Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dexterka']dziewczyny ja to mam jakiegoś pecha do wątków:(

Staruszek Willy z mojego banerku właśnie zwiał z dt:([/QUOTE]
O,kurczę-ale szukają go? nie bał się ludzi?

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dexterka']szukają:( ale czy znajdą?? znowu dt okazał się być nieodpowiedzialny....[/QUOTE]
Może nie będzie tak źle? Ciemno-szkoda,że śniegu nie ma-lepiej widać,no i po śladach można iść...może sam zawróci,albo chociaż się zatrzyma? wyrwał się? echhhhh

Posted

[quote name='dexterka']szukają:( ale czy znajdą?? znowu dt okazał się być nieodpowiedzialny....[/QUOTE]
Heh, oby nie kolejna niedźwiedzia przysługa.
Zajrzałam na wątek, zupełna beztroska, nic więcej.
A mówi się, że myślenie nie boli...

Posted

[quote name='abra43']Kto znał Igę niech spojrzy na facebook Halina Matyja umieściła zdjęcie podobnego pieska.[/QUOTE]

Wstawię dla tych co fb nie mają ;)

[IMG]http://i47.tinypic.com/30mvm6c.png[/IMG]

więcej info: [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=454236714632471&set=o.168564443261210&type=1&theater[/url]

Posted

[quote name='Poker']bardzo podopbny , a co to za piesek ?[/QUOTE]

Tak jest opisane na FB:

Pilnie poszukiwany dom tymczasowy. Były 3 psiaki - 1 powieszono na bramie osiedla, 2 zniknął - ostatni zamarza :( pomóżmy. Kto da mu chociaż tymczasowe schronienie ..?

Koszmar jakiś:placz:

Posted

[quote name='Poker']bardzo podopbny , a co to za piesek ?[/QUOTE]

Dzikusek, info pod zdjęciem jest takie

[QUOTE]"Pilnie poszukiwany dom tymczasowy.
Były 3 psiaki - 1 powieszono na bramie osiedla, 2 zniknął - ostatni zamarza :(
pomóżmy. Kto da mu chociaż tymczasowe schronienie ..?"[/QUOTE]

psiak jest w miejscowości Zabki (nie wiem Żabki czy Ząbki, a może Zabki to poprawna forma) na ul. Kościuszki
Ogłoszenie wystawił "Warszawa dla Zwierząt"

Posted

Może Igunia nie żyje.WG.Karmelci wystraszyła się przejeżdżającego pociągu a więc dopadła mnie myśl,że mogła również dobrze wpaść pod pociąg i zginąć pod kołami pociągu.Nie wiem już co o tym myśleć.Tylko w tym przypadku Karmelcia powinna napisać,że stał się nieszczęśliwy wypadek.Takie coś każdemu może się przytrafić.

Posted

[quote name='juli88']Wstawię dla tych co fb nie mają ;)

[IMG]http://i47.tinypic.com/30mvm6c.png[/IMG]

więcej info: [URL]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=454236714632471&set=o.168564443261210&type=1&theater[/URL][/QUOTE]

Nie wygląda ten chyba identycznie jak Iga ,ale jest bardzo podobny rzeczywiscie .Iga miala takie boczki czarne od szyi a ten pies drugi nie ma .No i tej gwiazdki na glowie jak u Igi nie ma. Te boczki czarne na brzuchu są b.podobne ,ale nie ma tych czarnych pasemek poniżej szyi jednak.
[IMG]http://www.chrzastowice.vipower.pl/1.7/images/Zlobek/Iga.jpg[/IMG] [B]W [/B]

Posted

[quote name='Anula']Może Igunia nie żyje.WG.Karmelci wystraszyła się przejeżdżającego pociągu a więc dopadła mnie myśl,że mogła również dobrze wpaść pod pociąg i zginąć pod kołami pociągu.Nie wiem już co o tym myśleć.Tylko w tym przypadku Karmelcia powinna napisać,że stał się nieszczęśliwy wypadek.Takie coś każdemu może się przytrafić.[/QUOTE]

Nie wydaje mi się,żeby Iga wbiegła pod pociąg-jeśli się wystraszyła,to pobiegła raczej w przeciwną stronę

Posted

[quote name='wilczy zew']zależy jak blisko była pociągu i jak bardzo się wystraszyła,w panicznym strachu działa się iracjonalnie[/QUOTE]

To straszne-ale jeśli karmelcia tam mieszka,to przecież powinna orientować się,o której jeżdżą pociagi???
Mam ciągłą nadzieję,że Iga żyje,może boi się ludzi i podchodzi do domów nocami?

Posted

Ja też sądzę, że to nie Igunia, choć podobna...:( Ale napisałam...Podałam swój numer i prosiłam o kontakt, jeśli cokolwiek więcej było wiadomo o psiaku, bo na razie nie wiadomo niestety nic.

Posted

[quote name='Hope2']To straszne-ale jeśli karmelcia tam mieszka,to przecież powinna orientować się,o której jeżdżą pociagi???
[/QUOTE]

Co za bzdury wypisujesz!!!! Ja mieszkam koło stacji Opole Zachodnie...mam ją dosłownie 200 metrów od domu i nie mam pojęcia o której jeżdżą pociągi. Są ekrany dźwiękochłonne i nawet ich nie słyszę.

I żeby nie było,że bronie karmelci,bo co do tej kwestii,to już się wypowiedziałam wyżej,ale nie popadajmy w paranoję i nie piszmy głupot!!!

Posted

Wiecie co,mam pewien pomysl w sprawie Igi .Jesli uda się ,to powiemy o tym pózniej.
A pies dziki i spanikowany ,uciekający przed siebie w szoku nawet ,na pewno by nie pchal się pod auto czy pociąg a wręcz uciekał od odglosu i zródla ogromnego .przerażajacego halasu silnika czy pędzącego pociągu.
Pod auto moglby wpaść przy dużym ruchu ,na ruchliwej jezdni ale tam nie ma aż takiego natężęnia ruchu i b.wielu aut.To nieduża podopolska miejscowość i mieszka tam ok.kilkuset ludzi.

Posted

[quote name='Olga7'][B]Wiecie co,mam pewien pomysl w sprawie Igi .Jesli uda się ,to powiemy o tym pózniej.[/B][/QUOTE]Czekam bardzo jestem ciekawa pomyslu i trzymam kciuki z calych sil

Posted

[quote name='lika1771']Czekam bardzo jestem ciekawa pomyslu i trzymam kciuki z calych sil[/QUOTE]
Dowiecie się .gdy będzie pora i jesli sprawa będzie możliwa.:razz: