Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciocie ratujcie... Cicho tu... Nikt nie zagląda, a 4 cudaków czeka na dom... Już powoli chyba się "wypalam":placz: Kiedyś miałam do tego wszystkiego większy zapał, bo adopcje szły mi bardzo dobrze, a teraz gdy mi się wszystko zatrzymało w miejscu tracę nadzieję, że będzie tak, jak dawniej... A tak chcę, żeby nasze 50 serc znalazło to, czego szuka tak długo...

Przy okazji

[INDENT] [INDENT] W końcu nadszedł taki dzień, że ktoś wypatrzył psa, który 2 lata czekał na cud. Dom wydaje się być wspaniały, ale potrzeba 400zł na transport do lepszego życia. Zapraszamy dlatego na bazarek cegiełkowy, koszt jednej cegiełki to tylko 10 zł, a tak wiele dla Maxia…

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegiełkowy-dla-Maxa-Pomóżmy-mu-pojechać-do-domku-)-!?p=19521855#post19521855"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230739-Bazarek-cegiełkowy-dla-Maxa-Pomóżmy-mu-pojechać-do-domku-)-!?p=19521855#post19521855[/URL]
[/INDENT]

[/INDENT]

Posted

Lecę rozsyłać wątek:)

Istnieje na świecie jedno, małe schronisko, gdzie mieszkają 4 cudowne, choć praktycznie nieadopcyjne psy. Ich serca biją za kratkami, a miłość, której tak bardzo pragną, jest tak daleko… Kto pokocha Korala, Igę, Venę i Delmę? Proszę, zajrzyj na wątek, bo panuje tam totalna cisza, a ona nie przybliża nas do znalezienia domu biedakom…

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/221940-Szo%C5%82-Vena-Koral-Delma-i-Iga-czyli-starsz******-bez-szans-na-adopcj%C4%99-Szo%C5%82-w-DS!-%29[/url]

Posted

Jakiej mniej więcej wielkości/wagi jest Iga? Moim zdaniem to bardzo adopcyjna sunia...Gdyby tylko znalazł sie DT to pewnie szybko znalazła by domek, a w schronie pewnie faktycznie nie ma szans...

Posted

Założę się, że znaczna część ludzi, która odwiedziła schron nie była jej wstanie zobaczyć nawet, bo pewnie siedziała w budzie. Dla niej naprawdę potrzebny byłby DT bardzo cierpliwy. :)

Posted

[quote name='Paula95']Założę się, że znaczna część ludzi, która odwiedziła schron nie była jej wstanie zobaczyć nawet, bo pewnie siedziała w budzie. Dla niej naprawdę potrzebny byłby DT bardzo cierpliwy. :)[/QUOTE]

wrzuciłam ją na kudłacze, może ktoś ją wypatrzy...

Posted

Paula95 dziękuję za zaproszenie na wątek psiaków,ale z racji wyjazdu i nagłej sprawy związanej z sunią w moim podpisie,potrzebuję trochę czasu,na spokojne poczytanie wątku...

Posted

witam i dziekuje za zaproszenie.nie wiem tylko jak pomóc........:-( moge trzymac kciuki za psiaki i ciebie dzielna dziewczyno! bedę zaglądac i jesli bede mogla jakoś pomóc to bardzo chętnie.pozdrawiam i mizianki dla psiaków