Jump to content
Dogomania

Nie jestem stara, nie jestem brzydka - jestem kochana i mam DOM :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Foto-relacja z Aiszuniowego dzisiejszego spacerku =)

Aiszeczka brusi i rozrabia niczym kilku miesięczny szczeniak :-) Energia rozpiera ją już z samego rana
i kiedy zaspana pańcia szykuję się na poranny spacerek ta biega sprintem z jednego końca mieszkania
na drugi trzymając w pyszczku swe ulubione pluszaczki. Je za dwoje ale...tylko mięsko i chrupeczki >_<
ryż jest fe,kasza jest fe,makaron jest fe, chlebuś również -no chyba że posmaruje go pasztecikiem wtedy
wsuwa aż jej się uszy trzęsą :P Nauczyła się podkradać salami ze stołu - nawet się pańcia nie spostrzega
kiedy kawałek owej wędlinki
w tajemniczych okolicznościach znika jej z przed nosa ;D
Wczoraj na spacerku jakiś podejrzany Pan kręcił się koło mnie więc go obszczekała :P Nie pozorna Psinka,
ale pańci broni
!
Pieszczoch z niej straszny i nienasycony :D
Aisza pozdrawia Wszystkich Dogmanów ;-)

Edited by Aiszunia
  • Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aiszuniu, adoptowałaś przecież Hrabiankę, nie należy się więc dziwić jej wybrednemu podniebieniu ;)

Psa trzeba porządnie karmić, szczególnie jeżeli ma być obronny :diabloti: chociaż trudno w to uwierzyć, patrząc na jej uśmiech.

Posted

Jeeeejku.....
Już się nie mogłam doczekać na kolejna relację.:lol:
Mądry pieseczek.
Aiszuniu ( to do Pańci oczywiście) jesteś super i masz cudowną psinę.:multi:

Posted

Ależ szczęśliwe pyszczydło:lol:.
Jak już człowiek ma dośc tego wszystkiego i chce rzucić 100 razy, to taki widok daje napęd choc na trochę:).

Posted

Śledzę losy Aiszuni od dawna i tak cieszę się,że WRESZCIE ma cudowną Panią i domek i nareszcie jest szczęśliwa.Zasłużyła na to. Pozdrowienia dla hrabianki i jej Pani

Posted

Aiszysko nic, tylko by się cały dzień smakołykami zajadało :-)

Tymi oczyskami to by wszystko od Pańci wyżebrała :P

Na swoim legowisku wśród licznej armii zabawek :D

Jutro postaram się zrobić Aiszuni zdjęcia na spacerku i wkleić na wątek ;-)

Posted

Aiszy przygód kilka...
Wczoraj z rodzicami zaaranżowaliśmy wspólny spacer z naszymi pupilami :-)
Aisza początkowo była wrogo nastawiona do Agisa (bokser należący do moich opiekunów) i
kłapała na niego zębami gdy ten tylko podszedł i zaczynał trącać ją nosem, lecz już pod koniec
spotkania zapanowała między nimi zgoda. Nawzajem przyjaźnie się zaczepiali,buszując w
w trawie.Co do Starego Kawalera to....od początku oczarowany był moją ślicznotką :D
Dziś znów razem wesoło hasały po zielonych terenach, tym razem spuszczone ze smyczy ^_^
O Wolności i swobodo! =) Aisza co chwilkę podbiegała do mnie sprawdzić czy jej pańcia czasem nie
zamierza gdzieś czmychnąć ;P
A oto fotorelacja z dzisiejszej wyprawy :D