3 x Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 umówiłam się z Panią na tel w weekend a my , myślimy i myslimy i myślimy Pani wcześniej tez miała "sznyżła" - przysłała zdjęcie, wygląda jak no jak sznyżeł ;) Quote
3 x Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 obraczus87 napisał(a):A nad czym tak myślicie Kochana?? ;) jak wytłumaczyć tztowi, że powinniśmy ją oddac do DS i jak to przeżyć jakby doszło co do czego :-o Quote
3 x Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 ludwa napisał(a):Nie tłumaczyć, nie przeżywać i nie oddawać:) tak jest, a potem zrobimy klasyczne zostawienie w lesie (z litości - of koz ;)) gdy po nowym roku pojawi się drugi pies :diabloti: Quote
ludwa Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 e tam. Mój Fafik, szczypawka paskudna, to też tymczas:) I bardzo się cieszę, że go w końcu nie oddałam:) Kto by nam gości szczypał? Quote
3 x Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Zorka była wczoraj na urodzinach u Zosi - klik i bawiła się tak : Quote
3 x Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 sprawdzamy domek w Białymstoku dla Potworki :oops: Quote
Ziutka Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 3 x napisał(a):sprawdzamy domek w Białymstoku dla Potworki :oops: Kciuki trzymam ;) Quote
obraczus87 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 3 x napisał(a):sprawdzamy domek w Białymstoku dla Potworki :oops: ja równiez trzymam kciuki.. chociaż nie wiem czy tego chcesz ;) Quote
3 x Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 obraczus87 napisał(a):ja równiez trzymam kciuki.. chociaż nie wiem czy tego chcesz ;) teraz albo nigdy ;) Quote
3 x Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Zorka ma teraz kłopat z uchem, tym razem z drugim kurde mam nadzieję, ze jak juz jej to ucho podleczymy to juz będzie spokój bo trzeciego juz ucha nie ma ;) koszt wizyty wczorajszej - 63 zł w tym kropelki do ucha z domieszczka "dwóch pasków" czegośtam w weekend ma być wizyta pa - trzymajcie kciuki, żeby doszła do skutku :) Quote
obraczus87 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ach te zorkowe uszy ;) za wizyte trzymam kciuki! Quote
sleepingbyday Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 uszy uszami, ale wizyta pa, to ho ho! mocno trzymam kciuki. w końcu jak zorka znajdzie dom, to gośka z gremlinem adoptują mojego tymczasa ;-) Quote
Pipi Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 3 x, nie moge wyslac pw, poniewaz masz pełną skrzynkę. Mam dobrą wiadomosc. Quote
3 x Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 olaboga juz odblokowałam,co nie zmienia faktu że się ogarnę i zaraz do Ciebie dzwonię Quote
Pipi Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 obraczus87 napisał(a):pewnie domek okazał sie super :) !!! tak. . . . . ale 3x zadecyduje. Quote
_ogonek_ Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 łooo, ale się porobiło! oczywiście kciuki zaciśnięte! Quote
Finlora Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Mam nadzieję, że Zorka dostanie wymarzony domek :) Quote
3 x Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 (edited) jestem w weekend byłam wyjechana, Zorka Potworka też ;) bilans - zjedzone szelki ;) i kapiel w stawie ;) oczywiście w stawie byly kaczki co spowodowało, że Potworka ogłuchła strasznie destrukcyjny wpływ na jej słuch ma "dzika zwierzyna" :evil_lol: z powodu zjedzenia szelek w czasie jazdy - tutaj nasza wina, bo na ostatnim odcinku trasy szelki nieopatrznie znalazły się razem z Zorka w bagażniku no i wzieły i się przegryzły ;) to juz drugie ;) wiec w związku z przegryzienem szelek Zorke Potworkę ominęła wizyta na działce bo z obroży na bank by się spryciula wywineła mnie tez wizyta na działce ominęła ale mnie to z czystego lenistwa ;) Zorka ani razu nie zwymiotowała a zrobilismy dwa razy po 450 km :) wczoraj dostała nowe szelki a ja o mało co nie dostałam z nia cholery bo przeciez przez dwa dni nie spacerowała w TEJ okolicy i musiała wszystko wywąchac i byc wszędzie olaboga ;) no i tezraz na to na co wszyscy czekają w sobote Pipi sprawdziła potencjalny domek dla Zorki (Pipi - dziękuję :loveu:) po rozmowie tel i mailach bylismy z Gremlinem na tak wizyta i opis wizyty Pipi tylko utwirdziło nas w przekoaniu nie pozostaje mi nic innego dzisiaj jak tylko skontaktowac sie z domkiem :-o Edited June 4, 2012 by 3 x Quote
Recommended Posts