lamia2 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Czy ja mogę poprosić o kontakt do osoby która będzie wiozła małą w poniedziałek? Chciałabym się domówić co do odbioru Śmieszki. Kontakt do mnie w podpisie :) Quote
Ulka18 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Lamia, napisalam do Malgosi, ktorej TZ jezdzi do pracy do Wawy, czy by sie zgodzil zabrac sunie i czy w ogole jedzie teraz po weekendzie do pracy. U mnie w biurze np. szef wzial urlop az do 11.maja. Czekam na odpowiedz. Quote
lamia2 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ulka18 napisał(a):Lamia, napisalam do Malgosi, ktorej TZ jezdzi do pracy do Wawy, czy by sie zgodzil zabrac sunie i czy w ogole jedzie teraz po weekendzie do pracy. U mnie w biurze np. szef wzial urlop az do 11.maja. Czekam na odpowiedz. Ojej, mam nadzieję, że będzie jechał i się zgodzi, bo ja już obiecałam p. Ani, że w poniedziałek sunia będzie u niej :) Quote
Ulka18 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Niestety nie mam odpowiedzi od Malgosi i Rafala. Moze odezwa sie jutro lub w niedziele. Jak tylko dostane wiadomosc, wkleje ja tutaj. Quote
fizia Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Trzymam cały czas kciuki za powodzenie akcji!! :) Quote
lamia2 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Ula jak będziesz coś wiedziała, to przyślij mi też informację na maila, bo dogo posty zjada i mogę nie zauważyć :) Quote
lamia2 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 dziewczyny co się dzieje? nie mam żadnej informacji, czy Śmieszka przyjedzie jutro do Warszawy, czy są jakieś problemy? czy adopcja jest nieaktualna, czy to tylko kwestia transportu? Quote
fizia Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Ojej mam nadzieję, że wszystko się uda...Ja niestety nie mam żadnych wiadomości...Chyba, że znowu zjadło jakieś posty... Quote
Ulka18 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 lamia2 napisał(a):dziewczyny co się dzieje? nie mam żadnej informacji, czy Śmieszka przyjedzie jutro do Warszawy, czy są jakieś problemy? czy adopcja jest nieaktualna, czy to tylko kwestia transportu? Nic sie nie dzieje, po prostu pan Rafal sie nie odezwal i nie wiemy, czy moze wyjechali z Malgosia na jakis dluzszy urlop, czy cos sie stalo :shake: Smieszka jest zarezerwowana dla Pani Ani i jak tylko bedziemy miec wiadomosc od pana Rafala, to bedziemy go prosic o zabranie suni do Warszawy. Quote
lamia2 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Dałyśmy ogłoszenie na miau o transporcie i mamy odpowiedź: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2213926#2213926 czy ktoś może małą podrzucić tej dziewczynie? Quote
Ulka18 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Malgosia napisala mi przed chwila smsa, w odpowiedzi na moj 'monit' nt. transportu Smieszka i Cudnej do Warszawy: "nie bedzie sprawy, tylko nie wiem jeszcze, kiedy bedzie jechac, zapytam, ok" Quote
Ulka18 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Lamia, powiedz prosze Pani Ani, ze w Mielcu Smieszka jest bezpieczna. To bardzo radosna sunia nawet w warunkach schroniska. Mam zdjecia, ale takie pourywane, ze moze jedno nadawaloby sie do wklejenia, gdzie widac kawalek brzucha :cool3: Mam nadzieje, ze Pan Rafal bedzie jechal juz niedlugo. Quote
Ulka18 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Lamia, Pania Ania moze zawsze do pana kierownika zadzwonic. Tel. +17 583 15 32, Pan Andrzej Skowron, prosze niech powie, ze chodzi o sunie kudlatke czarno-biala z b. 9. Nasz kierownik bardzo kazda adopcje zamiejscowa przezywa, pies przed wyjazdem jest kąpany, czesany, wiadomo, ze i tak zapach zostanie, ale zawsze to wymyty z pierwszego brudu, kurzu. Poniewaz Pan Rafal jest z Tarnobrzega, wszystkie psiaki majace zaklepane domki w Warszawie, sa dowożone wlasnie przez pana kierownika i pan Rafal jedzie dalej. Quote
