justysiek Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 ze na razie sprawa zawieszona... nie wiem bede widziala sie w nast tyg z ta dziewczyna to z nia pogadam w cztery oczy na powaznie. Cezar jest z hodowli Zagland Quote
Majkowska Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Na forum ktoś wkleił ogłoszenie na necie... Oni tego kota sprzedają na to wychodzi... W dodatku ponoć jego hodowca też ma cosik na sumieniu, ale to już nie moja sprawa. Rozjaśnij cosik tą sprawę i daj znać, jakby co wątek jest nadal na miau i potencjalne chętne na kota domy tez się jakby pojawiąją. Quote
justysiek Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 podeslij to ogloszenie, mozesz tu wkeic... ale jaja... nie wiedzialam, ze na sprzedaz go wystawia, to juz jasne czemu jej facet nie oddal go tamtej dziewczynie. Quote
Majkowska Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Wątek na miau został też przeniesiony w związku z tym z działu adopcje do "hodowcy kotów" http://tablica.pl/oferta/sprzedam-kota-norweskiego-lesnego-ID3Oq05.html#b92e0b5a27 Wygląda na to że ktoś zna sytuację, a może nawet i ją, bo ktos napisał przede mną że kot zostaje w swoim domu... Wogóle to dziwne to... Quote
łamAga Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Przeczuwałam że tak własnie będzie , jak koleś jest taki jak Justyś pisała to byłam niemal pewna że za darmo go nie odda ;) Quote
*Magda* Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Niezła sprawa z tym kotem :D A co z Cezarem? Quote
Majkowska Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Zastanawiam się kto to był ten co napisał że kot już jest nieaktualny. albo ktoś z tego wątku, albo jakiś ich znajomy może? Quote
justysiek Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 nie mam pojecia, podeslij mi watek na miau to poczytam. ehhhh z Cezarem na razie sprawa w toku... Quote
justysiek Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 na razie tyle:lol: dostalam od znajomego hodowcy propozycje wspolwłasnosci na sunie ON-ka krotkowlosego. Quote
*Magda* Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 http://img203.imageshack.us/img203/1495/jt31.jpg jaki aniołek :loveu: Quote
justysiek Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 dzieki:loveu: przespał cała mszę, obudził sie na zdjecia przed kosciolem:diabloti: Quote
Majkowska Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 justysiek napisał(a):dzieki:loveu: przespał cała mszę, obudził sie na zdjecia przed kosciolem:diabloti: Jak zazdroszczę! Mam nadzieję że moja też będzie spała, choć podejrzewam ją o głośny protest... I co- bierzesz sukę? Quote
justysiek Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 Majkowska napisał(a):Jak zazdroszczę! Mam nadzieję że moja też będzie spała, choć podejrzewam ją o głośny protest... I co- bierzesz sukę? chyba nie, raz ze Sebek raczej nie da sie namowic, dwa ze boje sie, ze nie dam rady czasowo/finansowo, trzy boje sie reakcji Cezara... choc bardzo bym chciala. Quote
agaga21 Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Majkowska napisał(a):Na forum ktoś wkleił ogłoszenie na necie... Oni tego kota sprzedają na to wychodzi... W dodatku ponoć jego hodowca też ma cosik na sumieniu, ale to już nie moja sprawa. Rozjaśnij cosik tą sprawę i daj znać, jakby co wątek jest nadal na miau i potencjalne chętne na kota domy tez się jakby pojawiąją. "z przyczyn zdrowotnych" :angryy: justyś, pięknie wyglądałaś na chrzcie i w ogóle kubuś ma śliczne zdjęcia z tego chrztu :) Quote
justysiek Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 agaga21 napisał(a):"z przyczyn zdrowotnych" :angryy: justyś, pięknie wyglądałaś na chrzcie i w ogóle kubuś ma śliczne zdjęcia z tego chrztu :) ciąża to problemy zdrowotne to nie wiedziałaś?:diabloti::angryy: szok. dzieki:oops::loveu: Quote
phase Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Bardzo piekne pamiatkowe zdjecia. :loveu: Quote
Majkowska Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Ciąża to poważna i cięzka choroba jest! A dziecko.... sprawa śmiercionośna- jak się dziecko rodzi to życie sie kończy! Nie wiedziałyście? :mad: Nachodzą mnie tylko w tej sprawie takie przemyślenia czy oni tego kota ukradkiem nie sprzedali licząc sobie za niego niewiadomo ile, a Tobie wcisnęli kit że jednak zostaje u nich... Quote
justysiek Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 watpie, ze ktos kupi im kota wykastrowanego, wtedy ten rodowod nie ma w zasadzie znaczenia... ehhh tak masz racje, choroba i koniec życia :) hahahaha dzieki phase :) Quote
kalyna Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 justysiek napisał(a): dostalam od znajomego hodowcy propozycje wspolwłasnosci na sunie ON-ka krotkowlosego. ooo podaj więcej informacji :cool3: Quote
*Magda* Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 Majkowska napisał(a):Ciąża to poważna i cięzka choroba jest! A dziecko.... sprawa śmiercionośna- jak się dziecko rodzi to życie sie kończy! Nie wiedziałyście? :mad: Przecież dziecko, to pasożyt :diabloti: A z pasożytów trzeba się leczyć :evil_lol: Quote
justysiek Posted October 19, 2013 Author Posted October 19, 2013 kalyna napisał(a):ooo podaj więcej informacji :cool3: suke mam poznac na wystawie w kielcach bo jest zgloszona do szczeniakow i w zasadzie tyle na razie, bo warunki to w cztery oczy trzeba omawiac, choc w sumie raczej nie ma to znaczenia bo nie ma szans na 2 psa teraz. A to o czym gadalismy tak wstepnie nie bede pisala na forum :) Quote
łamAga Posted October 19, 2013 Posted October 19, 2013 justysiek napisał(a):watpie, ze ktos kupi im kota wykastrowanego, wtedy ten rodowod nie ma w zasadzie znaczenia... tak nie do końca , My Ibri kupiliśmy wysterylizowaną , to się nazywa " na kolanka " , normalnie kosztowala by około 1500 zł a moze nawet i drożej nie dowiadywaliśmy się ale że była wysterylizowana kupiliśmy ją za 700 zł ;) chociaż fakt rodowód mamy ale w zasadzie do niczego nam potrzebny nie jest , leży w szafie i się kurzy ;) jedno z czego mamy pożytek to płyta ze zdjęciami od narodzin :loveu: fajna pamiątka ;) Quote
Recommended Posts