Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suczka shih tzu co jest u Pawła zostaje u niego na stałe :)

Filip szuka goldenki cały czas ale nigdzie jej nie ma, nikt już nawet nie dzwoni że ją gdzieś widział :(

• Replies 463
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='xmartix']goldenki nie ma :(

dobrze że westik pójdzie ze schronu szybko, może z Asią się umawiać w jego sprawie? (ona zawsze jest w schronie bo tam pracuje),jak coś to jej nr 726905566[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za kontakt, przyszli właściciele jadą po chłopaka w piątek w południe :)

Posted (edited)

pięknie! dzięki Evelynka!
Paweł mówi, że jego shih tzu jest cudowna, wspaniałam naj, naj, naj i naj!!! Totalnie zwariował :D

Benkę jak się ogłosi to też szybko powinna pójść, Twoją westiczkę Terrierfanko już ogłaszamy? też pójdzie szybko.
Jeszcze te 3 tylko shih tzu - dwie 10 letnie i 13 latka.

No i czas na pozostałe..

Edited by xmartix
Posted

[quote name='xmartix']suczka shih tzu co jest u Pawła zostaje u niego na stałe :)

Cieszę się z jednej strony, a z drugiej.smutno mi, bo sama chciałam ją przygarnąć. Już wcześniej miałam sygnały od Pawła, że chyba zostawi ją sobie. Trzymam Go za słowo, że znajdzie mi fajnego shih-tzaka do adopcji. :)

Posted

ja wiem, wielu było chętnych :) ale tak czasem bywa, że się dt zakocha w takiej kruszynce :) przy pozostałych psach to kieszonkowy piesek jest

musze odpisac wszystki na maile :)

Posted

[quote name='xmartix']
Jeszcze te 3 tylko - dwie 10 letnie i 13 latka.
[/QUOTE]

Dobrze rozumiem że to są westiczki jeszcze? Ja mówiłam terrierfance że mam domek a nawet i domki dla suni ale większość nie chce takich wiekowych, bo boją się że szybko odejdą. A do tego jednego domku musi iść tylko wysterylizowana już dziewczynka bo jak wspominałam jest tam jeszcze nie wykastrowany rezydent. Jeszcze raz zadzwonię jutro do Asi się zapytać o tą 12 letnią, czy to nie któraś z tych co piszesz xmartix? muszę wyciągnąć ten mój kajecik i jeszcze raz przejrzeć tych chętnych na westiki bo większość albo chce młode, albo mają dzieci wiec trzeba takiego psiaka sprawdzić.

Posted

[quote name='xmartix']Twoją westiczkę Terrierfanko już ogłaszamy? też pójdzie szybko.[/QUOTE]
na razie jeszcze nie - po pierwsze, niech się nacieszę takim kieszonkowym terierkiem :D a po drugie my tu sobie z Suomi na boczku trochę rozmawiamy, poczekamy jak się sprawy rozwiną;)

Posted

[quote name='terierfanka']na razie jeszcze nie - po pierwsze, niech się nacieszę takim kieszonkowym terierkiem :D a po drugie my tu sobie z Suomi na boczku trochę rozmawiamy, poczekamy jak się sprawy rozwiną;)[/QUOTE]
to może niunia u Was na dobre się rozgości :D mała jest,dużo miejsca nie zajmuje :D
a nas Asia urobiła ,jak uda się labkę odebrać to trafi do nas na dt

Posted

[quote name='fochu']to może niunia u Was na dobre się rozgości :D mała jest,dużo miejsca nie zajmuje :D
a nas Asia urobiła ,jak uda się labkę odebrać to trafi do nas na dt[/QUOTE]

Asia zdolna kobieta ;)
a ja bym sobie chętnie niunię zostawiła, ale jeszcze resztki zdrowego rozsądku mi jakieś zostały no i w obecnej sytuacji mam zdecydowanie za mało miejsca w łóżku :D

Posted

[quote name='xmartix']suczka shih tzu co jest u Pawła zostaje u niego na stałe :)

Filip szuka goldenki cały czas ale nigdzie jej nie ma, nikt już nawet nie dzwoni że ją gdzieś widział :([/QUOTE]

Ja bym suczy na straty nie spisywała, tym barziej, że jest wzglęnie ciepło, a tam nie ość, że teren naprawe ułatwiajacy psu ukrycie sie, to i ludzi za dużo nie chodzi. A pies potrafi się tajniaczyc naprawdę skutecznie....

