tomcug Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Anielica, czyli Ślepinek ma już skarpetę i wpłacać na AFN, tak? Quote
anielica Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Podobno skarpeta jest zakładana wraz z pierwszą wpłatą. Quote
mariee Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Piesek ma wizyte umowiona z okulista w srode miedzy 11:00 a 12:00 . anielica prosze o kontakt! Quote
anielica Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 mariee, jestes WIELKA :klacz: :klacz: :klacz: odezwę sie na gg, jak będę miała dostęp, to znaczy z domu Quote
anielica Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 jeżeli ktoś woli bezpośrednioo wpłacić na konto, żeby uniknąć procedur AFN, podam numer konta na pw dziękuję Wam :loveu: Quote
tomcug Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 anielica napisał(a):jeżeli ktoś woli bezpośrednioo wpłacić na konto, żeby uniknąć procedur AFN, podam numer konta na pw dziękuję Wam :loveu: Ja wolałam i juz zrobiłam przelew, jak dojdą proszę Cię, daj znak :lol: Strasznie mocno trzymam kciuki za Ślepinka, wierzę, że oczka da się ocalić. Quote
Dabrowka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='anielica']jeżeli ktoś woli bezpośrednioo wpłacić na konto, żeby uniknąć procedur AFN Oczywiście każdy ma prawo wpłacać gdzie chce i nie mam zamiaru nikogo zniechęcać lub zachęcać ;) Ale w wątku rozliczeniowym AFN jest taka informacja: Osobom, które mają pod opieką zwierzaki posiadające na naszym koncie "skarpetki" jeżeli nie mogą potwierdzić fakturami tej opieki, będziemy przekazywać darowizny, zatwierdzane uchwałami Zarządu. Jednocześnie będziecie otrzymywać pisemne informacje, że w konkretnym dniu została Wam przekazana kwota, która ma byc wykorzystana na utrzymanie i np. leczenie konkretnego zwierzaka. Tym sposobem rozwiązany zostanie problem nurtujących sporą grupę osób. Pamiętajcie o tym :) Quote
anielica Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 No ale ja rozumiem, że mnie to w żaden sposób nie obciąża...? Te faktury, które były zapowiadane na początku, byłyby utrudnieniem. Teraz chyba już tak nie jest... Quote
Dabrowka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 No właśnie dlatego to napisałam - o ile dobrze rozumiem dziewczyny (tfu, przepraszam, Zarząd :evil_lol:) znalazły sposób, żeby móc przelewać pieniądze bez faktur. Warto o tym wiedzieć, bo póki co zaczyna to wyglądać tak, że: - AFN powstał, żeby było gdzie wpłacać pilnie potrzebne pieniądze - żeby wszystko było w porządku musiał się zarejestrować - zarejestrowany wymaga kwitów, więc znowu wpłacamy pieniądze na różne konta... :cool3: Lekko błędne koło ;) Quote
anielica Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Dlatego też zaproponowałam AFN, ale niech każdy wybierze gdzie chce wpłacać. Można tam, można na konto od razu. Jutro o 13 Tiger wyjeżdża po malucha. Poprosimy kciuki!!! Quote
niufa Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='anielica']Dlatego też zaproponowałam AFN, ale niech każdy wybierze gdzie chce wpłacać. Można tam, można na konto od razu. Jutro o 13 Tiger wyjeżdża po malucha. Poprosimy kciuki!!!:thumbs: :thumbs: :thumbs: :thumbs: Quote
agat21 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Anielica, poproszę o numer konta na priva. A jutro mocno mocno trzymam kciuki, żeby okazało się, że Ślepaczek wcale nie będzie ślepaczkiem ! Quote
anielica Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 Dziękuję ślicznie! Już wysyłam do Ciebie pw. Ja też mam nadzieję, że jest dla małego ratunek... Quote
anielica Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Ślepinek się przypomina! Miejmy nadzieję, że juz za kilka godzin będzie bezpieczny :kciuki: Quote
anielica Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Cały czas czekam na wiadomość. Tiger powinna już być na miejscu :nerwy: Quote
anielica Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 LENKA ŚLEPINKA już poza schroniskiem! Ślepinek okazał sie być dziewczynką, która od razu została ochrzczona jako LENA. Tiger jest małą zachwycona (śliczna i radosna sunia), oraz trochę przerażona jej gabarytami :smhair2: Facet odradzał jej oczywiście adopcję Ślepinki, sugerujac inne psiaki :shake: Na razie Lenka jest u Tiger w ogrodzie (oczywiście nie miała żadnych szczepień, facet kłamał mi w sobotę jak cholera...). Jak będę wolna jedziemy do dochtora na badanie ogólne. A potem do hotelu. Jutro diagnoza oczek, mam nadzieję że będzie pomyślna :oops: Nawet nie wiecie jak sie cieszę, że sunia otrzyma pomoc i że wsparliście nas w decyzji o zaopiekowaniu się "malutką"! Quote
tomcug Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Bardzo się cieszę, nareszcie jakieś dobre wieści :loveu:. A teraz mocno trzymamy :thumbs: :thumbs: :thumbs: za jutrzejszą wizytę. Anielica, napisz coś zaraz jak będzie już wiadomo co z oczkami Lenki. Swoją drogą sliczne imię dla panienki :p. Dla Ciebie Anieleco, Tiger i wszystkich, którzy wspierali i pomogli :buzi: Quote
niufa Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Czekam więc na informacje i trzymam kciuki.:thumbs: :thumbs: Quote
Krysiam Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Anielica, Przyslij mi numer konta na pw - cos tam dorzucę Quote
Pitty Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Krysiam napisał(a):Anielica, Przyslij mi numer konta na pw - cos tam dorzucę Ja tez poprosze. Quote
Recommended Posts