Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Z dwóch bazarków uzbierało się dla ślicznej panienki ok.80 zł.

Pięknie dziękujemy.

Jak z urlopu wróci nasz wet. wyciągamy Jasmince szwy i kto wie, kto wie ?
Może domek będzie ?

Posted

Poker napisał(a):
Z dwóch bazarków uzbierało się dla ślicznej panienki ok.80 zł.

Pięknie dziękujemy, kochana Poker !
Już uzupełniłam wpłaty w 1-szym Poście.

Posted

W niedzielę Jasminka miała odwiedziny potencjalnych Państwa.
Co prawda nie znam rezultatów wizyty, ale nie wyobrażam sobie by się nie zakochali.

Posted

Szwy wyjęte a Jasminka do domku pójdzie lada dzień .
Nowi Państwo mają jakiś całodniowy wyjazd w planie i nie chcieli by jej zostawić samej. Jak wrócą, pewnie odbiorą księżniczkę...

Państwa miałam przyjemność poznać, gdy jeżdziłyśmy z Irenką w grudniu/styczniu do lecznicy z naszymi kotami. Tam zawsze się w poczekalni długo czeka i gada oczywiście.
Naszą wielką sympatię wzbudzili Państwo z mixem jamniora szorstkowlosego wielkich rozmiarów ,z pieluchą na dupsku. Okazało sie że ukochany, wiekowy Fred ma problemy z siusianiem, a raczej z jego brakiem....
Wiem że przeszedł zabieg i długo trwała walka o każdy dzień jego życia. Spotykałysmy go w lecznicy jeszcze kilka razy..
Niedawno okazało sie że Fred umarł a nasz wet. powiedział Państwu o naszej Jasmince. I tak oto domek nijako sam się znalazł....;)

Posted

Jasminka już w nowym domku. Teraz ma na imię Fredzia i wszyscy ogromnie się nią cieszą !
Bądź szczęśliwa maleńka !:loveu: