Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dreag napisał(a):
Fajnie, że jesteście u Konisia, taka promocja MUSI się udać:)

Fajnie fajnie :D im Nas więcej tym lepiej dla Konia :D Dziękuję cioteczki :loveu:

Posted

zuanna napisał(a):
Bo ja to podziwiam zacięcie ciotki psi :loveu:

aj tam nie ma co podziwiać,trochę uparta jestem i tyle :eviltong: ale dziękuję za miłe słowa cioteczko zuanna :loveu:

Konik pokazuj facjatę niech rozkochają się w Tobie człowieki :)

Posted

psi napisał(a):
KasiaT jak Twoje futrzaste szczęścia się czują ?

Koniku pokazujemy się :)

Moje mają się całkiem nieźle,a jak pomyślę o tej tonie futra do wyczesania po zimie to ogarnia mnie czarna rozpacz,bo wiem ,że wizyta w SPA u Moniki to będzie tylko kropla w morzu potrzeb -ostatnio o mały włos,a miałabym 3 nabytek,bo mój SZM przywiózł biedę wracając z Wrocławia(pięknego Pana Psa w typie landsera znalezionego po drodze -najprawdopodobniej komuś się znudził-bez chipa,bez tatuażu,bezobroży,wychudzony na maksa,brudny,ale tak garnący sie do człowieka),jednak mój Obelix ma jeszcze jajka i hormony uderzają mu do głowy,więc nowy nabytek trafił do naszych znajomych,co by nie powodować niepotrzebnych spięć

A wracając do Konisia-leć chłopaku wysoko,może jakaś dobra duszyczka ujrzy twoje jestestwo i zakocha się w Tobie bez pamięci-komu jak komu,ale mu nowy dom potrzebny jest na cito

Posted

KasiaT napisał(a):
Moje mają się całkiem nieźle,a jak pomyślę o tej tonie futra do wyczesania po zimie to ogarnia mnie czarna rozpacz,bo wiem ,że wizyta w SPA u Moniki to będzie tylko kropla w morzu potrzeb -ostatnio o mały włos,a miałabym 3 nabytek,bo mój SZM przywiózł biedę wracając z Wrocławia(pięknego Pana Psa w typie landsera znalezionego po drodze -najprawdopodobniej komuś się znudził-bez chipa,bez tatuażu,bezobroży,wychudzony na maksa,brudny,ale tak garnący sie do człowieka),jednak mój Obelix ma jeszcze jajka i hormony uderzają mu do głowy,więc nowy nabytek trafił do naszych znajomych,co by nie powodować niepotrzebnych spięć

Rozumiem ,że znajomi zakochali się w Panu Psie ;) No tak po zimie zawsze jest więcej pracy ale wszystko da się zrobić ;)
Buziaki w ich mokre nochale :loveu:

Koniku drzyj japę po DOMEK ;)

Posted

psi napisał(a):
Rozumiem ,że znajomi zakochali się w Panu Psie ;) No tak po zimie zawsze jest więcej pracy ale wszystko da się zrobić ;)
Buziaki w ich mokre nochale :loveu:

;)
Dziękować za buziaki-zostały przekazane,a co do Pana Psa to skradł serxca wszystkich tymczasowych domowników i DT stało sie w trybie natychmiastowym DS :multi:

Konisiu mam nadzieję,ze i Ty w końcu trafisz na swoich ludzików

Posted

KasiaT napisał(a):
Dziękować za buziaki-zostały przekazane,a co do Pana Psa to skradł serxca wszystkich tymczasowych domowników i DT stało sie w trybie natychmiastowym DS :multi:

Konisiu mam nadzieję,ze i Ty w końcu trafisz na swoich ludzików

Lubię czytać takie niusy :)

Hopsamy na pierwsza KONIŚ ;)

Posted

dreag napisał(a):
I ja podrucam i ja, choć ciężki niego chłop:).

Jak tak dalej pójdzie i Koniś do domu nie poleci, to przepukliny w końcu dostaniemy :cool3: