sleepingbyday Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 3 x napisał(a):nie no co ty 20 kilo psa to taka górna granica pokurczy ;) no powiedzmy takie 2/3 pełnowagowego* psa jest z Zorki *) pełnowagowego - mówimy tutaj o dolnej granicy wagowej psa pełowagowego ;) edit poza tym, że jest brzydka jest też strasznie rozkoszna z tą swoja cieszymordą na spacerze ;) nic z tego nie zrozumiałam ;-) psy pełnowagowe, półwagowe, półtorawagowe..... o rety! Quote
_ogonek_ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 sleepingbyday napisał(a):nic z tego nie zrozumiałam ;-) psy pełnowagowe, półwagowe, półtorawagowe..... o rety! to skomplikowane :evil_lol: Quote
3 x Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 sbd - z 6 x Twoj lisio i jest pies pełnowagowy ;) Quote
3 x Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 ludwa napisał(a):tylko 6x?przecież on z 7 kilo waży lisio z 7 ? nie żartuj ;) no to 6 x lisio to pies pełnowagowy w dolnej granicy ;) jak Michał :placz: Quote
3 x Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 _ogonek_ napisał(a):z ogłoszeń Zorki nie ma odzewu? :-( były dwa odzewy ale jeden zaadptował innego psiaka drugi nie odpisal na kilka pytan na temat tego jakie wrunki jest w stanie zapewnić Zorce nic to, za jakiś tydzień ogłosimy ją znowu Quote
_ogonek_ Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 3 x napisał(a):były dwa odzewy ale jeden zaadptował innego psiaka drugi nie odpisal na kilka pytan na temat tego jakie wrunki jest w stanie zapewnić Zorce nic to, za jakiś tydzień ogłosimy ją znowu Zorka Potworka na pewno znajdize super domek :loveu: Quote
3 x Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 _ogonek_ napisał(a):Zorka Potworka na pewno znajdize super domek :loveu: oby nie u mnie w mieszkaniu ;) dobrze jeszcze ze czarna jest to jak sie w nocy wychodzi to jej nie widac i wstyd mniejszy z pokurczem chodzić ;) a w dzien to do lasu trzeba bo nie ma się z czym po osiedlu lansować ;) cieszymorda śmieszna z niej :) Quote
obraczus87 Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jestem u Zorki ;) 3 x - na spacery chodzicie do lasku bródnowskiego?? :) Quote
sleepingbyday Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 lisio waży 7 z haczykiem, czyli sześć lisó i już masz pełną wagę? ojej, gosia, to może wy sześć kilkukilowców weźcie???? na to samo wyjdzie wagowo przeca. Quote
3 x Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 [quote name='obraczus87']Jestem u Zorki ;) 3 x - na spacery chodzicie do lasku bródnowskiego?? :) tak jest :) za daleko to tam nie mamy ;) [quote name='sleepingbyday']lisio waży 7 z haczykiem, czyli sześć lisó i już masz pełną wagę? ojej, gosia, to może wy sześć kilkukilowców weźcie???? na to samo wyjdzie wagowo przeca. tja tylko wstyd 6 x bardziej będzie ;) Quote
_ogonek_ Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 3 x napisał(a): tja tylko wstyd 6 x bardziej będzie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
ludwa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 sleepingbyday napisał(a):lisio waży 7 z haczykiem, czyli sześć lisó i już masz pełną wagę? ojej, gosia, to może wy sześć kilkukilowców weźcie???? na to samo wyjdzie wagowo przeca. Serio? Pierwszy raz w życiu uało mi się wstrzelić w wagę:) Quote
ludwa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 A ja zapraszam po domowej roboty cukinię http://www.dogomania.pl/threads/2250...5#post18880925 Bazarek na rzecz moich podopiecznych, w tym niedoszłego ojca zorkowych dziecióff Smacznego Quote
sleepingbyday Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 gośka, ludwa - konfitura zaraz straci ważność!!!! Quote
3 x Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 ja się ukrywam przed sbd ;) właśnie wróciliśmy z lasu dobrze ze udało nam sie wczesniej wstac to ludzi duzo nie było i wstyd mniejszy z potworką spacerować ;) kurde, ze też Anja znalazła sznyżła 40 kilowego a my tylko 20 kg ech rażąca niesprawiedliwość ;) Quote
ludwa Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 3 x napisał(a):ja się ukrywam przed sbd ;) właśnie wróciliśmy z lasu dobrze ze udało nam sie wczesniej wstac to ludzi duzo nie było i wstyd mniejszy z potworką spacerować ;) kurde, ze też Anja znalazła sznyżła 40 kilowego a my tylko 20 kg ech rażąca niesprawiedliwość ;) Jak kcesz, przywiozę Ci kolejne 25 kilo i będziesz miała więcej:) A może się umówimy w końcu z tą sbd (bo będzie nas prześladowała do końca żywota:roll:) Ja teraz urzęduję na grochowie, niedaleko wiatracznej, więc byśmy mogły w końcu popróbować tego wynalazku:diabloti: Quote
sleepingbyday Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 no proszę, w szoku jestem! może to dlatego, ze licytuję przetwora u ludwy na bazarku i ona boi się zemsty słoikowej ;-)? Quote
ludwa Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 sleepingbyday napisał(a):no proszę, w szoku jestem! może to dlatego, ze licytuję przetwora u ludwy na bazarku i ona boi się zemsty słoikowej ;-)? albo słoika nie chce mi się pakować;) jeszcze 3x by mogła słoika ode mnie nabyć i już w ogóle by była transakcja mocno powiązana:eviltong: Quote
_ogonek_ Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 3x, to jedź do Anji i zrób podmiankę, może się nie zorientuje :evil_lol: Quote
Milla.j Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 To i ta tutaj zajrzałam z wątku innej Zorki, chyba już mieszczącej się w granicach psa "pełnowagowego" ;) A ta Zorka strasznie sympatyczna jest... (nie napiszę że ładna, ładne to są pewne tricolorki:eviltong:), a pod sznupy, by nie "poszła" w ogłoszeniach? albo jakieś insze brodacze niewyżłowe? Quote
Recommended Posts