ania14p Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Słusznie czynisz, młoda osobo, ale w końcu co mamy innego do roboty (poza pracą, szkołą, domem, swoimi zwierzątkami i co kto wymyśli)! Quote
Ulka18 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tak chlodnym okiem : czy podobaja sie Wam te zdjecia w chusteczce? Tak zobaczcie nie jak psiary, ktorym sie wszystkie 4-lapki podobaja. Tylko jak przecietny Kowalski? Dziala to na Was w ten sposob, ze nie myslicie, ze to pies ze schroniska (dla niektorych syf i smrod z zalozenia) i ze moze sie podobac? www.mielec.bezdomne.com Quote
ania14p Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Nie potrafię już patrzeć jak ONI, przepraszam, ale dorosłam i po prostu nie widzę i nie czuję nic poza chęcią znalezienia im domów, jak czasami jeździłam ze schroniskowymi psiakami na kolanach, to mówiłam sobie, że nie mam powonienia, a jak wskakują mi na puklerz duże psy w schronisku, to ptrafię sobie powiedzieć, że ta kurtka jest do prania, a poza tym wcale nie jest najbardziej elegancką kurtką w mojej szafie :niewiem: :placz: :oops: :lol: ! Quote
terra Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Chyba też nie potrafię być Kowalskim. Niezaleznie, czy to psy ze schroniska, czy z mojej sypialni:eviltong: , nie powinny nosić (to moje zdanie) żadnych ozdób itp. Natomiast na pewno jest zapotrzebowanie na takie rzeczy: ubranka, kokardki dla yorków, nabijane ćwiekami, czy kamieniami szlachetnymi obroże dla bullowatych itp., itd. Kwestia upodobań i gustów. Quote
fizia Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 A ja myślę, że faktycznie taka apaszka może sprawić, że ktoś pomyśli o tych Psiakach cieplej. Mnie się spodobały, jak otworzyłam galerię:) Też nie jestem zwolenniekiem kokardek i sukieneczek dla psów, ale apaszka moim zdaniem nie przekracza jeszcze granicy dobrego smaku:) Quote
fizia Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 I jeszcze jeden Wiewielkanocny wyskok na górę!! Quote
terra Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Oby tak się stało! Ooo! Witaj mielczanko Magdo_sz, w wątkach mieleckich psiaków! Jest ich tutaj sporo. Zapraszam! Quote
Magda_sz Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Do góry, może zauroczysz kogoś swoim pięknym uśmiechem? Quote
Magda_sz Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Śmieszka- może znajdzie się człowiek do którego będziesz mogła śmiać się całymi dniami? Quote
terra Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wstawiłam Śmieszkę do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=59252&page=3 Quote
Magda_sz Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Już dawno czas do domu! Tylko gdzie ten dom? Quote
Ulka18 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Smieszka to malo, ze smieje sie caly czas, to jeszcze skacze tak wysoko, ze trudno jej zrobic fotki :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kolejne zdjecia Smiesznulki Skacze, skacze i skacze coraz wyzej Quote
fizia Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 O jak fajnie, ze są nowe zdjęcia!! :multi: Toż to chyba "pies-cyrkowiec" :) Quote
Ulka18 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Fiziu, Ewatr dala jej ciasteczko i zrobilam jeszcze 2 zdjecia ;) Bez zachety nie da sie spokojnie zrobic zdjecia Smieszce. Moze dopisz na aukcji allegro, ze to zywa, wesola, przekochana sunia. Zywe srebro i bardzo ruchliwa. Szkoda jej w boksie. Quote
Recommended Posts