justysiek Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 fajnie wygladal jak taka kruszynka, ale byl taki wredny:diabloti: Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 jak każdy szczeniak Onka :diabloti: mój Neron miał 2 miesiace jak go kupiłam i nie był taki mały , coraz bardziej wydaje mi sie ze mnie okłamali jak go kupowałam co do jego wieku .... Quote
justysiek Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 dOgLoV napisał(a):jak każdy szczeniak Onka :diabloti: mój Neron miał 2 miesiace jak go kupiłam i nie był taki mały , coraz bardziej wydaje mi sie ze mnie okłamali jak go kupowałam co do jego wieku .... cezar ma w klecie 66 cm a ile Neron? no może Cie oklamali. ale serio jak pomysle jaki byl wredny i okropny to odrazu odechciewa mi sie szczyla:diabloti: bo juz zaczelam myslec o 2 psie... ale nie. Quote
łamAga Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 justysiek napisał(a):cezar ma w klecie 66 cm a ile Neron? no może Cie oklamali. ale serio jak pomysle jaki byl wredny i okropny to odrazu odechciewa mi sie szczyla:diabloti: bo juz zaczelam myslec o 2 psie... ale nie. Neron ma 72 cm ale wydaje mi sie ze tak wybił w góre przez kastrację .... mnie wkurzały tylko te " igiełki " wszędzie wbijane a zwłaszcza w stopy jak na Twoim filmiku :diabloti: Quote
justysiek Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 dOgLoV napisał(a):Neron ma 72 cm ale wydaje mi sie ze tak wybił w góre przez kastrację .... mnie wkurzały tylko te " igiełki " wszędzie wbijane a zwłaszcza w stopy jak na Twoim filmiku :diabloti: i w rece:diabloti: Quote
Majkowska Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Cześć wam :) ile Twój mały ma obecnie miesięcy? Synuś, nie piesek,jakby co :P Quote
justysiek Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Majkowska napisał(a):Cześć wam :) ile Twój mały ma obecnie miesięcy? Synuś, nie piesek,jakby co :P hejka :) moj synuś 19 sierpnia skończył 2 msc :) Quote
Majkowska Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 justysiek napisał(a):hejka :) moj synuś 19 sierpnia skończył 2 msc :) Mojej drugi miesiąc wybija 8 września :) To "prawie" rówieśnicy :) Quote
justysiek Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Majkowska napisał(a):Mojej drugi miesiąc wybija 8 września :) To "prawie" rówieśnicy :) no :) i ile mierzy i waży Twoja mała? mój chodzi już w ubrankach 68/74 a wazy 6 kg no teraz juz może ciut więcej :) Quote
Izabela124. Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 No i gdzie te obiecane fotki Cezarro? Quote
justysiek Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 [quote name='Izabela124.']No i gdzie te obiecane fotki Cezarro? no już zaraz dam :) ostatnio jestem zmęczona coś i te dni takie krótkie... Quote
justysiek Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 a samego Ceziora to musze zmniejszyc foty:diabloti: Quote
justysiek Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 magdabroy napisał(a):Tylko dwie fotki :mad: aż DWIE!:diabloti: Quote
justysiek Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Alicja napisał(a):Kurcze na fotach jakby już jesień . nooo :( paskudna pogoda u nas... blech, dzis to bylo juz zupelnie fatalnie. Quote
phase Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 http://img706.imageshack.us/img706/6049/kbpc.jpg Cezar jak pilnuje. :) Quote
justysiek Posted September 2, 2013 Author Posted September 2, 2013 Cezar bardzo pilnuje Kuby, nie pozwala brac go na rece nieznajomym bo sie denerwuje, no i psy... masakra. tu mam wczorajszego Kubisia:loveu: Quote
Recommended Posts