Roszpunka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 kasiask napisał(a):Biedna psinka!! :( Oj biedna... Całą swoją historię ma zapisaną w tych smutnych oczach... Quote
Nadziejka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [FONT=Arial Black]Nadziejkoscia cudna zagladam ..... Aiszuniu dla ciebie maluczki bazarus wyczynilam kochane serce nasza :modla::iloveyou::iloveyou::iloveyou:http://www.dogomania.pl/threads/221933-Bazarus-na-okruszek-zycia-..-cudnej-suni-prosimy-sercem-od28.01-3.02-godz22.00[/FONT] Quote
Incia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dopiero teraz tu weszłam, odwlekałam jak mogłam, bo już o niej wiedziałam...Serce mi pęka. Malutka, przyrzekam, zrobię co się da, żeby Ci pomóc przeżyć szczęśliwie ten czas. Quote
zachary Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Incia, pięknie by było dać jej swojego człowieka na ten czas, który jej pozostał....Ona tak przejmująco patrzy w obiektyw aparatu, aż łza się w oku kręci. Trzymam kciuki za Aiszę i będę śledzić jej losy...... Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Ale bida... takie piękne oczyska ma... Quote
Plicha Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zrobiłam dla Aiszy taki mały filmik, może da się do czegoś wykorzystać: [video=youtube;HvQ5OsCIq3A]http://www.youtube.com/watch?v=HvQ5OsCIq3A&feature=youtu.be[/video] Urzekła mnie psinka... Quote
majowa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 jest cudna i od razu się człowiek zakochuje w tych oczach Quote
Roszpunka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Dziękuję ślicznie za filmik :) Widziałam się dzisiaj z sunieczką, byłam z nią na spacerku - wraca jej radość życia, ogonek chce się urwać, świat jest coraz ciekawszy, tyle miejsc do wywąchania... I główka ciągle podstawiana do głaskania. Miłość moja... Quote
anetaks4 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Dobry wieczór pozwoliłam sobie udostępnić filmik na Fb. Mam nadzieje ,że można było tak postąpić. Quote
Roszpunka Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Cioteczki, która porusza się sprawnie na fb? Może wydarzenie jej zrobić? Quote
Agucha Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 (edited) Plicha napisał(a):Zrobiłam dla Aiszy taki mały filmik, może da się do czegoś wykorzystać: [video=youtube;HvQ5OsCIq3A]http://www.youtube.com/watch?v=HvQ5OsCIq3A&feature=youtu.be[/video] Urzekła mnie psinka... Kradnę na FB... Jej wzrok będzie mnie teraz prześladował... ------------------------------------------------------------------- Rozesłałam gdzie się dało. Edited January 28, 2012 by Agucha Quote
ulvhedinn Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Zapisuje. A o długości życia psicy to pochopnie nie wyrokujcie, jesli nie ma przerzutów, to niewykluczone, ze będzie żyć jeszcze całkiem długo ;) Quote
kasiask Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ulvhedinn napisał(a):Zapisuje. A o długości życia psicy to pochopnie nie wyrokujcie, jesli nie ma przerzutów, to niewykluczone, ze będzie żyć jeszcze całkiem długo ;) Miłość czyni cuda! Quote
Roszpunka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 ulvhedinn napisał(a):Zapisuje. A o długości życia psicy to pochopnie nie wyrokujcie, jesli nie ma przerzutów, to niewykluczone, ze będzie żyć jeszcze całkiem długo ;) Nie my wyrokujemy... Oczywiście mamy nadzieję, że czas Aiszy to nie miesiące, tylko długie lata, ale biorąc pod uwagę statystyki, weterynarz nie pozostawia złudzeń. Oby się mylił... Quote
Agucha Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Aiszunia, nos do góry! Pokazuj się cioteczkom! Quote
Roszpunka Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 A tutaj brat bliźniak naszej Aiszy - ten czarno-biały ;) Quote
majowa Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ta sunieczka to wypisz wymaluj wyżeł krótkowłosy niemiecki kurcze może jakiś "polujący" próbował załatwić sprawy po swojemu stąd ten śrut Quote
Agula99 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zaglądam do pięknej bidotki i oczywiście trzymam kciuki :) Quote
Recommended Posts