fizia Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 No to myślę, że wszystko jest na dobrej drodze! Bardzo się cieszę, że Pani Ania już pokohcała Śmieszkę:) Quote
lamia2 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ulka18 napisał(a):Lamia, Pania Ania moze zawsze do pana kierownika zadzwonic. Tel. +17 583 15 32, Pan Andrzej Skowron, prosze niech powie, ze chodzi o sunie kudlatke czarno-biala z b. 9. Nasz kierownik bardzo kazda adopcje zamiejscowa przezywa, pies przed wyjazdem jest kąpany, czesany, wiadomo, ze i tak zapach zostanie, ale zawsze to wymyty z pierwszego brudu, kurzu. Poniewaz Pan Rafal jest z Tarnobrzega, wszystkie psiaki majace zaklepane domki w Warszawie, sa dowożone wlasnie przez pana kierownika i pan Rafal jedzie dalej. Dzięki, przekopiowałam i wysłałam jej tę informację mailem :) Quote
Ulka18 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Lamia, Kasia D. z kociarni miau.pl jedzie z Lublina do Warszawy w sobote. Dowiem sie od p.kierownika czy nie jedzie czasem w tamtym kierunku. Bede sie starala pilotowac sprawe transportu. Quote
lamia2 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ulka18 napisał(a):Lamia, Kasia D. z kociarni miau.pl jedzie z Lublina do Warszawy w sobote. Dowiem sie od p.kierownika czy nie jedzie czasem w tamtym kierunku. Bede sie starala pilotowac sprawe transportu. Dzięki :modla: Quote
lamia2 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Na mój apel na wątku transportowym odpowiedziała gkatarzynka: Ja sie polecam, ale moge tylko z Rzeszowa do Lublina. Prawdopodobnie bylabyto niedziela 20maja...Moze uda sie jakos polaczyc... ale chyba ta druga Kasia z kotami jedzie w najbliższą sobotę :-( Quote
terra Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 lamia2 napisał(a):Wiesz ja jej wysłam te fotki za kratmi i ona strasznie to przeżywa, bo mówi, że jest juz z nią bardzo związana. Chciała mnie prosić o tel. do kierownika schroniska, żeby Śmieszkę wziął pod specjalną opiekę do czasu jej przyjazdu, ale jej powiedziałam, że sie tego nie praktykuje, bo psiaków sie nie wyróżnia, no i dolałam oliwy do ognia, przepraszam. Nic a nic się nie dziwię p.Ani, że niepokoi i niecierpliwi się o Śmieszkę. Ta sunia już zamieszkała w jej sercu. Pamiętam co się ze mną wyprawiało, gdy czekałam na przyjazd Baala do domu. Final był taki, że mój TZ zebrał się i w grudniu w śnieżycę jechał po kicorka do schroniska. To oczekiwanie jest najgorsze, ale pózniej, co to za radość! Życzę jak najszybszej finalizacji adopcji! Quote
Ulka18 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Napisalam do Kasi D. z kociarni miau.pl ile ma miejsca w samochodzie, bo moze dalaby rade wziac 2 suczki : Cudna Czarnulke z b.2 oraz Smieszke. Czekam na odpowiedz. Quote
lamia2 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Ulka18 napisał(a):Napisalam do Kasi D. z kociarni miau.pl ile ma miejsca w samochodzie, bo moze dalaby rade wziac 2 suczki : Cudna Czarnulke z b.2 oraz Smieszke. Czekam na odpowiedz. Czekamy, czekamy ..... Quote
Ulka18 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Od: "mtoz" <[email protected]> Do: <[email protected]> Temat: kierunek Warszawa Data: 9 maja 2007 17:34 Pani Agnieszko jeżeli wszyscy chętni na adopcję zwierząt w kierunku Warszawy są zdecydowani na adopcje, to ja jestem gotowy podrzucić zwierzęta w okolicę Grójca koło Warszawy. Z tego co naliczyłem było by to jak narazie 4 sztuki. Suczka z 2 wyb. suczka z 9 wyb. suczka z 3 wyb. oraz kotka brązowo czarna. Z Panią od kotki już rozmawiałem i wyraziła zgode na dojazd do Grójca. Proponuję tą sobotę lub niedzielę. Kotka powinna być dzisiaj wysterylizowana. Mam również propozycje odwiezienia boksera do Limanowej za zwrot kosztów i chyba też na to pójdę. Oczywiście wyjazd do Grójca za zwrot kosztów. Ale na 4 osoby to groszowe sprawy. coraz blizej juz adopcji :kciuki: Quote
Recommended Posts