ania14p Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dom może być z niewielkim ogrodem, albo nawet z parkiem niedaleko Śmieszka sobie poradzi, byle była kochana! Quote
fizia Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Oj tak, myślę, że Śmieszka poradzi sobie nawet w bloku. Mówiłam o sobie-mnie by się przydał dom z ogrodem, wtedy mogłabym wziąć jeszcze jakaś bidę np. właśnie tą Ślicznotkę:) Quote
Magda_sz Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 No właśnie, u mnie tak samo. Brakuje miejsca na kolejnego psiaka w domu. A Śmieszke bym bardzo chętnie wzieła. Może by jej jakiś plakat zrobić? (ja się chętnie podejme) No chyba że już ma, to prosze o wklejenie linku. Dobrze by było ją "rozwiesić" w Mielcu :cool3: Quote
ania14p Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 To teraz, Śmieszka, tak na wszelki wypadek przypomina, że czeka na dom! Quote
fizia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Magda_sz napisał(a):No właśnie, u mnie tak samo. Brakuje miejsca na kolejnego psiaka w domu. A Śmieszke bym bardzo chętnie wzieła. Może by jej jakiś plakat zrobić? (ja się chętnie podejme) No chyba że już ma, to prosze o wklejenie linku. Dobrze by było ją "rozwiesić" w Mielcu :cool3: Magda, gdybyś tylko miała czas i możliwość to myślę, że taki plakat, to bardzo dobry pomysł. Może jak będzie "wisieć" w Mielcu, to ktoś Ją wypatrzy:) Quote
Magda_sz Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Magda, gdybyś tylko miała czas i możliwość to myślę, że taki plakat, to bardzo dobry pomysł. Może jak będzie "wisieć" w Mielcu, to ktoś Ją wypatrzy:smile: No to jak tylko znajde chwile to abieram się za plakat. Tylko czy mogłabym prosić o jakiś dobry tekst? Nie jestem w tyn najlepsza... A "powiesić" można nie tylko w Mielcu, ale i w okolicach- licze na pomoc w tym rozwieszaniu. Quote
fizia Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Ja też nie jestem dobra w układaniu tekstów. Ogłaszałam Ją w ten sposób: Śliczna, młoda, mała Śmieszka czeka na Dom Śmieszka to wesoła, żywa sunia. Jest bardzo łagodna i spragniona pieszczot. Ma ok. 1 - 1,5 roku. Sunia przebywa w Schronisku w Mielcu, w boksie nr 9. Tak bardzo chciałaby mieć prawdziwy dom i kochającego człowieka, do którego mogłaby się przytulić - wtedy często pokazywałaby swój piękny uśmiech. (ostatnio znalazłam tu taki wzruszający tekst i dodaję go do ogłoszeń) "Oddam Ci całą moją miłość, Oddam Ci całe moje serce, Oddam Ci nawet moją dusze, Tylko mnie przytul, weź na ręce. Spojrzę Ci wtedy ufnie w oczy, Wtulę swój nosek w Twoje ramię, Przyrzeknę wierność już na zawsze ... A tej przysięgi nic nie złamie. Więc daj mi tę ostatnią szansę, Pomóż w bolesnej mej udręce, Stanę sie całym Twoim życiem, ...Tylko mnie przytul, weź na ręce..." Adres schroniska: SCHRONISKO DLA BEZDOMNYCH ZWIERZĄT IM. ŚW. FRANCISZKA Z ASYŻU ul. Targowa 11, 39-300 Mielec E-mail: [email protected] www.mielec.bezdomne.com Z góry serdecznie dziękuję:loveu: Quote
Magda_sz Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Ok, postaram się jutro cos zrobić ;) A narazie- do góry! Quote
Cez Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 ale Ci ladne banerki wyszly lupe... super :loveu: Quote
fizia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Lupe bardzo serdecznie Ci dziękuję!!:loveu: Banerki prześliczne, jak przystało na Śmieszkę uśmiechnięte:) Quote
Magda_sz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Świetne te banerki. :loveu: Plakat też już jest, ale musze rozpracować jak go tu wstawić. Quote
Ulka18 Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Fiziu, czy ten pikeny wierszyk jest na Smieszkowej aukcji? Quote
fizia Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Ja dopiero niedawno trafiłam na ten wiersz na jakims watku, ale jak będę w najbliższym czasie odświeżać ogłoszenia np. na gumtree.pl czy gazeta.pl to go dodam. Nie wiem tylko czyjego jest autorstwa. Moim zdaniem jest wzruszający, a myślę, że takie łapiące za serce słowa mogą cos zdziałać i popchnąć kogoś w dobrym kierunku:) Magda dzięki wielkie za plakat!:loveu: Quote
ania14p Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Fiziu, wielkie dzięki, jesteś już małym "psim aniołkiem", a Śmieszka wraca na początek :multi: ! Quote
Magda_sz Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Magda dzięki wielkie za plakat!:loveu: Dzisiaj niestety nie wkleje- dopiero jutro mi będą tłumaczyć jak się wstawia na forum :oops: Do góry Śmieszka! Quote
ewatr Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 lupe napisał(a): mówiłam juz u Padusia , że śliczne bannerki :p Quote
ania14p Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Śliczne bannerki, zupełnie tak jak Śmieszka, a ona czeka na dom, super dom! Quote
Magda_sz Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Plakat: http://images20.fotosik.pl/177/d0e8bedeee10d75cmed.jpg Nie moge wstawić takiej wielkości jaka powinna być. No i to białe wyskakuje... Jeszcze jutro popróbuje. Quote
Cez Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=180556138 to juz jej trzecie allegro, Fiziu sprawdz, czy numer boksu sie zgadza. Quote
Recommended Posts