Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 620
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anielica napisał(a):
jeżeli ktoś woli bezpośrednioo wpłacić na konto, żeby uniknąć procedur AFN, podam numer konta na pw

dziękuję Wam :loveu:

Ja wolałam i juz zrobiłam przelew, jak dojdą proszę Cię, daj znak :lol:
Strasznie mocno trzymam kciuki za Ślepinka, wierzę, że oczka da się ocalić.

Posted

[quote name='anielica']jeżeli ktoś woli bezpośrednioo wpłacić na konto, żeby uniknąć procedur AFN
Oczywiście każdy ma prawo wpłacać gdzie chce i nie mam zamiaru nikogo zniechęcać lub zachęcać ;) Ale w wątku rozliczeniowym AFN jest taka informacja:

Osobom, które mają pod opieką zwierzaki posiadające na naszym koncie "skarpetki" jeżeli nie mogą potwierdzić fakturami tej opieki, będziemy przekazywać darowizny, zatwierdzane uchwałami Zarządu. Jednocześnie będziecie otrzymywać pisemne informacje, że w konkretnym dniu została Wam przekazana kwota, która ma byc wykorzystana na utrzymanie i np. leczenie konkretnego zwierzaka. Tym sposobem rozwiązany zostanie problem nurtujących sporą grupę osób.

Pamiętajcie o tym :)

Posted

No ale ja rozumiem, że mnie to w żaden sposób nie obciąża...?
Te faktury, które były zapowiadane na początku, byłyby utrudnieniem.
Teraz chyba już tak nie jest...

Posted

No właśnie dlatego to napisałam - o ile dobrze rozumiem dziewczyny (tfu, przepraszam, Zarząd :evil_lol:) znalazły sposób, żeby móc przelewać pieniądze bez faktur.

Warto o tym wiedzieć, bo póki co zaczyna to wyglądać tak, że:
- AFN powstał, żeby było gdzie wpłacać pilnie potrzebne pieniądze
- żeby wszystko było w porządku musiał się zarejestrować
- zarejestrowany wymaga kwitów, więc znowu wpłacamy pieniądze na różne konta... :cool3:

Lekko błędne koło ;)

Posted

Dlatego też zaproponowałam AFN, ale niech każdy wybierze gdzie chce wpłacać. Można tam, można na konto od razu.

Jutro o 13 Tiger wyjeżdża po malucha.

Poprosimy kciuki!!!

Posted

[quote name='anielica']Dlatego też zaproponowałam AFN, ale niech każdy wybierze gdzie chce wpłacać. Można tam, można na konto od razu.

Jutro o 13 Tiger wyjeżdża po malucha.

Poprosimy kciuki!!!:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs:

Posted

LENKA ŚLEPINKA już poza schroniskiem!
Ślepinek okazał sie być dziewczynką, która od razu została ochrzczona jako LENA.

Tiger jest małą zachwycona (śliczna i radosna sunia), oraz trochę przerażona jej gabarytami :smhair2:
Facet odradzał jej oczywiście adopcję Ślepinki, sugerujac inne psiaki :shake:

Na razie Lenka jest u Tiger w ogrodzie (oczywiście nie miała żadnych szczepień, facet kłamał mi w sobotę jak cholera...). Jak będę wolna jedziemy do dochtora na badanie ogólne.

A potem do hotelu.

Jutro diagnoza oczek, mam nadzieję że będzie pomyślna :oops:

Nawet nie wiecie jak sie cieszę, że sunia otrzyma pomoc i że wsparliście nas w decyzji o zaopiekowaniu się "malutką"!

Posted

Bardzo się cieszę, nareszcie jakieś dobre wieści :loveu:.

A teraz mocno trzymamy :thumbs: :thumbs: :thumbs: za jutrzejszą wizytę. Anielica, napisz coś zaraz jak będzie już wiadomo co z oczkami Lenki. Swoją drogą sliczne imię dla panienki :p.

Dla Ciebie Anieleco, Tiger i wszystkich, którzy wspierali i pomogli :buzi: