Nutusia Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Cieszę się, że tekst jest OK i polecam się na przyszłość, bo pisanie to moje drugie ja ;) Quote
dreag Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 Kuna, podczytałam, że będziesz cykać fotki:cool3:. Poproszę też Konisia:), czas na kolejny zmasowany atak ogłoszeniowy;). Quote
KasiaT Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Dawno tu nie zaglądałam,a Koniś wciąż czeka na swój dom.... Podrzucę chłopaka,może ktoś go wypatrzy Quote
Kuna Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Z fotkami mi sie przeciąga :(,mam szpital w domu, nie dość, że 3 psy to jeszcze TZ... mam nadzieję, że macie jeszcze chwilę cierpliwości? :) Quote
zachary Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Kuna, trzymaj się kochana!:loveu: Trzy chore psy, to nic...;)ale chory TZ...uuuuu, to już gorsza sprawa:cool3::evil_lol:.... Quote
dreag Posted February 16, 2013 Author Posted February 16, 2013 To wybaczamy:). Zdrowia dla chorych życzę, a Tobie zwłaszcza, do ogarnięcia ich wszystkich, zwłaszcza w dogadzaniu Tzowi;). Mam obroże Foresto dla Konika, jak będziesz w Białym to daj znać, może uda mi się podrzucić. Quote
KasiaT Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Kuna dużo zdrówka A ja przy okazji hopsnę chłopaczka Quote
Kuna Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 dreag napisał(a):To wybaczamy:). Zdrowia dla chorych życzę, a Tobie zwłaszcza, do ogarnięcia ich wszystkich, zwłaszcza w dogadzaniu Tzowi;). Mam obroże Foresto dla Konika, jak będziesz w Białym to daj znać, może uda mi się podrzucić. Będę w poniedziałek o 19 na Sybiraków. Quote
psi Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Skoro FAZKA już bezpiecznie grzeje poopkę ze swoją nową rodzinką OFICJALNIE uczepiam się KONIA :loveu: i zaczynam "klepać" ogłoszenia ;) Quote
zachary Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 A jak psi się "uczepi" Konika vel Vito to wiecie, co będzie?....:evil_lol::loveu: Quote
psi Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 (edited) [quote name='zachary']A jak psi się "uczepi" Konika vel Vito to wiecie, co będzie?....:evil_lol::loveu: to będzie dupę zawracała gdzie tylko może :eviltong: i ogłaszała i wkurzała ludzi :evil_lol: Nowe FB bo stare nie bardzo aktywne :roll: te będę pilnowała i udostępniała dziękuję za POMOC :loveu: https://www.facebook.com/events/166166623533485/?notif_t=plan_user_joined Edited March 4, 2013 by psi Quote
psi Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 To jego stare FB sami zobaczcie nic się na nim nie dzieje :roll: https://www.facebook.com/events/125985917556982/?context=create Quote
Klementynkaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 wkurzyłam się, zero szacunku dla czyjejś pomocy, w tym wypadku mojej. rozumiem, ze mam usunąć stare wydarzenie i wszystkich tych którzy tam juz byli tak? nic sie nie dzieje bo i na wątku zero informacji, proste? wystarczyło poprosić o dołaczenie jako współorganizatora a nie w ironiczny sposób komentować. robię co mogę ale SAMA nic nie zdziałam a jeszcze w tak przykry sposób zostałam potraktowana :( wieczorem usuwam wydarzenie, nie będziemy sie dublować i robić z siebie idiotów. Quote
psi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Klementynkaa']wkurzyłam się, zero szacunku dla czyjejś pomocy, w tym wypadku mojej. rozumiem, ze mam usunąć stare wydarzenie i wszystkich tych którzy tam juz byli tak? nic sie nie dzieje bo i na wątku zero informacji, proste? wystarczyło poprosić o dołaczenie jako współorganizatora a nie w ironiczny sposób komentować. robię co mogę ale SAMA nic nie zdziałam a jeszcze w tak przykry sposób zostałam potraktowana :( wieczorem usuwam wydarzenie, nie będziemy sie dublować i robić z siebie idiotów. Przepraszam Cię Klementynkaa nie chciałam Cie urazić :oops: według mnie mogą być 2 wydarzenia ja pilnuje jednego ty drugiego....ja nie widze w tym problemu im więcej reklamy tym większa szansa znalezienia domku dla KONIA. Ja chce mu pomóc i tyle .... Jeśli poczułaś się urażona to PRZEPRASZAM nie było to w moim geście sprawić Ci przykrości Quote
Klementynkaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ja nie widze powodu żeby były dwa wydarzenia skoro może byc jedno wspólne. "moje" wydarzenie jest pod szyldem nadziei dobermana bo dzięki temu ma dużo większy zasięg niż gdybym zrobiła je jako ja madzia prywatna. tak samo jest na wydarzeniu Chojraka, samej trudno mi jest ogarniac ale magdyska25 jest współorganizatorem i działa na nim dzielnie z korzyścią dla psa. decyzja nalezy do Ciebie albo dołaczam Ciebie do starego wydarzenia i swoja energia i zapałem je ożyciwasz albo je usuwam. Quote
