obraczus87 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 wspaniałe wieści :) moja Negra też miała nas w nosie jak Ją zostawiliśmy w DS :) Powodzenia Zorko :) A Wy sie ttrzymajcie :) Quote
3 x Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 coś nie mogę wgrać zdjęc na gremlinowy serwer wiec wrzuce tylko 3 (nie to ze mam ich niewiadomo ile bo w sumie tych nadajacych sie toc hyba z 7 raptem mam) na tych trzech widac Zorkę i jej adoratorów :) nie są najlepszej jakości bo kurne nie wyobrazicie sobie ale te psy były w ruchu ;) co jak co ale kolorystycznie to się panienka wkomponowała idealnie ;) Quote
Lemoniada Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Pierwszy raz w życiu widzę czarnego boksera :crazyeye: Ale fajnie dziewczynka trafiła :) Quote
ludwa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 a nie chcą jeszcze czarnych psów? Jacyś dziwni Ci ludzie.... Normalnie, to kurde te czarnuchy najtrudniejsze do wyadoptowania a tutaj kolekcjonerzy się trafili.... Ja tez chcę takich Kolekcjonerów czarnych psów i brzydkich psów też:) Ale fajnie:)))) Chociaż myślałam, że jednak nie oddacie:) Twarde sztuki z Was:) Quote
3 x Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Jocker jest taki ciemno ciemno brązowy , jaśniejszy od Zorki i Coena ale to widac jak są "w kupie" jak jest sam to wygląda jakby był taki czarny czarny całkowiecie :) ciekawe gdzie panienka będzie spała ma w końcu dwóch kawalerów do wyboru ;) Quote
3 x Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 [quote name='ludwa']a nie chcą jeszcze czarnych psów? Jacyś dziwni Ci ludzie.... Normalnie, to kurde te czarnuchy najtrudniejsze do wyadoptowania a tutaj kolekcjonerzy się trafili.... Ja tez chcę takich Kolekcjonerów czarnych psów i brzydkich psów też:) zapomniałąs dodać że jeszcze babę z broda sobie wzieli ;) i pewnie dlatego tak nam się spodobali bo my też w tych najbardziej adopcyjnych niezbyt gustujemy zarówno co do koloru jak i do wzrostu swoją droga Aneta z Jarkiem stwierdzili, że Zorka jest mała ;) co do oddania i naszej twardości po to pojechaliśmy sami ze gdyby było cokolwiek nie tak to byśmy z Potworka wrócili ale nie wróciliśmy;) edit. jak wątek zaczenie umierać to wyadoptuję ją jeszcze raz od stycznia nie było takiego ruchu na wątku ;) Quote
ludwa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Weź moje wyadoptuj, co? Bo mi już opada nawet to, co już bardziej opaść nie może. A jednak..... Quote
Ziutka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Super wieści :) fajne "czarne" foteczki :diabloti: Bardzo sie ciesze, że Zoreczka już ma swój domek i że mogłam się do tego przyczynić :eviltong: Quote
3 x Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 ludwa napisał(a):Weź moje wyadoptuj, co? Bo mi już opada nawet to, co już bardziej opaść nie może. A jednak..... to nie ja to Ziutka takie czary wyczynia z ogłoszeniami że się sensowni ludzie odzywają :) Ziutka napisał(a):Super wieści :) fajne "czarne" foteczki :diabloti: Bardzo sie ciesze, że Zoreczka już ma swój domek i że mogłam się do tego przyczynić :eviltong: ja jeszczez przemyslę soprawę i sie zastanowię czy za pomoc w adopcji Ci dziękować :evil_lol: dziwnie jakoś bez suczydła w mieszkaniu i tyle wam powiem a wogóle najtrudniej to było odejść od płotu nie rzucając się na Potworkę żeby ją wyściskac na pożegnanie tylko odwrócić się i odjechac widząc jak wkłada lapkę w płot bo chce z nami wyjśc (chciałam napisać, że jechać ale o chęć jechani autem jednak jej nie podejrzeewam ;)) Quote
ludwa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ziutka, jak masz taką szczęśliwą rękę, to może ulitujesz się nad innymi czarnucho-brzydalami? Quote
3 x Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 (edited) co ja wam będę wiecej pisać zobaczcie sami i jeszcze inf z nowego domu: Cześć! Cudak nie psiak z tej małej:) Wczoraj jak odjeżdzaliście to przez jakieś 10 minut biegała przy płocie nie wiedząc, co się dzieje i szukając łapką ewentualnego wyjścia. Nie zabieraliśmy jej nachalnie i pozwoliliśmy, żeby sobie to "przetrawiła". Nie trzeba było jej długo namawiać, żeby zaczęła się z nami bawić - to nie prawda, że Zorka nie umie się bawić. Bardzo przydadło jej do gustu bieganie za piłeczką tenisową i usta-maskotka:))) Nie wiem, czy u Was też tak było, ale Zorka komunikuje się z nami popiskiwaniem-nie jest to objaw tego,że coś ją boli lub nudzi się, ona naprawdę z nami gada. No i ziewanie - na całą japę z odgłosem -łaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! Nie wiem, czy to z powodu innych psów, czy poprostu tak chce, ale jest przylepkiem