ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Barkelona napisał(a):ewu, ja też poproszę o dane do przelewu, wpłace obiecane 30 zł Dziękuję:) Wysłałam na maila ale prześlę na pw:) Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Dostałam z domku maila z fotką zakupionego właśnie legowiska Miodzia , stoi w pięknym pokoju:)))))))))))))))))))))))))))))))Poza tym Państwo przygotowani jak na przyjecie noworodka ze szpitala :)))))) Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ewu napisał(a):Dostałam z domku maila z fotką zakupionego właśnie legowiska Miodzia , stoi w pięknym pokoju:)))))))))))))))))))))))))))))))Poza tym Państwo przygotowani jak na przyjecie noworodka ze szpitala :)))))) Super wieści :) Bardzo się cieszę, że Miodzio będzie miał wspaniały domek :) Quote
Lobaria Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 ewu napisał(a):Dostałam z domku maila z fotką zakupionego właśnie legowiska Miodzia , stoi w pięknym pokoju:)))))))))))))))))))))))))))))))Poza tym Państwo przygotowani jak na przyjecie noworodka ze szpitala :)))))) Zapodaj tu te fotki, plizzz Quote
Ziutka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Lobaria napisał(a):Zapodaj tu te fotki, plizzz Podpisuje się pod słowami Lobarii :) Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Ziutka napisał(a):Podpisuje się pod słowami Lobarii :) No Wy mnie przeceniacie:) Ja i zapodaj fotki:)))) Poproszę córkę...:)))Fotka jest jedna:)))) Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Posłałam Iwonce przelew w wysokości 270 zł na transport. Miodzio 220 zł dostał od Lusi, 50 ja dołożyłam. Barkelona wyśle 30 zł i domek da 100 zł. Wszystko gra:)))))) Szczęśliwej drogi Kochani:))))) Quote
Lobaria Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 [quote name='ewu']No Wy mnie przeceniacie:) Ja i zapodaj fotki:)))) Poproszę córkę...:)))Fotka jest jedna:)))) Albo prześlij mi na maila, to wkleję [email protected] Quote
Barkelona Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Iwonka, wysłałam na Twoje konto 30 zł, jutro powinnaś już mieć je na koncie! :) A Ty Miodzio, pakuj tobołki! w sobotę podróż po nowe życie :) Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Barkelona napisał(a):Iwonka, wysłałam na Twoje konto 30 zł, jutro powinnaś już mieć je na koncie! :) A Ty Miodzio, pakuj tobołki! w sobotę podróż po nowe życie :) Dziękuję:))) Quote
Justyna Lipicka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 sliczne legowisko będzie miał Miodzio:) przykro mi że nie mogłam się do transportu dołożyć ale w portfelu pustki;( Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):sliczne legowisko będzie miał Miodzio:) przykro mi że nie mogłam się do transportu dołożyć ale w portfelu pustki;( No co Ty najważniejsze ,że JESTEŚ z nami i Miodziem:multi::multi: Quote
Lobaria Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Chłopak nawet lektury będzie miał:klacz: Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Lobaria napisał(a):Chłopak nawet lektury będzie miał:klacz: Oby nie czytał...:)) Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Państwo czekają na podróżników z kolacją:) Pytają też czy Iwona i Romek mają jakiś nocleg...? Przemili ludzie:)) Quote
