Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 408
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak chlodnym okiem : czy podobaja sie Wam te zdjecia w chusteczce? Tak zobaczcie nie jak psiary, ktorym sie wszystkie 4-lapki podobaja. Tylko jak przecietny Kowalski? Dziala to na Was w ten sposob, ze nie myslicie, ze to pies ze schroniska (dla niektorych syf i smrod z zalozenia) i ze moze sie podobac?
www.mielec.bezdomne.com

Posted

Nie potrafię już patrzeć jak ONI, przepraszam, ale dorosłam i po prostu nie widzę i nie czuję nic poza chęcią znalezienia im domów, jak czasami jeździłam ze schroniskowymi psiakami na kolanach, to mówiłam sobie, że nie mam powonienia, a jak wskakują mi na puklerz duże psy w schronisku, to ptrafię sobie powiedzieć, że ta kurtka jest do prania, a poza tym wcale nie jest najbardziej elegancką kurtką w mojej szafie :niewiem: :placz: :oops: :lol: !

Posted

Chyba też nie potrafię być Kowalskim. Niezaleznie, czy to psy ze schroniska, czy z mojej sypialni:eviltong: , nie powinny nosić (to moje zdanie) żadnych ozdób itp. Natomiast na pewno jest zapotrzebowanie na takie rzeczy: ubranka, kokardki dla yorków, nabijane ćwiekami, czy kamieniami szlachetnymi obroże dla bullowatych itp., itd. Kwestia upodobań i gustów.

Posted

A ja myślę, że faktycznie taka apaszka może sprawić, że ktoś pomyśli o tych Psiakach cieplej. Mnie się spodobały, jak otworzyłam galerię:) Też nie jestem zwolenniekiem kokardek i sukieneczek dla psów, ale apaszka moim zdaniem nie przekracza jeszcze granicy dobrego smaku:)

Posted

Fiziu,
Ewatr dala jej ciasteczko i zrobilam jeszcze 2 zdjecia ;)
Bez zachety nie da sie spokojnie zrobic zdjecia Smieszce.

Moze dopisz na aukcji allegro, ze to zywa, wesola, przekochana sunia. Zywe srebro i bardzo ruchliwa.
Szkoda jej w boksie.