sleepingbyday Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 no no, trzymam kciuki za sensownie brzmiącego autora pytania o zorkę :-). jak znajdzie dom, nic nie będzie stało na przeszkodzie, zebyście adoptowali lisława, skoro szukacie wielgachnego psa ;-) Quote
ludwa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Sbd ale im o cielesność chyba chodzi w kwestii rozmiaru:) A Zorkę niech sobie zostawią:) Quote
3 x Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='ludwa']Sbd ale im o cielesność chyba chodzi w kwestii rozmiaru:) A Zorkę niech sobie zostawią:) dokladnie cielesnośc ;) wiecie mu do nas po prostu pasowac rozmiarowo ;) (zaraz mi Grem. jebnie ;)) Quote
ludwa Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 sleepingbyday napisał(a):ludwa, i po co im przypominasz??? Żeby Ci z reklamacją nie przyszli, że na zdjęciu to na większego wyglądal;) Quote
3 x Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 Zora przy czesaniu sdb - Lisio to wogole jest ogłaszany? ja to przynajmniej próbuję się jej pozbyć ;) edit. na pierwszym zdjęciu widac jeszcze gdzie się rozdrapywała, teraz ma tam juz tylko zaczerienioną od krwi skórę ale juz nie ma strupa ani nic rozdrapanego Quote
sleepingbyday Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 owszem, był niejednokrotnie. ale raczej musze zmienić strategię ogłoszeń. zorka to czeana, czy co, bo wierci się, że hej :-) Quote
Gremlin Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 sleepingbyday napisał(a):owszem, był niejednokrotnie. ale raczej musze zmienić strategię ogłoszeń. zorka to czeana, czy co, bo wierci się, że hej :-) szczotkowana - nawet grzecznie to znosi Dopiero na zdjęciach widać, jak ona jest mała :D Quote
3 x Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 dziewczyna od maila odpisała mi wczoraj że adoptowali juz psiaka z Azylu pod psim aniołem. dzisiaj dostaliśmy kolejne pytanie o Zorkę. zobaczymy jak będzie, na razie zadałam mu kilka pytań. (ech coś mnie dziwnie ściska w środku jak przychodza pytania :() Quote
3 x Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 ludwa napisał(a):wyluzujesz się jak przestaniesz ogłaszać:) tyle, ze ja ja zamierzam do skutku ogłaszać ;) Quote
mysza 1 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Jak ściska to znak, że już będzie ciężko ;) Nie chciałabym obrażać Zorki ;) ale zastanawia mnie jakim cudem masz o nią tyle zapytań. Wydaje mi się, że mam ładne psy, niektóre mniejsze, młodsze i ani jednego tel, maila. Ktoś Ci robił ogłoszenia? Masz jakiś niesamowity tekst? Nie wiem już co robić... Quote
3 x Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 mysza 1 napisał(a):Jak ściska to znak, że już będzie ciężko ;) Nie chciałabym obrażać Zorki ;) ale zastanawia mnie jakim cudem masz o nią tyle zapytań. Wydaje mi się, że mam ładne psy, niektóre mniejsze, młodsze i ani jednego tel, maila. Ktoś Ci robił ogłoszenia? Masz jakiś niesamowity tekst? Nie wiem już co robić... gdzies pewnie ze stronę wczesniej sa ogłoszenia, tekt jest najprostszy z możliwych bo ja inaczej nie umiem szczytem moich możliwości łzowyciskaczowych w tym tekscie było , ze została znaleziona w najwieksze mrozy ;) ogłoszenia sa z pakietu wykupionego na bazarku ;) może na jakims zdjęciu ładnie wyszła albo wzbudziła litośc ;) Gremlin kazał mi się ogarnąc i nie podchodzic emocjonalnie ;) Quote
Gremlin Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 mysza 1 napisał(a):Jak ściska to znak, że już będzie ciężko ;) Nie chciałabym obrażać Zorki ;) ale zastanawia mnie jakim cudem masz o nią tyle zapytań. Wydaje mi się, że mam ładne psy, niektóre mniejsze, młodsze i ani jednego tel, maila. Ktoś Ci robił ogłoszenia? Masz jakiś niesamowity tekst? Nie wiem już co robić... Bo zachwalacie, jakie to ładne, oh i ah... a wystarczy napisać, że brzydkie i... zapytanie się sypią :D PS. Sam juz kilka razy słyszałem, jak ludziska gadali "jaka ona ładna"... eh... nie znają się :mad: Quote
