Jump to content
Dogomania

Nie jestem stara, nie jestem brzydka - jestem kochana i mam DOM :)

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz tu weszłam, odwlekałam jak mogłam, bo już o niej wiedziałam...Serce mi pęka. Malutka, przyrzekam, zrobię co się da, żeby Ci pomóc przeżyć szczęśliwie ten czas.

Posted

Incia, pięknie by było dać jej swojego człowieka na ten czas, który jej pozostał....Ona tak przejmująco patrzy w obiektyw aparatu, aż łza się w oku kręci. Trzymam kciuki za Aiszę i będę śledzić jej losy......

Posted

Zrobiłam dla Aiszy taki mały filmik, może da się do czegoś wykorzystać:

[video=youtube;HvQ5OsCIq3A]http://www.youtube.com/watch?v=HvQ5OsCIq3A&feature=youtu.be[/video]

Urzekła mnie psinka...

Posted

Dziękuję ślicznie za filmik :)
Widziałam się dzisiaj z sunieczką, byłam z nią na spacerku - wraca jej radość życia, ogonek chce się urwać, świat jest coraz ciekawszy, tyle miejsc do wywąchania... I główka ciągle podstawiana do głaskania. Miłość moja...

Posted (edited)

Plicha napisał(a):
Zrobiłam dla Aiszy taki mały filmik, może da się do czegoś wykorzystać:

[video=youtube;HvQ5OsCIq3A]http://www.youtube.com/watch?v=HvQ5OsCIq3A&feature=youtu.be[/video]

Urzekła mnie psinka...

Kradnę na FB...

Jej wzrok będzie mnie teraz prześladował...

-------------------------------------------------------------------

Rozesłałam gdzie się dało.

Edited by Agucha
Posted

ulvhedinn napisał(a):
Zapisuje.

A o długości życia psicy to pochopnie nie wyrokujcie, jesli nie ma przerzutów, to niewykluczone, ze będzie żyć jeszcze całkiem długo ;)

Miłość czyni cuda!

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Zapisuje.

A o długości życia psicy to pochopnie nie wyrokujcie, jesli nie ma przerzutów, to niewykluczone, ze będzie żyć jeszcze całkiem długo ;)

Nie my wyrokujemy... Oczywiście mamy nadzieję, że czas Aiszy to nie miesiące, tylko długie lata, ale biorąc pod uwagę statystyki, weterynarz nie pozostawia złudzeń.
Oby się mylił...