magda222 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Przelałam dla Miecia 30 zł jednorazowo. Narazie tylko tyle mogę. Quote
lula85 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 magda222 napisał(a):Przelałam dla Miecia 30 zł jednorazowo. Narazie tylko tyle mogę. Bardzo bardzo dziekujemy !!! :) Quote
Onaa Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Przepraszam ale coś mam problemy z kompem ;/. Quote
martasekret Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 a jak rany naszego staruszka...? (te z robalami...:shake:) Quote
Agula99 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Mieciu i jak tam z tym tekstem, ktoś ci go skleci??? Quote
azalia Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Serce mi pęka,jak pomyślę,że Miecio musi spać w budzie. Taki staruszek chudziutki,cienkie nóżki,stawy chore już, nereczka z torbielem,serduszko słabe.On powinien mieszkać w domu,bo w tej budzie to marnie widzę jego starość. Sylwija,nie znalazłby się mały kącik dla Miecia?Napisałaś w którymś poście,że zrobisz dla niego wszystko. Tak pięknie wygląda w fotelu,przecież on jest grzeczny ,nie siusia w mieszkaniu,nawet w klinice go za to chwalili. Proszę,rozważ tą ewentualność,przepraszam za szantaż emocjonalny,ale strasznie mi go żal. Quote
mamanabank Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Tylko, że sylwiaso (nie sylwija :-)) ma takich staruszków więcej... Kamyk, Erni, Florcia, Ninka, Bingo, schorowany Toluś i Next, gdyby wszyscy opiekunowie prosili o zabranie psów do domu, to pewnie rodzina Sylwii musiałaby się przenieść do hoteliku ;-) Quote
lula85 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 azalia napisał(a):Serce mi pęka,jak pomyślę,że Miecio musi spać w budzie. Taki staruszek chudziutki,cienkie nóżki,stawy chore już, nereczka z torbielem,serduszko słabe.On powinien mieszkać w domu,bo w tej budzie to marnie widzę jego starość. Sylwija,nie znalazłby się mały kącik dla Miecia?Napisałaś w którymś poście,że zrobisz dla niego wszystko. Tak pięknie wygląda w fotelu,przecież on jest grzeczny ,nie siusia w mieszkaniu,nawet w klinice go za to chwalili. Proszę,rozważ tą ewentualność,przepraszam za szantaż emocjonalny,ale strasznie mi go żal. Sylwia robi dla niego wszystko co moze :) Miecio ma w swojej budce podwojne kocyki,pierzynke,slome i kubraczek ocieplany wiatro i mrozo-chronny! Ja wierze,ze Mieciu ma w tej chwili naprawde cieplutko,dostaje dwa razy dziennie cieple jedzonko,jest wyprowadzany na spacerki, a niebawem przyjdzie wiosna... Bedzie dobrze ! Quote
azalia Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Nie wątpię,że Sylwia dba o niego.Ale kocyki i pierzynki w warunkach zimowych są bardzo zimne i wilgotne.A nie myślicie o szukaniu domowego DT dla Mieciulka? Quote
lula85 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 azalia napisał(a):Nie wątpię,że Sylwia dba o niego.Ale kocyki i pierzynki w warunkach zimowych są bardzo zimne i wilgotne.A nie myślicie o szukaniu domowego DT dla Mieciulka? Mieciulek jest juz wiekowy...Najlepszym rozwiazaniem bylby DOM STALY zeby biedaka nie szarpac miedzy domem a domem... PILNIE szukamy dla niego domku,ktory pokocha go do konca jego zycia... Quote
sylwiaso Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Azalio to nie takie proste z Mieciem!Ja też mam Wielką nadzieję,że DS się znajdzie!! Quote
Agula99 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Miecio mam nadzieję, że ktoś cię pokocha misiaczku ... Quote
lula85 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Mieciulinko miziam za uszkiem na dobranoc :) Wszystkie cioteczki mysla o Tobie cieplutko !!! Quote
willma Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 nierozłączki :) [video=youtube;9cUSZwIqxO8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9cUSZwIqxO8#t=3s[/video] Quote
lula85 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='willma']nierozłączki :) [video=youtube;9cUSZwIqxO8]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9cUSZwIqxO8#t=3s[/video][/QUOTE] Nie wyświetla się :( :( :( Quote
willma Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 (edited) zobacz teraz Edited February 20, 2012 by willma Quote
lula85 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='willma']zobacz teraz[/QUOTE] Dziala :) Miecio jak dumniś :) to chyba przez ten kubraczek ;) SUPERPSY !!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Onaa Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 Cudownie się ogląda taki filmik :). Jaka radość Ineczki, a Miecio taki delikatny elegancik :). Quote
Agula99 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Filmik rewelacja, ale się uśmiałam!!! Ineczka cudeńko, jaka szalona psinka, Miecio taka kruszynka, taki biedaczek!!! No i wielkie brawa dla Willmy, która tak zachęca ich do tych szaleństw, a tyle pasji w tym głosie, że można to oglądać na okrągło!!! :) Suuuper!!! :) :) :) Quote
Marycha35 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Kochane smoki:) Mietko stateczny, introwertyk;) Reszta rozszalała, Willma uściski dla Ciebie, Zaklinaczu;):):) Quote
lula85 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Marycha35']Kochane smoki:) Mietko stateczny, introwertyk;) Reszta rozszalała, Willma uściski dla Ciebie, Zaklinaczu;):):)[/QUOTE] No to teraz nic innego tylko szukamy im mega wypasionych domków !!! :) A dla Willmy absolutne uściski :) Quote
malvaaa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Eh, Mieciu musi mieć cudowny domek! tyle wycierpiał a mimo to cieszy się życiem... Quote
Recommended Posts