pola53 Posted January 26, 2012 Author Posted January 26, 2012 [quote name='sylwija']a ja się nie mogę na zdjęcia napatrzeć - piękny jest :)[/QUOTE] Mnie się też podoba, mam nadzieję, że wkrótce znajdzie dobry domek :) Quote
kasiask Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 [quote name='pola53']Bardzo dziękuję za odpowiedź :). Dołączymy ser, jogurty i warzywa. Doczytam wątek o BARFie. Karmę kupiłam Purina proplan ryż z jagnięciną. :)[/QUOTE] Moja hrabianka to tylko Royala się chwyta. ;/ Tymi tańszymi gardzi. Kaszą z mięsem też. Jak na psinę co to z głodu mało nie umarła, to trochę zbyt wybredna! :))) Quote
sylwija Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 dużo szczęścia ma chłopak :) ja dostałam info o huskim, który się błąka jedynym miejscu już 4-5 dni. Jak go hycel dorwie, to marny jego los, a najpewniej nieznany.. I tak myslę od wczoraj, bo dopiero w sobotę za dnia mam szansę podjechać zrobić zdjęcia - bo może zaginął i ktoś szuka. Zrobię zdjęcia i zostawię go pod tym lasem? ani miejsca, ani kasy.. :(straszna taka bezradność.. Quote
Lusia91 Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 [quote name='sylwija']dużo szczęścia ma chłopak :) ja dostałam info o huskim, który się błąka jedynym miejscu już 4-5 dni. Jak go hycel dorwie, to marny jego los, a najpewniej nieznany.. I tak myslę od wczoraj, bo dopiero w sobotę za dnia mam szansę podjechać zrobić zdjęcia - bo może zaginął i ktoś szuka. Zrobię zdjęcia i zostawię go pod tym lasem? ani miejsca, ani kasy.. :(straszna taka bezradność..[/QUOTE] Na razie jest to jakieś wyjście. Jeżeli nie zaginął to może uda mu się jakoś pomóc?? Quote
sylwija Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 zaglądam do Miśka :) założyłam wątek, temu błąkającemu się w mazowieckim [URL="http://www.dogomania.pl/threads/221873-m%C5%82ody-b%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-husky-potrzebne..-wszystko.."]http://www.dogomania.pl/threads/221873-m%C5%82ody-b%C5%82%C4%85kaj%C4%85cy-si%C4%99-husky-potrzebne..-wszystko..[/URL] ale szczerze mówiąc, nadziei nie mam.. Quote
pola53 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Żal psiego dzieciaka! :(. A Miś mnie dziś odwiedził, cieszy się na mój widok. On jest taki grzeczny!!! Już dawno tak grzecznego psiaka nie widziałam. Te moje dwie się wściekają za płotem a on siedzi i z politowaniem na nie patrzy. Jak go wymiziam, to potem one mnie obwąchują i obwąchują. Ma chłopak szczęście, bo mróz idzie coraz sroższy. Quote
sylwija Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 [quote name='pola53']A Miś mnie dziś odwiedził, cieszy się na mój widok. On jest taki grzeczny!!! Już dawno tak grzecznego psiaka nie widziałam. Te moje dwie się wściekają za płotem a on siedzi i z politowaniem na nie patrzy. Jak go wymiziam, to potem one mnie obwąchują i obwąchują. Ma chłopak szczęście, bo mróz idzie coraz sroższy.[/QUOTE] ma szczęście i potrafi korzystać z szansy :) Quote
pola53 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Ale spadłeś, w górę śliczny. Zamówiłam ogony wołowe, P. Tadzio dostał jogurty, biały ser, oliwę, zobaczymy, czy psina będzie jadła te rzeczy :). Quote
Igiełka Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 oo to będzie miał psiak ucztę :) same pyszności Quote
Plicha Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Fajnie że psiak bezpieczny i szczęśliwy w swoim tymczasowym domku :) a nie ma szans żeby został tam na stałe? :cool3: Quote
pola53 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 [quote name='Plicha']Fajnie że psiak bezpieczny i szczęśliwy w swoim tymczasowym domku :) a nie ma szans żeby został tam na stałe? :cool3:[/QUOTE Niestety, nie, już o tym wcześniej pisałam. Quote
pola53 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Nikt cię dzisiaj nie odwiedził, Misiaczku? Quote
sylwija Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ja tez cały czas odwiedzam :) podoba mi się ;) Quote
Enigma79 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 I ja zaglądam każdego dnia tylko pomóc nie za bardzo mogę :( Ale myślę, że ogłoszenia przyniosą rezultaty bo Miś jest nie tylko piękny ale i z dobrymi manierami. Quote
pola53 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Dziewczyny, jadę sprawdzić potencjalny dom dla Misia. Nie jest to jeszcze wizyta przedadopcyjna, ale takie rozeznanie. Zresztą, miałam też drugi telefon. W jednym i drugim przypadku jest to w obrębie 30 km ode mnie, a więc miałabym go na oku. Jak wrócę, napiszę więcej :). Quote
Recommended Posts