Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sumie to nie pytałam Justyny czy mogę coś pisać, ale...

Dziewczyny trzymajcie kciuki za zdrowie Justyny :kciuki: Justyś jest w szpitalu i jej stan jest poważny :(:(:( Potrzebuje teraz naszych ciepłych myśli, żeby mogła szybko wrócić do zdrowia ;)
Nie znam szczegółów, a nie chciałam Justyny wypytywać w sms'ach, bo biedna źle się czuje :( i nie chciałam być wścibska ;)

Mam nadzieję, że mogę liczyć na kciuki wszystkich, którzy tu zaglądają ;)

Guest wolfheart
Posted

ojej,trzymam kciuki Justyna,wracaj do zdrowia:glaszcze:

Posted

[quote name='justysiek']no :)

i ile mierzy i waży Twoja mała?
mój chodzi już w ubrankach 68/74 a wazy 6 kg no teraz juz może ciut więcej :)[/QUOTE]

Moja mała jakoś o dziwo na centymetrze nie rośnie bo cały czas ma 57, ale za to w kg przybiera i ma już 5kg :)
Ja tam na ubranka nie patrzę jaki rozmiar tylko wkładam. Zresztą mam ich taką masę że niektórych nie założyłam ani raz i już sa za małe :(

A bucik jaki nr ? :lol:

ja też trzymam kciuki.
Mam nadzieję że wszytko ok.

Posted

[quote name='magdabroy']O rozmiarach, to Wy mi nawet nie piszcie :roll: Ja już dzisiaj młodemu ubrałam body 92 :mdleje: Kiedy to tak urosło :hmmmm:[/QUOTE]
To powiedz mi jak się to dzieje że moje dziecko ma cały czas 57 a ubranka które jej wkładaliśmy na początku nie pasują...
Ostatnio dałam tżtowi przy przebieraniu nasze ulubione body, które zawsze było ok i poszłam do kuchni. Wróciłam, a tż mnie pyta czemu to body ma taki ogromny dekolt... Oczy mi wyszły z orbit bo się okazalo że tak małej naciągnął że faktycznie dekolt wyszedł jej w pasie :D Ale za diabła nie wyobrażam sobie jak on ją w to wcisnął:lol:

Posted

Jestem juz od poniedzialku w domu wypisalam sie na wlasne zadanie. Czuje sie kiepsko, ale bylo ze mna przez tydzien zle' podejrzewali sepse, zabralo mnie od mamy pogotowie, bylam odwodniona i z mega goraczka i niskim cisnieniem- przez ponad tydz mama byla z Kuba dzien i noc bo ja w szpitalu a Sebek z Cezarem w domu bo szef nie chcial mu dac wolnego. Serio dziewczyny myslslam, ze umre juz dawno sie tak fatalnie nie czulam... mam zle wyniki i tarczyca mi sie tak rozbujala, ze ledwo zyje mam 0.005 nigdy nie mislam tak niskiej grozi mi teraz przelom tarczycowy wiec trzymajcie kciuki, zebym nie wykitowala. Za 2 tyg mamy miec chrzciny mam nazieje, ze sie zbiore jakos w obie. Dzieki za kciuki to ieke znaczy. Kubulek na szczescie ok :)

Posted

[quote name='Majkowska']To powiedz mi jak się to dzieje że moje dziecko ma cały czas 57 a ubranka które jej wkładaliśmy na początku nie pasują...
Ostatnio dałam tżtowi przy przebieraniu nasze ulubione body, które zawsze było ok i poszłam do kuchni. Wróciłam, a tż mnie pyta czemu to body ma taki ogromny dekolt... Oczy mi wyszły z orbit bo się okazalo że tak małej naciągnął że faktycznie dekolt wyszedł jej w pasie :D Ale za diabła nie wyobrażam sobie jak on ją w to wcisnął:lol:[/QUOTE]

A mierzysz go sama czy u lekarza tak miara pokazuje?
dziwne, żeby ciągle było 57, a ubrania "malały" :roll:

U mnie też jeszcze nie ma tych 92cm, ale ubranka na 80 są za małe, a na 86 idealne ;) Za to body musi mieć na 92, bo jak założę mniejsze, to 2x siknie w pampersa i już ma ciasno między nogami :D