Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']A mierzysz go sama czy u lekarza tak miara pokazuje?
dziwne, żeby ciągle było 57, a ubrania "malały" :roll:

U mnie też jeszcze nie ma tych 92cm, ale ubranka na 80 są za małe, a na 86 idealne ;) Za to body musi mieć na 92, bo jak założę mniejsze, to 2x siknie w pampersa i już ma ciasno między nogami :D[/QUOTE]

U lekarza i sama też ją mierzyłam bo niedowierzałam i to samo wyszło D:
Może w brzuchu jest zbyt rozrośnięta :D
Hehe co do pampersów to ostatnio próbowalam większych (3) i się nam wszystko wylalo na zewnątrz. Nadawała się tylko do wanienki... masakra, ubranko, ręce nogi włosy, wszystko w g... :D

Justysiek dużo zdrowia!
Będzie ok :)

Posted

[quote name='Majkowska']U lekarza i sama też ją mierzyłam bo niedowierzałam i to samo wyszło D:
Może w brzuchu jest zbyt rozrośnięta :D
Hehe co do pampersów to ostatnio próbowalam większych (3) i się nam wszystko wylalo na zewnątrz. Nadawała się tylko do wanienki... masakra, ubranko, ręce nogi włosy, wszystko w g... :D
[/QUOTE]

Może rzeczywiście rośnie teraz w szerz, a za jakiś czas wystrzeli wzdłuż ;)
3 kiedy to było :evil_lol:

Posted

Justyna ty drzyj do jakiegoś porządnego lekarza , ja dzięki temu że trafiłam najpierw do prof. Skrzypka a potem do niego do kliniki w Bytomiu z tarczycą jestem tutaj z wami ..inaczej gryzłabym trawkę od spodu

Posted

Mam dobrego endokryologa, ktory prowadzil mnie cala ciaze i bylo ok, teraz w szpitalu zaczeli mi zmieniac i kombinowac z lekami i dlatego mi tak pomotali.
Mam wszystkie objawy nadczynnosci tarcztcy stad moje zle samopoczucie, ale moze jakos bedzie.
Moze jakos sie zbiore w sobie,dzieki za zyczenia zdrowia, ale mam h.... zdrowie. Nie wiem czy kiedys sie zdecyduje na 2 dziecko.

Posted

[quote name='justysiek']Mam dobrego endokryologa, ktory prowadzil mnie cala ciaze i bylo ok, teraz w szpitalu zaczeli mi zmieniac i kombinowac z lekami i dlatego mi tak pomotali.
Mam wszystkie objawy nadczynnosci tarcztcy stad moje zle samopoczucie, ale moze jakos bedzie.
Moze jakos sie zbiore w sobie,dzieki za zyczenia zdrowia, ale mam h.... zdrowie. Nie wiem czy kiedys sie zdecyduje na 2 dziecko.[/QUOTE]

ja dostałam zakaz na 2gie dziecko na wiele lat ...a potem się tak złożyło , że doszły kolejne choroby i kolejne i został 1 Kuba i wcale tego nie żałuję , zresztą i on nie ma żalu .....a tej tarczycy to pilnuj , bo rąbie po całym organizmie , w sumie do końca życia już się nie odczepi

Posted

[quote name='justysiek']Mam dobrego endokryologa, ktory prowadzil mnie cala ciaze i bylo ok, teraz w szpitalu zaczeli mi zmieniac i kombinowac z lekami i dlatego mi tak pomotali.
Moze jakos sie zbiore w sobie,dzieki za zyczenia zdrowia, ale mam h.... zdrowie. Nie wiem czy kiedys sie zdecyduje na 2 dziecko.[/QUOTE]

Justyś, lepiej żebyś miała jedno dziecko, a ono będzie mieć matkę ;) niż dwójkę dzieci, które zostaną na tym świecie tylko z tatą :shake: Więc wracaj do zdrowia dla swojego synka i ciesz się z tego co masz i czego nikt Ci nie odbierze :)

Posted

[quote name='Alicja']ja dostałam zakaz na 2gie dziecko na wiele lat ...a potem się tak złożyło , że doszły kolejne choroby i kolejne i został 1 Kuba i wcale tego nie żałuję , zresztą i on nie ma żalu .....a tej tarczycy to pilnuj , bo rąbie po całym organizmie , w sumie do końca życia już się nie odczepi[/QUOTE]

No wiem, ze rabie, juz mam tego skutki.... masakra, zeby w wieku 25 lat miec takie zdrowie... no powiem Ci, ze nie wiem czy nie zostane przy jednym dziecku, czas pokaze, w najblizszym czasie na pewno nie, musze wiasc sie teraz za swoje zdrowie.

Posted

[quote name='magdabroy']Justyś, lepiej żebyś miała jedno dziecko, a ono będzie mieć matkę ;) niż dwójkę dzieci, które zostaną na tym świecie tylko z tatą :shake: Więc wracaj do zdrowia dla swojego synka i ciesz się z tego co masz i czego nikt Ci nie odbierze :)[/QUOTE]

No ciesze sie, ze go mam i ze jak na razie zdrowy jest, byle zdrowie mial po Sebku.
Dzieki za pocieszenie :)

Guest wolfheart
Posted

hej :) dużo zdrowia ,zaciskam kciuki za Ciebie:buzi:

Posted

[quote name='justysiek']Zyje :)

Jakos leci, wyniki mam zle jutro mam wizyte u lekarza.
Kubi zdrowy za 2 tyg mamy chrzest a ja nie mam nic gotowe, mam nadzieje, ze jakos sie ogarne.[/QUOTE]

Nie przejmuj sie imprezą , zdrowie najważniejsze , Sebek Ci pomoże i bedzie wszystko na czas ;)

Posted

żyję, choć słabo się czuje, wczoraj wróciłam do domu i powoli ogarniam dom, robie pranie i bede sprzatala, robila zakupy i w sobote przygotowywala impreze.

Cezior też żyje, Sebek go na szczescie nie odchudził za bardzo, ucieszyl sie, ze mnie widzi w sumie nie widzielismy sie 3 tyg! musze mu jeszcze zrobic zalegle szczepienie na wirusowki - mial miec na poczatku marca i zawsze cos wypada, najpierw moja juz wysoka ciaza, potem czas po porodzie, potem jego infekcja teraz znow moja choroba i tyle msc sie nam odwleklo, az mi wstyd :(