jotpeg Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Bjuta napisał(a):A czy Norek nie nurkuje do różnych norek pod skałkami? włazić nie włazi, ale zagląda do każdej :lol: ale głównie się cieszy że jesteśmy RAZEM na wycieczce, sprawdza wzrokowo gdzie są wszyscy. Alfa, a gdzie tam artystyczne! ja cykam na tempo, od artyzmu jest TZ :cool3::lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Bo Norek to grzeczny chłopak :loveu:. Murzynek wlazł mi kiedyś do nory lisa tak, że musiałam go na smyczy wyciągać, szczęście że był na smyczce ... Wielki łowca :shake:. Quote
jotpeg Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 i pomyslec, ze tydzien temu byla taka wspaniala pogoda... dzisiaj jest okropnoe; w Krk leje deszcz i jest zimno. Norek kopie w poszukiwaniu nornic; przestrzen... ale nam tego w miescie brakuje... zmeczeni pracami w ogrodzie (patrzenie tez meczy, a Norek nawet znalazl jaszczurke) Quote
Bjuta Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 To już ostatnie takie chwile. Następne słoneczko to chyba już będą zimowe foty... Quote
jotpeg Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 no wlasnie... jesienna rosa i nagie pola babie lato odchodzi... a ja swoje wiem! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Widzę tylko jedno zdjęcie :roll:. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Ciekawe czy Norek by mnie poznał. Musimy to kiedyś sprawdzić. Zimno się zrobiło, śnieg spadł.. Zdążyłam zabrać Kocura Czarnego do domu z działki (nie był zachwycony) i przyprowadzić kaktusy z balkonu. Dobrze że Norek ma dom. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dzisiaj się pojawiły fotki, nie wiem dlaczego wczoraj widziałam tylko jedną :roll:. Piękne, skojarzyło mi się z Łukiem Triumfalnym http://img217.imageshack.us/img217/7739/img3538f.jpg ;). Quote
jotpeg Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Halo (Alfa i Zuzia) napisał(a):Ciekawe czy Norek by mnie poznał. Musimy to kiedyś sprawdzić. Zimno się zrobiło, śnieg spadł.. Zdążyłam zabrać Kocura Czarnego do domu z działki (nie był zachwycony) i przyprowadzić kaktusy z balkonu. Dobrze że Norek ma dom. pewnie, ze musimy wreszcie zaaranzowac spotkanie :p rozumiem Kocura Czarnego - czuje to samo, gdy nadchodzi zima. brrr. Quote
Bjuta Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 A moje psiaki są przeszczęśliwe. Biegają i ryją nosami w śniegu. Ale do domu jakoś podejrzanie szybko chcą wracać. Może im w łapki zimno... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Co tu tak ucichło :roll:, zasypało Was tym świeżym śniegiem ? :diabloti: Quote
jotpeg Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='dana']Co tu tak ucichło :roll:, zasypało Was tym świeżym śniegiem ? :diabloti:[/QUOTE] eee, nie - spotkało nas inne nieszczęście :angryy: - niechciany remont. Już po wszystkim, dochodzimy do siebie. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 niechciany remont-paskudna sprawa. Nikt by nie chciał. Co Norek robi jak wykopie nornicę? Mówi coś w rodzaju: Cześć Nornico, jestem Norek! Wykopałem cie z norki-sorki.? Czy zjada? Quote
jotpeg Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='Halo (Alfa i Zuzia)']Co Norek robi jak wykopie nornicę? Mówi coś w rodzaju: Cześć Nornico, jestem Norek! Wykopałem cie z norki-sorki.? Czy zjada?[/QUOTE] hm. Norek nie jest szczególnie uzdolnionym myśliwym. I chyba dobrze. Większość nornic mu ucieka. Raz coś wykopał na łące w pobliżu Dunajca, ale pancia się skrzywiła, więc zostawił i odeszliśmy. On się naprawdę stara być takim psem, jakiego my chcielibyśmy mieć :p Ostatnio, jak wycinałam suche badyle, znalazł dość dużą jaszczurkę i łaził za nią, ale udało się zająć go czymś innym, a jaszczurkę przenieść w inne miejsce. Czyli: nie czyń drugiemu, co tobie niemiło. Np. remontu rur wodnych i kanalizacyjnych :angryy: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 aa, czyli raczej sorki. Dobry, poczciwy, żółty pieseczek. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 [quote name='jotpeg']eee, nie - spotkało nas inne nieszczęście :angryy: - niechciany remont. Już po wszystkim, dochodzimy do siebie.[/QUOTE] Dobrze, że już jest [B]po [/B]remoncie, to napawa optymizmem ;) :lol:. A jak Norek zareagował na remont ? Nasi chłopcy nie lubią takich rewolucji w domu :evil_lol:, ale cóż, czasami nie ma innego wyjścia. Quote
jotpeg Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='dana']jak Norek zareagował na remont ? Nasi chłopcy nie lubią takich rewolucji w domu[/QUOTE] awaryjnym noclegiem służy mama; chłopcy zostali przewiezieni do mamy, do miejsca, które dobrze znają. Dla nich było to pewne urozmaicenie... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 A to Ty pracowałaś przy remoncie i porządkach:chainsaw:, a towarzystwo miało wczasy :cool2:. Quote
jotpeg Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Zamknięcie sezonu... Zamykamy dom na wsi. Wrócimy z wiosną. Ciężko jest wytrzymać te zimowe miesiące. :roll: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/40/dsc00330ta.jpg/][IMG]http://img40.imageshack.us/img40/6984/dsc00330ta.jpg[/IMG][/URL] to nie sarenka, to piesek Norek :lol: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/841/dsc00331dn.jpg/][IMG]http://img841.imageshack.us/img841/2990/dsc00331dn.jpg[/IMG][/URL] Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 Piesek Norek w doskonałej kondycji..Uśmiecha się! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Norek jako sarenka :loveu:. Będziecie pewnie tęsknić do wiosny i do domu na wsi :lol:. Jeszcze tylko kilka miesięcy ;). Quote
jotpeg Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Bjuta']Trawa jakby to maj był!... em, tego - to zboże jakies :lol: ozime proszę, wchodzcie na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/234568-Toffik-Jamnikowaty-psiak-pilnie-poszukuje-DT-lub-DS!!!?p=19987150#post19987150 :modla: tam prawie nikogo nie ma... dziewczyna przygarnęła bidoka, stara się jak może, wet, bazarek, ale potrzebuje wsparcia, zainteresowania, chocby słowem. Quote
jotpeg Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 wspomnienia... bo teraz juz nie ma lisci. cosmy sie nagrabili, nazbierali... ale i tak odpoczywam przy pracach ogrodowych, stres znika! a takie cos można mieszkało sobie w trawie na wałach nad Dunajcem: Quote
Recommended Posts