fizia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Eghhh te odległości... A może los się uśmiechnie i akurat ktoś będzie się wybierał w taką trasę... Quote
tossaa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 no może, no może, a sunia sterylizowana,zdrowa?:razz: Quote
fizia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Niestety nie potrafię odpowiedzieć Ci na te pytania w tym momencie, ale napisze prywatną wiadomość do Ulki18-może będzie mogła się coś więcej dowiedzieć. Przypuszczam, że nie była sterylizowana, bo nie ma o tym żadnej wzmianki na stronie schroniska. Quote
Ulka18 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Sunia z tego co ja wiem, nie byla sterylizowana. Nie bylo na nia pieniedzy. Musze sie dowiedziec w schronisku u p.kierownika. Czyscimy teraz strone schroniska, bo sa pewne zaleglosci i psy adoptowane sa nadal jako oczekujace. Moze sie zdarzyc, ze ta sunia tez mogla byc adoptowana :roll: Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 8 marca (czwartek) Reno2001 przyjedzie z Łodzi do Mielca po Aldunię (tą z banerka fizi), gdyby ktoś z Łodzi lub okolic chciał zaadoptować Śmieszkę to można się będzie z nimi zabrać i wtedy koszt podróży będzie mniejszy (oczywiście trzeba to uzgodnić z Reno2001) Quote
fizia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Ulka18 prosiła, żebym przypomniała Jej jutro o Śmieszce-obiecała zapytać Pana Kierownika o Nią-przede wszystkim czy nikt Jej jeszcze nie zaadoptował. Jeśli nadal czeka to byłoby cudownie, gdyby znalazł się ktoś z Łodzi-tylko jak taką osobę znaleźć...? Narazie jedyne co mi przychodzi do głowy, to ogłoszenie Jej na łódzkim gumtree-tam Jej jeszcze nie ma. Mulinka-dzięki za wiadomość:loveu: Sama jestem trąba, bo mimo, że śledzę oczywiście watek Alduni, to na to nie wpadłam:) Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 fizia, może wklej sobie w podpisie nad banerkiem taki tekst jak ja , tylko wpisz np.Śmieszkę albo Poziomkę II i link do jej wątku, czyli np: Śmieszka z Mielca może 8 marca przyjechać do Łodzi - czy ktoś z Łodzi ją pokocha? .....tu link do wątku może się uda i któraś psinka pojedzie razem z Aldunią i Reno2001 do Łodzi Quote
fizia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 O bardzo dobry pomysł!! Tylko nie wiem czy zrobić to już teraz czy poczekać aż będzie na 100% wiadomo czy jeszcze czeka w schronisku. Jak myślisz? Quote
mulinka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 lepiej sprawdzić - mamy czas do 7 marca, bo 8 marca wyjeżdżają po małą Aldę Quote
fizia Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Byłoby wspaniale, gdyby okazało sie, ze już nie trzeba szukać Śmieszce domu! Ale jeśli nadal czeka to mam nadzieję, że szybko to się zmieni i zacznie nowe, szczęśliwsze życie! Quote
mulinka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 już wiadomo czy Śmieszka nadal jest w schronisku? Quote
fizia Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Jeszcze chyba nie, ale Ulka18 obiecała, że się dowie. Quote
Cez Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 moze Smieszka juz od jakiegos czasu w super domku a my sie tu martwimy... Quote
fizia Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 No właśnie-super by było:) Ulka18 jakbyś miała jakies wieści, to napisz proszę. Quote
Ulka18 Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Troche to trwalo, ale jest odpowiedz. Od: "mtoz" <[email protected]> Do: "Ulka1813 z dogomanii" [email protected] Temat: Re: czy jest ta sunia w boksie nr 9? bedziemy ja oglaszac jesli tak Data: 6 marca 2007 20:14 Ta sunia jest na wyb.9 ----- Original Message ----- From: "Ulka1813 z dogomanii" <[email protected]> To: "mtoz" <[email protected]> Sent: Saturday, March 03, 2007 6:23 PM Subject: czy jest ta sunia w boksie nr 9? bedziemy ja oglaszac jesli tak Mam nadzieje, ze teraz przejda zdjecia. Sunia w zalaczeniu. Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 czyli Śmieszka nadal w schronie ... kochani jutro Reno2001 jedzie z Łodzi do Mielca po Aldusię jeśli ktoś z Łodzi lub okolic chciałby adoptować Śmieszkę to niech się szybko skontaktuje z Reno2001 i umówi na wyjazd a może Reno2001 mogłaby ją nawet przywieźć... Quote
fizia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Ulka18 dziękuję bardzo za wiadomość. Szkoda, ze Mała nie jest jeszcze w domu...no ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni! Quote
fizia Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Dodałam Ją na łódzkie gumtree.pl i dwukropek.pl Quote
mulinka Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 fizia dobrze, że umieściłaś informację o możliwości dowozu Smieszki pod banerkiem - a może ktoś się odezwie ? Quote
Recommended Posts