Jump to content
Dogomania

Pies w typie Husky - Misio - we wspaniałym domku w Koszalinie :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='sylwija']a ja się nie mogę na zdjęcia napatrzeć - piękny jest :)[/QUOTE]

Mnie się też podoba, mam nadzieję, że wkrótce znajdzie dobry domek :)

Posted

[quote name='pola53']Bardzo dziękuję za odpowiedź :). Dołączymy ser, jogurty i warzywa. Doczytam wątek o BARFie. Karmę kupiłam Purina proplan ryż z jagnięciną. :)[/QUOTE]

Moja hrabianka to tylko Royala się chwyta. ;/ Tymi tańszymi gardzi. Kaszą z mięsem też. Jak na psinę co to z głodu mało nie umarła, to trochę zbyt wybredna! :)))

Posted

dużo szczęścia ma chłopak :)

ja dostałam info o huskim, który się błąka jedynym miejscu już 4-5 dni. Jak go hycel dorwie, to marny jego los, a najpewniej nieznany.. I tak myslę od wczoraj, bo dopiero w sobotę za dnia mam szansę podjechać zrobić zdjęcia - bo może zaginął i ktoś szuka. Zrobię zdjęcia i zostawię go pod tym lasem? ani miejsca, ani kasy.. :(straszna taka bezradność..

Posted

[quote name='sylwija']dużo szczęścia ma chłopak :)

ja dostałam info o huskim, który się błąka jedynym miejscu już 4-5 dni. Jak go hycel dorwie, to marny jego los, a najpewniej nieznany.. I tak myslę od wczoraj, bo dopiero w sobotę za dnia mam szansę podjechać zrobić zdjęcia - bo może zaginął i ktoś szuka. Zrobię zdjęcia i zostawię go pod tym lasem? ani miejsca, ani kasy.. :(straszna taka bezradność..[/QUOTE]

Na razie jest to jakieś wyjście. Jeżeli nie zaginął to może uda mu się jakoś pomóc??

Posted

zaglądam do Miśka :)

założyłam wątek, temu błąkającemu się w mazowieckim [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221873-m%C5%82ody-b%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-husky-potrzebne..-wszystko.."]http://www.dogomania.pl/threads/221873-m%C5%82ody-b%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-husky-potrzebne..-wszystko..[/URL]
ale szczerze mówiąc, nadziei nie mam..

Posted

Żal psiego dzieciaka! :(. A Miś mnie dziś odwiedził, cieszy się na mój widok. On jest taki grzeczny!!! Już dawno tak grzecznego psiaka nie widziałam. Te moje dwie się wściekają za płotem a on siedzi i z politowaniem na nie patrzy. Jak go wymiziam, to potem one mnie obwąchują i obwąchują. Ma chłopak szczęście, bo mróz idzie coraz sroższy.

Posted

[quote name='pola53']A Miś mnie dziś odwiedził, cieszy się na mój widok. On jest taki grzeczny!!! Już dawno tak grzecznego psiaka nie widziałam. Te moje dwie się wściekają za płotem a on siedzi i z politowaniem na nie patrzy. Jak go wymiziam, to potem one mnie obwąchują i obwąchują. Ma chłopak szczęście, bo mróz idzie coraz sroższy.[/QUOTE]

ma szczęście i potrafi korzystać z szansy :)

Posted

Ale spadłeś, w górę śliczny. Zamówiłam ogony wołowe, P. Tadzio dostał jogurty, biały ser, oliwę, zobaczymy, czy psina będzie jadła te rzeczy :).

Posted

[quote name='Plicha']Fajnie że psiak bezpieczny i szczęśliwy w swoim tymczasowym domku :) a nie ma szans żeby został tam na stałe? :cool3:[/QUOTE

Niestety, nie, już o tym wcześniej pisałam.

Posted

Dziewczyny, jadę sprawdzić potencjalny dom dla Misia. Nie jest to jeszcze wizyta przedadopcyjna, ale takie rozeznanie. Zresztą, miałam też drugi telefon. W jednym i drugim przypadku jest to w obrębie 30 km ode mnie, a więc miałabym go na oku.
Jak wrócę, napiszę więcej :).