Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 527
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No właśnie, szkoda mi tych łapek też... Ale i tego że np. na jednym wątku zobowiązałam się do płacenia co miesiąc na psiaka a teraz tego wątku nie mogę znaleźć, a miały się z emna wolontariuszki na prive kontaktować.Dziś długo szukałam (to o Rudziaku który wrócił z adpocji) i nie znalazłam...
O kluseczce czyli Maciuniu?
No i oczywiście zażarcie szukam tego szczeniora dla ucznia. Wysłałam privy do 2 dziewczyn.

Posted

Nowi My Maciusiowi:( napisał(a):
No właśnie, szkoda mi tych łapek też... Ale i tego że np. na jednym wątku zobowiązałam się do płacenia co miesiąc na psiaka a teraz tego wątku nie mogę znaleźć, a miały się z emna wolontariuszki na prive kontaktować.Dziś długo szukałam (to o Rudziaku który wrócił z adpocji) i nie znalazłam...
O kluseczce czyli Maciuniu?
No i oczywiście zażarcie szukam tego szczeniora dla ucznia. Wysłałam privy do 2 dziewczyn.

Jak pamiętasz jak się nazywał psiak na którego miałaś wpłacić lub nick dziewczy to łatwo bedzie odszukać:lol: Jak coś pamiętasz to napisz a ja pomogę Ci odszukać - może się uda?

Posted

Anita zawsze czytam co nowego u Maciusia ! Niestety nie zawsze mam czas odpisać ... może to się kiedyś zmieni!

A Twoje posty wraz z wątkami z poprzedniego nicku są tutaj .... http://www.dogomania.pl/forum/search.php?searchid=2469671

Domyślam się, że chodziło Ci o Rudiego z Radomia, który już drugi raz wraca z adopcji ! Pies, który jodłuje :evil_lol: Słyszałam, kiedy jeszcze był w hoteliku między adopcjami
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30962

Posted

Wiem Majko,że ty masz urwanie głowy, ale wiele osób mentalnie wspiera wasze działania, bo szkoda ale nie moga się na razie włączyć w akcję.
Tak, właśńie o Rudzielca tego mi chodziło, dzięki za podrzucenie threada.

Dziś więcej nie piszę, bo mam diabelnie trudny egzamin końcowy na studiach i jestem w ogromnym stresie.
Pzdr!!!!!!!!

Posted

Jestem po egzaminie, nie mam pojęcia jak poszedł, był trudny. A le co tam, nawet jak nie zdam, to jeszcze będą inne szanse.
Po powrocie przywitał ,mnie mokry stęskniony nonio Maciejki i Filippy. Chłopaki tęskniły bardzo, a teraz wszyscy razem tęsknimy za tatusiem, który wraca dopiero w weekend z zagranicy.
Całuski od Mańka i Finola!!

Posted

Mam trochę zły humor i wyrzuty sumienia że moi chłopacy są tacy zadowoleni, tłuści,wypoczęci,wybiegani. Jak tak patrzę na nich widzę przed oczyma te wszystkie biedulce, które siedzą w schronach.I tak mnie wkurza bezmyślność ludzi, w sobotę siedzieliśmy sobie na ławeczce, a ciągle paradowali dumni jak pawie właściciele z labradorami, rotkami, jakimiś wymyślonymi cudakami, wszystko rasowe. Tak mnie to denerwuje! Bezsensowne rozmnażanie psów, kupowanie, kiedy w schronach tyle kochanych psich dusz!!! Chyba już więcej nie będę pisać a i czytać tego co się pisze na forum dog...:angryy:
Ciągle żyję nadzieją, że jeszcze choć jednemu pomogę, może już niedługo...Pozdrawiam...

Posted

I ja tez dalej czytam wasza historie z psiurami jak rowniez ciesze sie ze tak wszystko wspaniale sie uklada, totez zycze dalszych powodzen w zyciu a za egzaminy oczywiscie, zdane 3mam kciuki. pozdr.

