doris66 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [FONT=comic sans ms]Zapraszam na bazarek imienny dla bezimiennego pieska, któremu usiłuje pomóc Asika5. [/FONT] http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post20589296 Quote
zuanna Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 psi napisał(a):Koniś do domku by się przydało już zmykać :) Oj tak - wiosna podobno idzie ;) Ile można grzać dooopkę u Kuny :evil_lol: Quote
dreag Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 Fajnie, że jesteście u Konisia, taka promocja MUSI się udać:) Quote
KasiaT Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Zaglądam do psistojniaka,może ktoś go w końcu wypatrzy Quote
psi Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 dreag napisał(a):Fajnie, że jesteście u Konisia, taka promocja MUSI się udać:) Fajnie fajnie :D im Nas więcej tym lepiej dla Konia :D Dziękuję cioteczki :loveu: Quote
zuanna Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Bo ja to podziwiam zacięcie ciotki psi :loveu: Quote
psi Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 zuanna napisał(a):Bo ja to podziwiam zacięcie ciotki psi :loveu: aj tam nie ma co podziwiać,trochę uparta jestem i tyle :eviltong: ale dziękuję za miłe słowa cioteczko zuanna :loveu: Konik pokazuj facjatę niech rozkochają się w Tobie człowieki :) Quote
psi Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 KasiaT jak Twoje futrzaste szczęścia się czują ? Koniku pokazujemy się :) Quote
KasiaT Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 psi napisał(a):KasiaT jak Twoje futrzaste szczęścia się czują ? Koniku pokazujemy się :) Moje mają się całkiem nieźle,a jak pomyślę o tej tonie futra do wyczesania po zimie to ogarnia mnie czarna rozpacz,bo wiem ,że wizyta w SPA u Moniki to będzie tylko kropla w morzu potrzeb -ostatnio o mały włos,a miałabym 3 nabytek,bo mój SZM przywiózł biedę wracając z Wrocławia(pięknego Pana Psa w typie landsera znalezionego po drodze -najprawdopodobniej komuś się znudził-bez chipa,bez tatuażu,bezobroży,wychudzony na maksa,brudny,ale tak garnący sie do człowieka),jednak mój Obelix ma jeszcze jajka i hormony uderzają mu do głowy,więc nowy nabytek trafił do naszych znajomych,co by nie powodować niepotrzebnych spięć A wracając do Konisia-leć chłopaku wysoko,może jakaś dobra duszyczka ujrzy twoje jestestwo i zakocha się w Tobie bez pamięci-komu jak komu,ale mu nowy dom potrzebny jest na cito Quote
psi Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 KasiaT napisał(a):Moje mają się całkiem nieźle,a jak pomyślę o tej tonie futra do wyczesania po zimie to ogarnia mnie czarna rozpacz,bo wiem ,że wizyta w SPA u Moniki to będzie tylko kropla w morzu potrzeb -ostatnio o mały włos,a miałabym 3 nabytek,bo mój SZM przywiózł biedę wracając z Wrocławia(pięknego Pana Psa w typie landsera znalezionego po drodze -najprawdopodobniej komuś się znudził-bez chipa,bez tatuażu,bezobroży,wychudzony na maksa,brudny,ale tak garnący sie do człowieka),jednak mój Obelix ma jeszcze jajka i hormony uderzają mu do głowy,więc nowy nabytek trafił do naszych znajomych,co by nie powodować niepotrzebnych spięć Rozumiem ,że znajomi zakochali się w Panu Psie ;) No tak po zimie zawsze jest więcej pracy ale wszystko da się zrobić ;) Buziaki w ich mokre nochale :loveu: Koniku drzyj japę po DOMEK ;) Quote
KasiaT Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 psi napisał(a):Rozumiem ,że znajomi zakochali się w Panu Psie ;) No tak po zimie zawsze jest więcej pracy ale wszystko da się zrobić ;) Buziaki w ich mokre nochale :loveu: ;)Dziękować za buziaki-zostały przekazane,a co do Pana Psa to skradł serxca wszystkich tymczasowych domowników i DT stało sie w trybie natychmiastowym DS :multi: Konisiu mam nadzieję,ze i Ty w końcu trafisz na swoich ludzików Quote
psi Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 KasiaT napisał(a):Dziękować za buziaki-zostały przekazane,a co do Pana Psa to skradł serxca wszystkich tymczasowych domowników i DT stało sie w trybie natychmiastowym DS :multi: Konisiu mam nadzieję,ze i Ty w końcu trafisz na swoich ludzików Lubię czytać takie niusy :) Hopsamy na pierwsza KONIŚ ;) Quote
zuanna Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Witam Konia-Vito z rana i hopsam na pierwszą :) Quote
dreag Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 I ja podrucam i ja, choć ciężki niego chłop:). Quote
zuanna Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 dreag napisał(a):I ja podrucam i ja, choć ciężki niego chłop:). Jak tak dalej pójdzie i Koniś do domu nie poleci, to przepukliny w końcu dostaniemy :cool3: Quote
psi Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 No i ja się do dźwigania KONIA dołanczam ;) w górę chłopie :) Quote
psi Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 w kupie siła więc cioteczki wspieramy KONIKA i dźwigamy na pierwszą :D Quote
Recommended Posts