fizia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Na stronie Schroniska w Mielcu wypatrzyłam cudną Sunię - mam wielką nadzieję, że uda Jej się znaleźć kochający dom. Oto co można o Niej przeczytać: "Suczka czarna z dużymi białymi skarpetkami (szczególnie wyraźnymi na przednich łapakch) i białym krawatem mieszka w boksie nr 9. Sunia jest bardzo wesoła, żywa, łagodna. Z wdzięczności za wzięcie na ręce wylizała Pana Kierownika. Sunia jest młodziutka, oceniamy ją na 1-1,5 roku." Śmieszka ma same zalety, jest śliczna, młoda, urocza, wesoła, bardzo żywa, ruchliwa, pocieszna. Jedyn słowem - przekochana!! Osobie, która Ją przygarnie z pewnością odwdzięczy się nie tylko wspaniałym uśmiechem, ale też wielką Miłością! Zobaczcie jaka urocza: Potrafi tez wysoko skakać:) __________________ SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU ul. Targowa 11, 39-300 Mielec E-mail: [email protected] www.mielec.bezdomne.com Quote
fizia Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Do góry śliczna. Ten rozbrajający uśmiech z pewnością złapie kogoś za serce. Quote
fizia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Tak sobie myślę, że przydałoby Jej się jakieś imię - może macie jakieś propozycje? :) Quote
fizia Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 To ja głosuję za Śmieszką - imię w sam raz dla takiej uśmiechniętej suni :) Quote
fizia Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Trzymam mocno kciuki, żeby ktoś Ją zauważył. Quote
fizia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 ...ale to chyba za bardzo nie pomaga... Quote
fizia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Ojej to nie wiem dlaczego, co dziwniejsze u mnie wszystko ok... Quote
Ulka18 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Fiziu, czy wystawialas moze Smieszke np. na allegro? Na dogomanii ciezko domek znalezc :shake: trzeba gdzies indziej jeszcze pokazac sunieczke :roll: Quote
Sabina02 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Ah, jakie cudne sa te MIeleckie pieseczki!!!! szukamy domku... Wlasnie, czy sunia jest gdzies ogloszona? Quote
fizia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Narazie tylko na gumtree.pl. Jutro postaram się pododawać Ją w więcej miejsc. Gdyby ktoś mógł pomóc z allegro byłoby super - ja niestety nie mam tam konta... Mam nadzieję, że się uda i Mała znajdzie wspaniały dom! Quote
Ulka18 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Fizia, przed kilkunastoma miesiacami prawie nikt sie mieleckimi zwierzakami nie interesowal, a teraz duzo osob pomaga i wystawia psiaczki gdzie sie da. Schronisko jest przepelnione, gdyby bylo 400-450 psow, wtedy mozna by pomyslec o trudniejszych adopcjach. A tak, to priorytetem jest zwolnienie kilku miejsc :shake: Ta sunia ma duze szanse. Quote
Cez Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 fizia jak zrobisz ladny opis to moge wystawic allegro, tylko namiary na kogo, na schronisko ? jezeli tak to trzeba koniecznie podac w jakim boksie sie piesek znajduje, i nie wiem co jeszcze, jakis numer ma ? zeby panu kierownikowi zamiesznia nie robic, zeby mogl ja latwo zidentyfikowac. Quote
fizia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Cez myślę, że najlepiej byłoby dać kontakt do schroniska. Ja założyłam ten wątek, bo znalazłam Śmieszkę na stronie schroniska i dowiedziałam się, że nikt o Niej wcześniej nie wspominał na Dogomanii. Wiem, że najlepiej zajmować się psami, które się osobiście zna, ale ta Mała tak mnie ujęła, że pomyślałam, ze może w ten sposób uda się choć minimalnie zwiększyć Jej szanse. Wiadomo, że przebywa w boksie nr 9. Na stronie określona jest jako - 9 - Sunia Czarna z Białymi Skarpetami. Chyba nie jestem najlepsza w ładnych opisach...ale może taki mógłby być?: "Śmieszka - śliczna, młoda, mała sunia czeka na Miłość (Mielec) Śmieszka to wesoła, żywa sunia. Jest bardzo łagodna i spragniona pieszczot. Ma ok. 1 - 1,5 roku. Narazie Jej świat nie jest kolorowy...Sunia przebywa w Schronisku w Mielcu, w boksie nr 9. Tak bardzo chciałaby mieć prawdziwy dom i kochającego człowieka, do którego mogłaby się przytulić - wtedy często pokazywałaby swój piękny uśmiech. Adres schroniska: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU ul. Targowa 11, 39-300 Mielec E-mail: [email protected] www.mielec.bezdomne.com " To pocieszające Ulka18, co mówisz o wzroście zainteresowania psiakami. Trzymam kciuki, żeby jak najwięcej z Nich znalazło domy! Quote
Cez Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 dzisiaj juz nie dam rady, ale jutro na pewno wystawie :) Quote
AśkaK Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Śliczna naręczna suńka! I do tego śliczny charakterek! Do góry maleńka! Cez zajmiesz się allegro tak? Quote
Recommended Posts