Posted

Yewciu,dobrze że piszesz o takich akcjach. Już zagłosowałam,ta fundacja Maja jest druga w rankingu. A faktycznie ona najbardziej zasługuje na pomoc?
Ach, jakże ja bym chciała mieć mnóstwo kasy i przeznaczać ją na akcje dla niuchów.Już sobie przyrzekłam że jak będę kiedyś miała dużo to założę schronisko, w którym będę zatrudniać tylko oddane sprawie osoby i gdzie psy będą miały jak w niebie.
Ile z nas dogomaniaczek o tym marzy co?
Pozdrawiam zarówno ja jak i spocone dyszące kundle maćkowato-filusowate :)

Posted

Nowi My Maciusiowi:( napisał(a):
Yewciu,dobrze że piszesz o takich akcjach. Już zagłosowałam,ta fundacja Maja jest druga w rankingu. A faktycznie ona najbardziej zasługuje na pomoc?
Ach, jakże ja bym chciała mieć mnóstwo kasy i przeznaczać ją na akcje dla niuchów.Już sobie przyrzekłam że jak będę kiedyś miała dużo to założę schronisko, w którym będę zatrudniać tylko oddane sprawie osoby i gdzie psy będą miały jak w niebie.
Ile z nas dogomaniaczek o tym marzy co?
Pozdrawiam zarówno ja jak i spocone dyszące kundle maćkowato-filusowate :)

To jak tylko kasa się u Ciebie pojawi wysyłam CV:lol:

Tak nieśmiało przypomnę, ze fotki jakieś by się świeże przydały:multi:

Posted

Ale Ty Yewciu chyba daleko mieszkasz, nie? Chyba musiałabym szukać bliżej ;)
Ad świeżych fotek to na razie nie mam głowy by je robić. Jestem przygnębiona sytuacją wśród psiaków i nawet na dogo robię sobie krótkie przerwy. Nie mogę już czytać o okrucieństwie ludzi albo o wymaganiach jakie stawiaja bezmyślnie na przygarnę psa. Muszę napisać do dziewczyny, której nr podałam uczniowi, ciekawe czy się kontaktował.

Jest mi przykro, bak oglądam te wszystkie biedne psinki i przykro mi tak strasznie jest jak widzę szczęśliwe moje puchacze, a tyle jeszcze ich cierpi... I szkoda mi tak strasznie jak patrrzę na sąsiadów,bogaci ludzie z ogromnymi ogrodami i tyle miejsca się marnuje...Jednemu zamierzam napomknąć o wzięciu psiaka, ale pewnie żonka sie nie zgodzi, a drugi znów jest bardzo niesympatyczny, także nawet nie będę próbować.:-(

Fotki będą może niedługo, nic ciekawego chłopacy na razie nie odstawiają,przywitały tylko uszczęśliwione ojca w sobotę, Maciuś z radości ugryzł sąsiada, który przyszedł się przywitać i tak ładnie oberwał, a ja bardzo niedyplomatycznie nie mogłam się powstrzymac i głupawo rechotałam. Na szczęście sąsiad równy gość i też się śmiał. A MAciuś zadowolony z siebie że hej.

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!!

Posted

Mam pytanko: jaki jest najlepszy środek odpchlający? Widzę żę chłopcy "drą się", kupiłam im jakieś 2 tyg temu po obróżce przeciwpchelnej, niestety, Filip ponosił trochę i zniknęła dziwnym trafem, a Maciusiowi sama zdjęłąm, bo w tym miejscu wyszły mu włoski coś jakby wysypki dostał. Po zdjęciu obroży włoski zaczęły odrastać, obecnie już na dobre, więc jestem już pewna że od obroży.
Szampon nie działa. Co polecacie? Boję się iść do weta, bo zaraz mi wlepi coś najdroższego a niekoniecznie dobrego.