę :evil_lol: Quote
marmosia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='terierfanka']jeśli o mnie nie chodzi, to na wzór nie ma co liczyć :p za jedyny w życiu wydziergany szaliczek dostałam marną trójczynę :evil_lol:[/QUOTE] Szaliczka na ocenę wprawdzie nie robiłam, ale pamiętam jak dziś, że zajęło mi to trzy lata:diabloti: I ładny był- lewe, prawe, lewe, prawe :evil_lol: Quote
bros Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 a ja mam dwie pary drutów made in germany :) na żyłce :) mozemy próbować Quote
marmosia Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 I ryżem umiem/ łam, i warkocze :diabloti: I na szydełku też potrafię robić :eviltong: Nawet dziewczynkom ażurowe czapeczki :cool3: Quote
fochu Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 no to niech się tylkjo ciepło zrobi coby te ławeczki okupować można było ;) Quote
terierfanka Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 pierwsze ogłoszenia dla białaska: http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Zoya-mala-biala-suczka-do-pokochania-W0QQAdIdZ359869307 http://tablica.pl/oferta/zoya-mala-biala-suczka-do-pokochania-IDP8ED.html http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Zoya-mala-suczka-dopokochania,59974 reszta jutro, padam na twarz ;) Quote
terierfanka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Ładny dzionek był, Zoya była na krótkim spacerku bez kubraczka :) Quote
Luna_wro Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 wow! ale zmiana:) zupełnie nie ten sam pies!!! gratulacje!!! a kubraczki pewnie nie będą jej już potrzebne:cool3: wiosna... Quote
marmosia Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='terierfanka']Ładny dzionek był, Zoya była na krótkim spacerku bez kubraczka :) Cudeńko :) Quote
Poker Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Śliczna dziewczynka w ładnej fryzurce, a gdzie róziowa pelerynka? Chyba trzeba wydziergać . Quote
terierfanka Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Miałam pierwszy telefon o Zoyę, ale pani zraziła się faktem, że Zoya ma 8 lat - jej miniaturka sznaucerka odeszła w wieku 9 lat i pani nie chciała by za szybko się rozstawać z kolejną sunią Quote
Poker Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 To znaczy ,że to nie ten domek.Chociaż pańcia Perełki też chciała psa do lat 2 , potem zgodziła się na 5.letniego PSA,aż w końcu wzięła 7.letnią Perełkę.:evil_lol: Quote
fochu Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 dokładnie,jak się znajdzie odpowiedni domek to i 8 letnią Zoykę pokocha :) ja też chciałam psa do roku a wzięłam 4 czy tam 5 letniego Elisia i za nic bym go na nic innego nie wymieniła :D Quote
Recommended Posts