Jump to content
Dogomania

Pies w typie Husky - Misio - we wspaniałym domku w Koszalinie :)

Recommended Posts

Posted

Zatem czekamy niecierpliwie na obu panów :) z nadzieją, że mają jak najbardziej poważne zamiar wobec dogomaniackich psiaków. Miłego weekendu wszystkim oraz Misiowi, któremu śnieg zapewne przypadł do gustu :) (?) teraz kiedy ma schronienie i nie marznie.

Posted

pola53 napisał(a):
Witajcie dziewczyny. Mam dwóch Panów chętnych na haskiego. Obaj brzmią bardzo rozsądnie, zgadzają się na sterylizację jak również na wizyty przedadopcyjne i podpisanie umów. Jeden Pan jest z Koszalina, a więc rzut beretem ode mnie, mogłabym psa nawet zawieźć, drugi z Nowej Rudy. Panowie pojawią się na wątku i poczytają co nieco o psie. Pomyślałam, że jeśli obie wizyty przebiegłyby pomyślnie to może Pan z Nowej Rudy wziąłby Gabora a Pan z Koszalina Misia.

Najważniejsze, że jest zainteresowanie chłopakiem. Wysłałam maile i czekam na zwrotne, będę informować. Jutro i pojutrze niestety pracuję niemal na okrągło, dlatego mniej mnie będzie na wątku :).

Obiecujące wieści...

Posted (edited)

Pan z Nowej Rudy jest zdecydowany. Szukamy kogoś z Nowej Rudy, kto przeprowadzi wizytę P/A. Na kastrację mogę pojechać za półtora tygodnia, bo mój ulubiony zestaw lekarzy nie pracuje w przyszłym tygodniu.

Oglądaliśmy Misia razem z Panem na stronie Dogomanii. Panu piesek bardzo się spodobał, bo natychmiast przysłał mi wszystkie swoje dane, nawet takie o jakie nie śmiałabym prosić.

Pomóżcie w zorganizowaniu P/A

Edited by pola53
Posted

AniaGucio napisał(a):
Może Gabor?!
Lepiej byłoby odwrotnie - Misiek do Koszalina a Gabor do R. Śląskiej, no ale jest jak jest...

A pan z Koszalina nie wyraża takiej samej chęci jak ten z R. Śląskiej?

Posted

Rozmwaiałam dzisiaj z panem z Koszalina. Na razie pan 'przerabia' wątek :). Ma się jeszcze odezwać. W Koszalinie jest Kinga, poznałam ją kiedy odbierałam Chmurkę. W razie W można ją poprosić o P/A.

Posted

Ponawiam prośbę o namiary na cioteczkę z Nowej Rudy lub okolic. Potrzebna pilnie wizyta P/A :multi::multi::multi::multi:

A ja już kontaktuję się z Kingą z Koszalina.

Sylwija, to mój Miś pojechałby do Koszalina, pan po niego przyjedzie sam, jak wizyta przebiegnie pomyślnie, czego jestem absolutnie pewna. Pan też sam wysterylizuje Misia, a ja przekażę mu pozostałe pieniądze na poczet zabiegu, jeśli oczywiście się zgodzicie.

Twój Gabor mógłby wtedy pojechać do Nowej Rudy, to mimo wszystko bliżej z Warki niż ode mnie.

Posted

Pan zrobi to sam zaraz po odebraniu pieska ode mnie. Jest to osoba ze wszech miar rozsądna. Nie obawiam się o to. Długo z panem rozmawiałam i jest to naprawdę bratnia dusza :). Pan wychowany ze zwierzętami, aktywny, biegający. Wg mnie pies nie mógłby lepiej trafić.

Posted

powodzenia dla Miśka :)

pola53 napisał(a):

Twój Gabor mógłby wtedy pojechać do Nowej Rudy, to mimo wszystko bliżej z Warki niż ode mnie.

jeśli Pan jest zainteresowany niekoniecznie Miśkiem, to pewnie :) - adopcję Gabora prowadzi HuskyAdopcje - może Pan się skontaktuje- [email protected] Tel : 500 144 944
albo ze mną po prostu :)

Posted

Dzięki za info. Już napisałam na podany adres. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Jestem padnięta, dopiero wróciłam z pracy po calutkim dniu, dlatego dopiero teraz się odzywam.

Posted

Cudownie, że Misiek pojedzie do Koszalina. To zawsze bliżej, a pies teraz będzie mógł żyć w godnych warunkach u ludzi, którzy obdarzą go miłością na jaką zasługuje:)

Posted

some napisał(a):
wspaniale wiesci! kiedy mialaby sie odbyc wizyta PA?
Misio mozna by rzec bylby na oku...

Już się dogadałam z panią Kingą z Koszalina, pan chciałby wizytę już jutro. Nie wiem tylko, czy p. Kinga będzie miała czas. Ale to już im zostawiam :). Pan przyjechałby po Misia jeszcze w tym tygodniu albo na początku następnego. Sam go wysterylizuje i wie, że tak trzeba.

Posted

szkoda by to bylo zmarnowac, tyle ze ja nie mam nikogo tam :( nawet nie wiem kto jest z dogo z Nowej Rudy. jutro w wolnej chwili moge przejrzec dogo w poszukiwaniu kogos