3 x Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 troszkę nam się podwozie upier*oliło w lesie ;) Quote
azalia Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) A jak dla mnie to Zorcia jest piękną sunią i gdybym nie miała swoich pięknot,to chętnie bym przygarnęła taką oryginalną psineczkę. Wątek sunieczki czyta się z przyjemnością. Edited March 17, 2012 by azalia Quote
3 x Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='azalia']A jak dla mnie to Zorcia jest piękną sunią i gdybym nie miała swoich pięknot,to chętnie bym przygarnęła taką oryginalną psineczkę. Wątek sunieczki czyta się z przyjemnością. cały czas do wzięcia jest :) dzisiaj Zorinda była super grzeczna w lesie tyle, ze ponad godzinę łaziłyśmy, żeby znaleźć psiaka chętnego do zabawy coś w sobotni poranek jest większy wysyp spacerujących z psami niż w niedzielne popołudnie ;) idę dzisiaj z Zorą do lasu biorę telefon coby odświeżyć konatkaty a Gremlin: oo telefon bierzesz, zamierzasz zgubić Zorę? ;) musze sobie jeszcze powtarzac co rano, że ona ładna jest bo dzisiaj zostałam zagadnięta co to za ładnego pieska mam i co to za rasa, bo taka śliczna i tak się zacukalam, ze nie zaproponowalam państwu żeby ją wzieli ;) na początku to wogole sie z ainnym psem rozglądałam ale rozciągał się tylko las wokoło wiec to musiało być o niej cóż, jeszcze jest opcja że pana przygrzało i nie wiedział co bredzi ;) Quote
azalia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 3x,jak możesz nie doceniać urody Zorci. Masz szczęście,że ona o tym nie wie... Quote
3 x Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 azalia napisał(a):3x,jak możesz nie doceniać urody Zorci. Masz szczęście,że ona o tym nie wie... pracujemy nad tym codziennie jej to powtarzam ;) Quote
mysza 1 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Zobacz, braciszek Zorki, dzisiaj znaleziony gdzieś przy trasie, akurat na bazarku ogłoszeniowym byłam jak Ania podała link http://www.dogomania.pl/threads/224862-Wy%C5%BCe%C5%82-Sznaucer-pilnie-szuka-domu-!!!!!?p=18856744#post18856744 Quote
3 x Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='mysza 1']Zobacz, braciszek Zorki, dzisiaj znaleziony gdzieś przy trasie, akurat na bazarku ogłoszeniowym byłam jak Ania podała link http://www.dogomania.pl/threads/224862-Wy%C5%BCe%C5%82-Sznaucer-pilnie-szuka-domu-!!!!!?p=18856744#post18856744 faktycznie prawie identyczni są Quote
_ogonek_ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Dobra dotarłam i tutaj :) Zorka rzeczywiście nie jest duża... Taki średniaczek, ale dla 3 x to kurdupelek rzeczywiście :lol: Quote
3 x Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 _ogonek_ napisał(a):Dobra dotarłam i tutaj :) Zorka rzeczywiście nie jest duża... Taki średniaczek, ale dla 3 x to kurdupelek rzeczywiście :lol: nie no co ty 20 kilo psa to taka górna granica pokurczy ;) no powiedzmy takie 2/3 pełnowagowego* psa jest z Zorki *) pełnowagowego - mówimy tutaj o dolnej granicy wagowej psa pełowagowego ;) edit poza tym, że jest brzydka jest też strasznie rozkoszna z tą swoja cieszymordą na spacerze ;) Quote
_ogonek_ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='3 x']nie no co ty 20 kilo psa to taka górna granica pokurczy ;) no powiedzmy takie 2/3 pełnowagowego* psa jest z Zorki *) pełnowagowego - mówimy tutaj o dolnej granicy wagowej psa pełowagowego ;) [...] a no to przepraszam :evil_lol: Quote
Recommended Posts