iwoniam Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 no, niestety my będziemy tam i zaraz spowrotem,. ja mam aktualnie 8 psów w mieszkaniu + koty chore + królik chory + chomik,. Musze wracac od razu, poproś państwa, aby nie robili sobie kłopotu, ja nie jem mięsa, nie chcę, aby niepotrzebnie robili sobie kłopot. Jestem w ciąży więc i tak połowy rzeczy mi nie wolno więc bedę miec kanapki - cała masę. Jak bardzo chca nich zrobią zupkę, uwienbiam zupy :) nie mam jeszcze przelewów, ale na pewno jutro dotrą, pamiętam o fakturze :) ewu napisał(a):Państwo czekają na podróżników z kolacją:) Pytają też czy Iwona i Romek mają jakiś nocleg...? Przemili ludzie:)) Quote
ewu Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 iwoniam napisał(a):no, niestety my będziemy tam i zaraz spowrotem,. ja mam aktualnie 8 psów w mieszkaniu + koty chore + królik chory + chomik,. Musze wracac od razu, poproś państwa, aby nie robili sobie kłopotu, ja nie jem mięsa, nie chcę, aby niepotrzebnie robili sobie kłopot. Jestem w ciąży więc i tak połowy rzeczy mi nie wolno więc bedę miec kanapki - cała masę. Jak bardzo chca nich zrobią zupkę, uwienbiam zupy :) nie mam jeszcze przelewów, ale na pewno jutro dotrą, pamiętam o fakturze :) Pieniądze wysłałam , Barkelona też.Jutro będą na koncie. Pani Iwona da Ci 100 zł na miejscu. Jak przełożę kartę sim do tego zepsutego telefonu i odzyskam numer ds i dt , to Ci wyślę. Adres też już mam. Podałam Twoje konto Mazowszance, chce coś wpłacić za transport olkuskich psiaków. Ja też jutro dyszkę dorzucę, tyle na razie mogę:))) Quote
iwoniam Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Ewu - Ty się nawet nie wygłupiaj, wiem, ile Cię kosztowała droga Miodzia itp.. mam obiecaną pomoc w postaci odrobiny karmy dla piesków do 14 miesiąca zycia. Cieszę się, bo mam już ok 7 kg karmy dla staruszków i ok 5 kg dla młodziaków, a tych w domu więcej. Dziękuję Wam za pomoc ! ewu napisał(a):Pieniądze wysłałam , Barkelona też.Jutro będą na koncie. Pani Iwona da Ci 100 zł na miejscu. Jak przełożę kartę sim do tego zepsutego telefonu i odzyskam numer ds i dt , to Ci wyślę. Adres też już mam. Podałam Twoje konto Mazowszance, chce coś wpłacić za transport olkuskich psiaków. Ja też jutro dyszkę dorzucę, tyle na razie mogę:))) Quote
ewu Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 iwoniam napisał(a):Ewu - Ty się nawet nie wygłupiaj, wiem, ile Cię kosztowała droga Miodzia itp.. mam obiecaną pomoc w postaci odrobiny karmy dla piesków do 14 miesiąca zycia. Cieszę się, bo mam już ok 7 kg karmy dla staruszków i ok 5 kg dla młodziaków, a tych w domu więcej. Dziękuję Wam za pomoc ! No nie zbiednieję :lol: Najwyżej przestanę pić i palić i szaleć w nocnych klubach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ewu napisał(a):No nie zbiednieję :lol: Najwyżej przestanę pić i palić i szaleć w nocnych klubach:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dawno się tak przed snem nie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niemożliwa jesteś Basieńko :loveu: :evil_lol: Quote
ewu Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ziutka napisał(a):Dawno się tak przed snem nie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niemożliwa jesteś Basieńko :loveu: :evil_lol: No wiesz nie będę cierpieć bo dotąd nie piłam, nie paliłam i w klubach nie bywam więc nie będzie problemu z rzuceniem tego wszystkiego:))) Quote
iwoniam Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 ewu napisał(a):No wiesz nie będę cierpieć bo dotąd nie piłam, nie paliłam i w klubach nie bywam więc nie będzie problemu z rzuceniem tego wszystkiego:))) jesteś... niepoprawna ;) Dziękuję ! Quote
ewu Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 iwoniam napisał(a):jesteś... niepoprawna ;) Dziękuję ! To ja dziękuję,że tyle dobrego robisz dla zwierzaków:) Quote
Recommended Posts