Kuna Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 Jejku, dziewczyny spokojnie. Klementynko, jestem pewna, że psi nie miała nic złego na myśli, może rzeczywiście rozwiązanie z współorganizatorem byłoby lepsze, ale nie możesz wychodzić z założenia, że nowe wydarzenie powstało, bo ktoś nie szanuje Twojej pracy. Dogadajcie się, proszę, bo tu o psa chodzi a nie o to kto lepsze wydarzenia robi ;) Co do info na wątku... opiekuję się kilkudziesięcioma psami, w ostatnim czasie miałam bardzo trudny okres, 3 psy chore, Wojtek chory - bardzo i ja sama... nie tylko u Konia brak był informacji :( Poza tym, kurczę, co ja mam pisać? Jaką kupę zrobił? U niego jest konstans, czuje się dobrze, czeka go jeszcze plastyka ucha, w charakterze nic się nie zmieniło. Ja naprawdę nie mam czasu pisać jaki jest słodki - u mnie to jest proste: albo komputer albo psy mają mnie dla siebie. Wybieram tę drugą opcję :) Quote
Klementynkaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 ale ja doskonale znam taką sytuację Kuna i nie mam do Ciebie pretensji :) psi zadecyduje i tyle, ja nie będę walczyć bo nie ma o co. mam na głowie wydarzenia psów, które ND ma bezpośrednio pod swoją opieką i szczerze mówiąc kolejną nauczkę żeby nie pchać się z pomocą tam gdzie jej nie potrzeba. Quote
psi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 [quote name='Klementynkaa']ale ja doskonale znam taką sytuację Kuna i nie mam do Ciebie pretensji :smile: psi zadecyduje i tyle, ja nie będę walczyć bo nie ma o co. mam na głowie wydarzenia psów, które ND ma bezpośrednio pod swoją opieką i szczerze mówiąc kolejną nauczkę żeby nie pchać się z pomocą tam gdzie jej nie potrzeba. Tu nie chodzi o "konkurs popularności" tylko o pomoc w znalezieniu domku dla KONIA jesli uważasz,że moje wydarzenie zawadza usunę je dziś późnym wieczorem (mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia).Napisałam,że nic sie na nim nie dzieje (nie zauważyłam by było codziennie wydarzenie KONIA udostępnianie) przy takim natłoku psów w potrzebie jakie jest na FB to wydarzenie trzeba udostępniać jak najczęściej się da.Kwestia wpisów tak jak napisała Kuna Poza tym, kurczę, co ja mam pisać? Jaką kupę zrobił? U niego jest konstans, czuje się dobrze, czeka go jeszcze plastyka ucha, w charakterze nic się nie zmieniło. To nie chodzi by nam tu wypisywać jaki on piękny tylko na FB codziennie coś napisać w stylu "szuka domu","szuka swojego miejsca na ziemi",itd i udostępniać ile się da... o to mi chodzi.Kuna nie musi nam zdawać relacji codziennie co Koniu robi czy nie robi ..... bo to jest bzdurne i czasochłonne ..... ja prowadząc wątek i wydarzenie FAZKI nie pisałam co robi bo w 99% czasu była przywiązana łańcuchem do budy .... więc by nie krzywdzić samopoczucia Klementynkaa usunę wydarzenie jakie zrobiłam i będę udostępniała wydarzenie zrobione przez Klementynkaa....MI CHODZI O POMOC W ZNALEZIENIU DOMKU DLA KONIA A NIE POCHWAŁY CO SIĘ ROBI CZY NIE ROBI... Klementynkaa szczerze mówiąc kolejną nauczkę żeby nie pchać się z pomocą tam gdzie jej nie potrzeba. dlaczego tak piszesz ?????Kto powiedział,ze KONIU nie potrzebuje pomocy?????????????? Im Nas więcej tym lepiej większe szanse dla KONIA na DOM...to moje zdanie :) Quote
psi Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 "moje" wydarzenie usunęłam PROMUJEMY ile się da DZIĘKUJĘ https://www.facebook.com/events/125985917556982/?context=create Quote
Klementynkaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 psi dlatego tak piszę, że była prośba o zrobienie FB i je zrobiłam ale nigdy nie zadeklarowałam, że będę SAMA je prowadzić! kilku psom robie nadziejowe wydarzenia bo dzieki temu do wiekszej ilości osób można dotrzeć ale tam gdzie nie mam psa "pod ręką" czyli w naszym nadziejowym dt czy hoteliku osoby związane bezpośrednio z psem piszą/ udostępniają/ wsadzają zdjęcia itd dlatego tak piszę, że jak widzę teraz juz moja pomoc nie jest potrzebna i tyle! ja się bardzo cieszę, że chcesz i możesz KONIA "zaopiekować" tylko jest mi cholernie przykro, że w taki sposób potraktowałaś mnie. amen, nie zamierzam wiecej tego tematu poruszać, życze KONISIOWI, któremu mocno kibicuję od początku, powodzenia i spadam bo przykro mi się czyta, że czekam na pochwały, że robię konkurs popularności czy też coś o moim skrzywdzonym samopoczuciu (a jest mi przykro jeszcze bardziej zwłaszcza po tym Twoim ostatnim niesprawiedliwym wpisie). Quote
Klementynkaa Posted March 4, 2013 Posted March 4, 2013 żeby dodac Cię jako współorganizatora potrzebuje Twoje dane z FB, najlepiej na pw. miło, że doszłyśmy do porozumienia. Quote
Recommended Posts