Posted

[quote name='xmartix']pięknie! dzięki Evelynka!
[B]Paweł mówi, że jego shih tzu jest cudowna, wspaniałam naj, naj, naj i naj!!! Totalnie zwariował :D
[/B]
Benkę jak się ogłosi to też szybko powinna pójść, Twoją westiczkę Terrierfanko już ogłaszamy? też pójdzie szybko.
Jeszcze te 3 tylko shih tzu - dwie 10 letnie i 13 latka.

No i czas na pozostałe..[/QUOTE]

Dziś przekonałam się o tym osobiście-ma jobla na jej punkcie:) Może jakąś zbiórkę na psychiatrę dla Pawła?Bo nie poznaje pana:)

Posted

Zgadzam się w 100 % z ulv. U nas był przypadek labradorki wyrzuconej z pseudo, która ponad rok (!) żyła dziko w mieście (w tym w czasie poprzedniej ciężkiej zimy). Ludzie ją dokarmiali, ale nie można się było zbliżyć na kilkanaście metrów. W pewnym momencie spała u żubra w mini zoo. Udało się ją złapać po tygodniach przygotowań. Oby tylko goldenka gdzieś się pojawiła.

Posted

[quote name='sunia2000']Dziś przekonałam się o tym osobiście-ma jobla na jej punkcie:) Może jakąś zbiórkę na psychiatrę dla Pawła?Bo nie poznaje pana:)[/QUOTE]

Dorzucam się !!!

Posted

a ja tylko potwierdzę chorobę, która się rozprzestrzenia - Virus Shih tzu :evil_lol: mnie dotknął juz daaawno, około roku temu właśnie w schronisku, tam unoszą się zarazki shihtsiakowe :)
:razz:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203359-Pokochana-marmosiowa-i-brosowa-Shih-Tzu-Agusia-cudowna-królewna-MA-DOM[/URL]

Posted

[quote name='bros']a ja tylko potwierdzę chorobę, która się rozprzestrzenia - Virus Shih tzu :evil_lol: mnie dotknął juz daaawno, około roku temu właśnie w schronisku, tam unoszą się zarazki shihtsiakowe :)
:razz:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/203359-Pokochana-marmosiowa-i-brosowa-Shih-Tzu-Agusia-cudowna-królewna-MA-DOM[/URL][/QUOTE]
Agusia jest śliczna:)
Tak to jest z szicakami:)zawojują wszystkich,moja przygoda z ta rasą rozpoczęła się 10 lat temu i trwa do dziś:)
Japan chinki będą miały transport dopiero w przyszłym tygodniu,domki już się szykują na przyjęcie maleństw:)

Posted

[quote name='Suomi']Dzisiaj Maluch jedzie do domu? Nic się nie zmieniło? A nowi Państwo są na dogo?[/QUOTE]

Nic się nie zmieniło Bodzio jedzie już do domku właśnie. Właścicieli tu nie ma ale ja Wam jakieś foteczki będę mogła podrzucać :)

Posted

[quote name='Evelynkaa']Nic się nie zmieniło Bodzio jedzie już do domku właśnie. Właścicieli tu nie ma ale ja Wam jakieś foteczki będę mogła podrzucać :)[/QUOTE]

Fajnie! Oby teraz miał już w życiu lekko!
Bodzio :-)