3 x Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 (tak dobrze widzicie, ona leży na Jarku i na kanapie, szok jak oni ją rozpuścili ;)) Quote
Finlora Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 3 x napisał(a): (tak dobrze widzicie, ona leży na Jarku i na kanapie, szok jak oni ją rozpuścili ;))Jaka ona piękna! Tak, cały czas twierdzę, że jest śliczna :lol: Bardzo się cieszę, że znalazła taki fajny domek. Moje psisko jest tak samo rozpuszczone, chyba tylko przez pierwszy tydzień po wzięciu jej ze schronu, nie wpuszczaliśmy jej do łóżka ;) Quote
3 x Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 wy nie wiecie a ja wiem jak sie miewa Zuzanna ;) od razu wam napisze bo z moim szczesciem to nikt nie zajrzy z prośbą o zdjęcia i tylko się zblaźnię ;) Zuza ma koleżankę sznyżła do brykania tzn koleżanka sznyżlica jest suńką znajomych Quote
3 x Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 tak sie zastanawiam która brzydsza :evil_lol: a wogole to nasza "lekko podpasiona" panienka uwielbia spędzać czas tak: Quote
3 x Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 obraczus87 napisał(a):Zorka - piękna :loveu: ach ta ciąza i hormony czy co tam innego się na wzrok rzuca ;) Quote
Finlora Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 3 x napisał(a):tak sie zastanawiam która brzydsza :evil_lol: Nie znasz się, obie są śliczne, ale Zorka ładniejsza :eviltong: Quote
3 x Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Finlora napisał(a):Nie znasz się, obie są śliczne, ale Zorka ładniejsza :eviltong: zastanawiam się czy nas pamięta :hmmmm: Quote
Finlora Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 3 x napisał(a):zastanawiam się czy nas pamięta :hmmmm:Myśleliście, żeby pojechać do niej w odwiedziny? :) Quote
Ziutka Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Ale jej dobrze :) fajnie, że wszystko ok u Zoreczki Potworeczki :) Quote
3 x Posted January 4, 2013 Author Posted January 4, 2013 Finlora napisał(a):Myśleliście, żeby pojechać do niej w odwiedziny? :) myślimy, kiedyś ;) Ziutka napisał(a):Ale jej dobrze :) fajnie, że wszystko ok u Zoreczki Potworeczki :) fajnie fajnie ;) Quote
3 x Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 Zora Potwora czyli Zuza zimowa pora pozdrawia :) "nasz" sznyżeł góra ;) Quote
mysza 1 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Ale super ;) naprawdę fajnie ma dziewczynka. I jaka śliczna w śniegu :) Quote
3 x Posted February 4, 2013 Author Posted February 4, 2013 [quote name='mysza 1']Ale super ;) naprawdę fajnie ma dziewczynka. I jaka śliczna w śniegu :) bo jej spod śniegu niewiele widać ;) Quote
3 x Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='3 x'] Zorka została w nowym domku ! ma dwóch kolegów Jockera boksera - wieczne dziecko :) i Coena - cudownego włochatego czarnuszka wiecie że dzisiaj minął rok jak Zorka Potworka ma swoich ludzi? świezutkie, z dzisiaj :) Quote
Lemoniada Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Prawie jak scena ze spaghetti w "Zakochanym Kundlu" ;) Quote
3 x Posted June 7, 2013 Author Posted June 7, 2013 [quote name='Lemoniada']Prawie jak scena ze spaghetti w "Zakochanym Kundlu" ;)[/QUOTE] z tego co rozmawialam dzisiaj z Aneta to wzajemna miłość tych obydwojga (Zuzy i Jokera) kwitnie w najlepsze ;) Quote
Ziutka Posted June 7, 2013 Posted June 7, 2013 Gosia, weź no odnajdź jakaś fote z tymi raciczkami, bo nie wiem . . . . . czy mysle o tych, które Ty masz na mysli :evil_lol: Quote
3 x Posted June 8, 2013 Author Posted June 8, 2013 [quote name='Ziutka']Gosia, weź no odnajdź jakaś fote z tymi raciczkami, bo nie wiem . . . . . czy mysle o tych, które Ty masz na mysli :evil_lol:[/QUOTE] a ja naiwna myslałam, że przyszłaś sie Potworką pozachwycać ;) Potworka będzie robiona na sznaucera, bo podobno mega zarosła, przytyła i wogóle dojrzała i już nie kradnie z kuchni ;) Quote
Ziutka Posted June 8, 2013 Posted June 8, 2013 [quote name='3 x']a ja naiwna myslałam, że przyszłaś sie Potworką pozachwycać ;) [/QUOTE] Pozachwycałam się...ale tutaj nie ma takich emotek, które by wyraziły moje emocje :evil_lol: :diabloti: Quote
3 x Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 takjakby dzisiaj minęło 2 lata odkąd Zorka ma swoich ludzi i psich funfli :) Quote
Ziutka Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 3 x napisał(a):takjakby dzisiaj minęło 2 lata odkąd Zorka ma swoich ludzi i psich funfli :) A foty z tej okazji jakieś dostałaś ? :D Quote
3 x Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='Ziutka']A foty z tej okazji jakieś dostałaś ? :D dostałama jakżeby nie ;) Quote
Recommended Posts