Jump to content
Dogomania

Nie jestem stara, nie jestem brzydka - jestem kochana i mam DOM :)

Recommended Posts

Posted

majowa napisał(a):
przed awaria dogo pisałam że mogę w każdej chwili odebrać fanty na bazarek dla Aiszy

To ode mnie je będziesz odbierać, tak???
To skontaktujmy się na priv i ustalimy co, gdzie i kiedy. :)

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ponieważ przez tę awarię wszystko się poplątało, więc dla uporządkowania przypominam - mam torbę książek dla dzieci na bazarek dla Aiszki. Do odebrania w Krakowie.

Posted

ok Roszpunka prosiła żebym zrobiła bazarek więc biorę
teraz tak czy to jest duza cięzka torba? jak cięzka to poczekam aż wróci TZ i wtedy zabierzemy, a jak ją dotacham do busa to podejde sama w tym tygodniu

Posted

majowa napisał(a):
ok Roszpunka prosiła żebym zrobiła bazarek więc biorę
teraz tak czy to jest duza cięzka torba? jak cięzka to poczekam aż wróci TZ i wtedy zabierzemy, a jak ją dotacham do busa to podejde sama w tym tygodniu

No jest spora, ale da się to jakoś dotachać. Poza tym można podzielić na dwie torby, to będzie łatwiej nieść. :)

Posted

spoko do pracy mam blisko to najwyzej sobie podziele na dwie i jakos dowioze do Wieliczki
Mogę po nią podejść w środę między 11 a 12 albo w czwartek to juz dowolna godzina
poprosze na pw adres odbioru bo wspominałas coś ze TZ pracuje na Karmelickiej i stamtąd byłoby mi wygodnie odebrać

Posted

Aisza dostała w spadku po Irdze, która juz w domu, 311 zł. Za zgodą Eruane, która zbierała fundusze dla Irgi na fb.

Roszpunko wpisz to w rozliczenie, a w wydatkach 360 zł, które przelałam na hotelik/ 4.04-3.05/.

Posted

[quote name='erka']Aisza dostała w spadku po Irdze, która juz w domu, 311 zł. Za zgodą Eruane, która zbierała fundusze dla Irgi na fb.

Roszpunko wpisz to w rozliczenie, a w wydatkach 360 zł, które przelałam na hotelik/ 4.04-3.05/.

Dziękujemy Eruane :) Idę uzupełnić rozliczenie.

Posted

Aisza nadal w naszym województwie - jest w hoteliku pod Kielcami.
Chyba wszystko u niej w porządku, inaczej Mag.da (u której jest) na pewno dałaby znać.
Jeżeli chodzi o bazarki, to mamy tutaj fachowców - ja się nie wtrancam ;)

• 2 weeks later...