Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na forum ktoś wkleił ogłoszenie na necie...
Oni tego kota sprzedają na to wychodzi...
W dodatku ponoć jego hodowca też ma cosik na sumieniu, ale to już nie moja sprawa.
Rozjaśnij cosik tą sprawę i daj znać, jakby co wątek jest nadal na miau i potencjalne chętne na kota domy tez się jakby pojawiąją.

Posted

justysiek napisał(a):
dzieki:loveu:

przespał cała mszę, obudził sie na zdjecia przed kosciolem:diabloti:

Jak zazdroszczę!
Mam nadzieję że moja też będzie spała, choć podejrzewam ją o głośny protest...

I co- bierzesz sukę?

Posted

Majkowska napisał(a):
Jak zazdroszczę!
Mam nadzieję że moja też będzie spała, choć podejrzewam ją o głośny protest...

I co- bierzesz sukę?

chyba nie, raz ze Sebek raczej nie da sie namowic, dwa ze boje sie, ze nie dam rady czasowo/finansowo, trzy boje sie reakcji Cezara... choc bardzo bym chciala.

Posted

Majkowska napisał(a):
Na forum ktoś wkleił ogłoszenie na necie...
Oni tego kota sprzedają na to wychodzi...
W dodatku ponoć jego hodowca też ma cosik na sumieniu, ale to już nie moja sprawa.
Rozjaśnij cosik tą sprawę i daj znać, jakby co wątek jest nadal na miau i potencjalne chętne na kota domy tez się jakby pojawiąją.

"z przyczyn zdrowotnych" :angryy:

justyś, pięknie wyglądałaś na chrzcie i w ogóle kubuś ma śliczne zdjęcia z tego chrztu :)

Posted

agaga21 napisał(a):
"z przyczyn zdrowotnych" :angryy:

justyś, pięknie wyglądałaś na chrzcie i w ogóle kubuś ma śliczne zdjęcia z tego chrztu :)

ciąża to problemy zdrowotne to nie wiedziałaś?:diabloti::angryy: szok.

dzieki:oops::loveu:

Posted

Ciąża to poważna i cięzka choroba jest!
A dziecko.... sprawa śmiercionośna- jak się dziecko rodzi to życie sie kończy!
Nie wiedziałyście?
:mad:

Nachodzą mnie tylko w tej sprawie takie przemyślenia czy oni tego kota ukradkiem nie sprzedali licząc sobie za niego niewiadomo ile, a Tobie wcisnęli kit że jednak zostaje u nich...

Posted

Majkowska napisał(a):
Ciąża to poważna i cięzka choroba jest!
A dziecko.... sprawa śmiercionośna- jak się dziecko rodzi to życie sie kończy!
Nie wiedziałyście?
:mad:

Przecież dziecko, to pasożyt :diabloti: A z pasożytów trzeba się leczyć :evil_lol:

Posted

kalyna napisał(a):
ooo podaj więcej informacji :cool3:

suke mam poznac na wystawie w kielcach bo jest zgloszona do szczeniakow i w zasadzie tyle na razie, bo warunki to w cztery oczy trzeba omawiac, choc w sumie raczej nie ma to znaczenia bo nie ma szans na 2 psa teraz. A to o czym gadalismy tak wstepnie nie bede pisala na forum :)

Posted

justysiek napisał(a):
watpie, ze ktos kupi im kota wykastrowanego, wtedy ten rodowod nie ma w zasadzie znaczenia...

tak nie do końca , My Ibri kupiliśmy wysterylizowaną , to się nazywa " na kolanka " , normalnie kosztowala by około 1500 zł a moze nawet i drożej nie dowiadywaliśmy się ale że była wysterylizowana kupiliśmy ją za 700 zł ;) chociaż fakt rodowód mamy ale w zasadzie do niczego nam potrzebny nie jest , leży w szafie i się kurzy ;) jedno z czego mamy pożytek to płyta ze zdjęciami od narodzin :loveu: fajna pamiątka ;)