i lubi jak się ją zauważa i przytula. Nie ma jeszcze jakiegoś konkretnego miejsca do spania, ale kocyk, który dostała traktuje jako coś ważnego i ciągnie tam gdzie jej wygodnie - nie chce spać w legowisku, ale mamy nadzieję, ze z czasem to się unormuje. Nasze chłopy po wczorajszej ekscytacji dzisiaj już zachowują się normalnie - no może poza Coenem (którego jak nie skarcisz, to nie ma bata może być aktywny 24h! i jeszcze się obraża, że dostaje karę i nie może się bawić). Po wizycie u weta, poza uszami, wszystko jest OK. Mamy nowy lek do uszu, bo są tam drożdzaki. Lek nazywa się Oridermyl (jest to maść) i już po pierwszym zapodaniu z ucha - szczególnie prawego zaczęły wypływać brązowe farfocle. Zuza, bo tak ją wołamy ( i o dziwo reaguje) jest super pozytywnym zwierzakiem - merda do nas na każde słowo, spojrzenie, nieznaczny gest. A i nienawidzi much. Mieliśmy dzisiaj niezły ubaw, jak wystartowała spod kocyka, bo mucha usiadła jej na łapce. Chodziła potem po całym domu i jej szukała:))))))))))) Na ten moment wszystko jest ok. Maluch nie jest smutny, nie tęskni, nie wykazuje jakiś oznak zaniepokojenia czy strachu. Na spacerku nawet ją puściliśmy - ładnie wracała. W załączniku zdjęcie Pięknej z pluszo-ustami:) Pozdrawiamy aneta i jarek. no coś pięknego :) wiem, ze sie cieszycie ale pewnie wasze odczuca to pikuś w porównaniu z naszymi ;) Edited June 9, 2012 by 3 x Quote
3 x Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Pipi napisał(a):Moze tytuł zmienić? zmienimy zmienimy tylko usiłuję się ogarnąć z zaległościami w tym ze zdjęciami Twoich szczylków ;) Quote
Ziutka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 ludwa napisał(a):Ziutka, jak masz taką szczęśliwą rękę, to może ulitujesz się nad innymi czarnucho-brzydalami? Nie ma problemu :) Ślij kochana - ogłosze! :) Quote
3 x Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 rozmawialam wczoraj z Anetą i coś wam pokaże :) Zuza kibic, tak ogląda mecze z Jarkiem chociaz z tego co mówiła Aneta to ona bardziej wpatrzona w Jarka niż w mecz ;) i tutaj jeszcze Zuza ze swoim guru Jokerem z Jokerem się bawi, gania i śpi na jednym posłaniu :) (mam jeszcze inne zdjecia ale wstawie później tzn pewnie w weekend) Quote
sleepingbyday Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 nie ściska cie w dołku, że gładko przeszła we władanie jokera i jarka ;-)? Quote
3 x Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 sleepingbyday napisał(a):nie ściska cie w dołku, że gładko przeszła we władanie jokera i jarka ;-)? ściska ale też cieszy i to bardzo :) wczoraj się strasznie wzruszyliśmy jak patrzyliśmy na zdjęcia Potworki :) no jak pączek w maśle Quote
Finlora Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Strasznie mi się podobają zdjęcia Zorki vel Zuzy "oglądającej" mecz :) Quote
3 x Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 (edited) miałam wam napisac co u Zorki i nie napisałam jak widać na wcześniejszych zdjęciach Zuza uwielbia Jarka i Jokera ;) była u weta, na przegladzie, wyszło ucho (drożdzaki) - dostała nowa maść i jest juz dużo lepiej, tzn teraz to już pewnie wsyzstko ok, jak rozmawiałyśmy to już było dużo lepiej :) dostała też maśc na tyłek, bo się wylizuje, bez jakiegoś szczególnego powodu i miała "roozogniony" zadek poza tym wszystko gra i buczy :) dziewczynka waży 24 kg :) wyjada chłopakom jedzenie z misek, jak tylko któryś coś zostawi :) no i miłością wielką kocha Jarka i niemniejsza miłością kochana jest przez wszystkich :) i zdjecia na zdjęciach widać jak Zuza morduje butelki ;) zaczynajac od korka ;) Edited June 19, 2012 by 3 x Quote
sleepingbyday Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 (edited) fajnie wszstko, ładnie, pieknie, ale.. to jednak jest kobieta z brodą! Edited June 19, 2012 by sleepingbyday Quote
Finlora Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 3 x napisał(a): na zdjęciach widać jak Zuza morduje butelki ;) zaczynajac od korka ;)Haha, a już myślałam, że tylko moja sznyżełka tak ma :lol: Jak tylko postawimy na podłodze pustą butelkę (koniecznie musi być zakręcona, chociaż ostatnio staramy się zabierać nakrętki, bo u nas w schronisku jest właśnie akcja nakrętkowa) to zanim się obejrzymy już biega z nią po mieszkaniu :lol: sleepingbyday napisał(a):fajnie wszstko, ładnie, pieknie, ale.. to jednak jest kobieta z brodą! Ale jaka cudna kobieta z brodą! :loveu: Quote
3 x Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='sleepingbyday']fajnie wszstko, ładnie, pieknie, ale.. to jednak jest kobieta z brodą! dokładnie przecież z tego powodu sięjej pozbyliśmy ;) Quote
Recommended Posts