Aiszunia Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 (edited) Foto-relacja z Aiszuniowego dzisiejszego spacerku =) Aiszeczka brusi i rozrabia niczym kilku miesięczny szczeniak :-) Energia rozpiera ją już z samego rana i kiedy zaspana pańcia szykuję się na poranny spacerek ta biega sprintem z jednego końca mieszkania na drugi trzymając w pyszczku swe ulubione pluszaczki. Je za dwoje ale...tylko mięsko i chrupeczki >_< ryż jest fe,kasza jest fe,makaron jest fe, chlebuś również -no chyba że posmaruje go pasztecikiem wtedy wsuwa aż jej się uszy trzęsą :P Nauczyła się podkradać salami ze stołu - nawet się pańcia nie spostrzega kiedy kawałek owej wędlinki w tajemniczych okolicznościach znika jej z przed nosa ;D Wczoraj na spacerku jakiś podejrzany Pan kręcił się koło mnie więc go obszczekała :P Nie pozorna Psinka, ale pańci broni! Pieszczoch z niej straszny i nienasycony :D Aisza pozdrawia Wszystkich Dogmanów ;-) Edited May 29, 2012 by Aiszunia Quote
Roszpunka Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Aiszuniu, adoptowałaś przecież Hrabiankę, nie należy się więc dziwić jej wybrednemu podniebieniu ;) Psa trzeba porządnie karmić, szczególnie jeżeli ma być obronny :diabloti: chociaż trudno w to uwierzyć, patrząc na jej uśmiech. Quote
savahna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Jeeeejku..... Już się nie mogłam doczekać na kolejna relację.:lol: Mądry pieseczek. Aiszuniu ( to do Pańci oczywiście) jesteś super i masz cudowną psinę.:multi: Quote
erka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Cudne wieści i foty :). A jaka Aisza wpatrzona w swoją pańcię:). Quote
kasiask Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ale fajna psinka! Niby mówi się, że kradzione nie tuczy, ale mam wrażenie, że ta salami odłożyła się w boczkach Aiszki! :))))) Quote
Agula99 Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Co za cudowne wieści i piękne zdjęcia!!! ALe się cieszę!!! :multi: Quote
Roszpunka Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Uwielbiam to suczydło :loveu::loveu::loveu: Quote
savahna Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Roszpunka napisał(a):Uwielbiam to suczydło :loveu::loveu::loveu: Niooo.Ja tez. To jest nas już dwie.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Roszpunka Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 savahna napisał(a):Niooo.Ja tez. To jest nas już dwie.:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Chyba więcej, ale my jesteśmy pierwsze ;) Quote
erka Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Ależ szczęśliwe pyszczydło:lol:. Jak już człowiek ma dośc tego wszystkiego i chce rzucić 100 razy, to taki widok daje napęd choc na trochę:). Quote
Roszpunka Posted May 31, 2012 Author Posted May 31, 2012 Racja... ale warto, dla takich uśmiechniętych mordeczek :) Quote
Gosia67 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Śledzę losy Aiszuni od dawna i tak cieszę się,że WRESZCIE ma cudowną Panią i domek i nareszcie jest szczęśliwa.Zasłużyła na to. Pozdrowienia dla hrabianki i jej Pani Quote
savahna Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 (edited) Do Aiszy uśmiechnęło się szczęście Edited June 6, 2012 by savahna Quote
Martika&Aischa Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 O Raju .....ależ cudne zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
Kaisaran2 Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Przepraszam, że ryję się z butami w wątek, ale to pilne ! Do Aiszki szczęście się uśmiechnęło, a jego niedługo może opuścić. Udostępniajcie komu możecie ! http://www.dogomania.pl/forum/threads/228133-Uroczy-Pluto-szuka-swojego-cz%C5%82owieka-%21?p=19220619#post19220619 Quote
Aiszunia Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Aiszysko nic, tylko by się cały dzień smakołykami zajadało :-) Tymi oczyskami to by wszystko od Pańci wyżebrała :P Na swoim legowisku wśród licznej armii zabawek :D Jutro postaram się zrobić Aiszuni zdjęcia na spacerku i wkleić na wątek ;-) Quote
savahna Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Cudne...oczy ma faktycznie niesamowite...:loveu: Tak mi się wydaje,że zabawek ma trochę mało....Pasowało by coś nowego kupić.:evil_lol: Quote
Aiszunia Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Aiszy przygód kilka... Wczoraj z rodzicami zaaranżowaliśmy wspólny spacer z naszymi pupilami :-) Aisza początkowo była wrogo nastawiona do Agisa (bokser należący do moich opiekunów) i kłapała na niego zębami gdy ten tylko podszedł i zaczynał trącać ją nosem, lecz już pod koniec spotkania zapanowała między nimi zgoda. Nawzajem przyjaźnie się zaczepiali,buszując w w trawie.Co do Starego Kawalera to....od początku oczarowany był moją ślicznotką :D Dziś znów razem wesoło hasały po zielonych terenach, tym razem spuszczone ze smyczy ^_^ O Wolności i swobodo! =) Aisza co chwilkę podbiegała do mnie sprawdzić czy jej pańcia czasem nie zamierza gdzieś czmychnąć ;P A oto fotorelacja z dzisiejszej wyprawy :D Quote
kasiask Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Wszyscy wyglądacie na bardzo zadowolonych! :)) Quote
Recommended Posts