Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Barkelona napisał(a):
ewu, ja też poproszę o dane do przelewu, wpłace obiecane 30 zł

Dziękuję:)
Wysłałam na maila ale prześlę na pw:)

• Replies 327
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam z domku maila z fotką zakupionego właśnie legowiska Miodzia , stoi w pięknym pokoju:)))))))))))))))))))))))))))))))Poza tym Państwo przygotowani jak na przyjecie noworodka ze szpitala :))))))

Posted

ewu napisał(a):
Dostałam z domku maila z fotką zakupionego właśnie legowiska Miodzia , stoi w pięknym pokoju:)))))))))))))))))))))))))))))))Poza tym Państwo przygotowani jak na przyjecie noworodka ze szpitala :))))))

Super wieści :)
Bardzo się cieszę, że Miodzio będzie miał wspaniały domek :)

Posted

ewu napisał(a):

Zapodaj tu te fotki, plizzz

Posted

Ziutka napisał(a):
Podpisuje się pod słowami Lobarii :)

No Wy mnie przeceniacie:) Ja i zapodaj fotki:)))) Poproszę córkę...:)))Fotka jest jedna:))))

Posted

Posłałam Iwonce przelew w wysokości 270 zł na transport. Miodzio 220 zł dostał od Lusi, 50 ja dołożyłam.
Barkelona wyśle 30 zł i domek da 100 zł.

Wszystko gra:))))))
Szczęśliwej drogi Kochani:)))))

Posted

Barkelona napisał(a):
Iwonka, wysłałam na Twoje konto 30 zł, jutro powinnaś już mieć je na koncie! :)

A Ty Miodzio, pakuj tobołki! w sobotę podróż po nowe życie :)

Dziękuję:)))

Posted

Justyna Lipicka napisał(a):
sliczne legowisko będzie miał Miodzio:) przykro mi że nie mogłam się do transportu dołożyć ale w portfelu pustki;(

No co Ty najważniejsze ,że JESTEŚ z nami i Miodziem:multi::multi:

Posted

no, niestety my będziemy tam i zaraz spowrotem,.
ja mam aktualnie 8 psów w mieszkaniu + koty chore + królik chory + chomik,.
Musze wracac od razu,
poproś państwa, aby nie robili sobie kłopotu,
ja nie jem mięsa, nie chcę, aby niepotrzebnie robili sobie kłopot.
Jestem w ciąży więc i tak połowy rzeczy mi nie wolno więc bedę miec kanapki - cała masę.
Jak bardzo chca nich zrobią zupkę, uwienbiam zupy :)

nie mam jeszcze przelewów, ale na pewno jutro dotrą,
pamiętam o fakturze :)

ewu napisał(a):
Państwo czekają na podróżników z kolacją:) Pytają też czy Iwona i Romek mają jakiś nocleg...?
Przemili ludzie:))

Posted

iwoniam napisał(a):
no, niestety my będziemy tam i zaraz spowrotem,.
ja mam aktualnie 8 psów w mieszkaniu + koty chore + królik chory + chomik,.
Musze wracac od razu,
poproś państwa, aby nie robili sobie kłopotu,
ja nie jem mięsa, nie chcę, aby niepotrzebnie robili sobie kłopot.
Jestem w ciąży więc i tak połowy rzeczy mi nie wolno więc bedę miec kanapki - cała masę.
Jak bardzo chca nich zrobią zupkę, uwienbiam zupy :)

nie mam jeszcze przelewów, ale na pewno jutro dotrą,
pamiętam o fakturze :)

Pieniądze wysłałam , Barkelona też.Jutro będą na koncie. Pani Iwona da Ci 100 zł na miejscu.
Jak przełożę kartę sim do tego zepsutego telefonu i odzyskam numer ds i dt , to Ci wyślę. Adres też już mam.
Podałam Twoje konto Mazowszance, chce coś wpłacić za transport olkuskich psiaków. Ja też jutro dyszkę dorzucę, tyle na razie mogę:)))

Posted

Ewu - Ty się nawet nie wygłupiaj,
wiem, ile Cię kosztowała droga Miodzia itp..
mam obiecaną pomoc w postaci odrobiny karmy dla piesków do 14 miesiąca zycia. Cieszę się, bo mam już ok 7 kg karmy dla staruszków i ok 5 kg dla młodziaków, a tych w domu więcej.
Dziękuję Wam za pomoc !

ewu napisał(a):
Pieniądze wysłałam , Barkelona też.Jutro będą na koncie. Pani Iwona da Ci 100 zł na miejscu.
Jak przełożę kartę sim do tego zepsutego telefonu i odzyskam numer ds i dt , to Ci wyślę. Adres też już mam.
Podałam Twoje konto Mazowszance, chce coś wpłacić za transport olkuskich psiaków. Ja też jutro dyszkę dorzucę, tyle na razie mogę:)))

Posted

iwoniam napisał(a):
Ewu - Ty się nawet nie wygłupiaj,
wiem, ile Cię kosztowała droga Miodzia itp..
mam obiecaną pomoc w postaci odrobiny karmy dla piesków do 14 miesiąca zycia. Cieszę się, bo mam już ok 7 kg karmy dla staruszków i ok 5 kg dla młodziaków, a tych w domu więcej.
Dziękuję Wam za pomoc !

No nie zbiednieję :lol: Najwyżej przestanę pić i palić i szaleć w nocnych klubach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewu napisał(a):
No nie zbiednieję :lol: Najwyżej przestanę pić i palić i szaleć w nocnych klubach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dawno się tak przed snem nie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Niemożliwa jesteś Basieńko :loveu: :evil_lol:

Posted

Ziutka napisał(a):
Dawno się tak przed snem nie uśmiałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Niemożliwa jesteś Basieńko :loveu: :evil_lol:

No wiesz nie będę cierpieć bo dotąd nie piłam, nie paliłam i w klubach nie bywam więc nie będzie problemu z rzuceniem tego wszystkiego:)))

Posted

ewu napisał(a):
No wiesz nie będę cierpieć bo dotąd nie piłam, nie paliłam i w klubach nie bywam więc nie będzie problemu z rzuceniem tego wszystkiego:)))

jesteś...
niepoprawna ;)
Dziękuję !