Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']ale cisza u Homercia:(((((Byłam dzisiaj u niego-biedak wymęczony upałami,ale przynajmniej juz tak w kolko nie biega...Dosc ładnie nawet dzisiaj chodził, chetnie zjadl michę mokrej karmy,przysmaczki i wędzone kurze łapki;))(swińskim uchem juz gardzi:) )no i tak się tuliłłłłłłłłłłłłłłłł.Co tydzień serce mi pęka jak go muszę w schronie zostawić.............on tak potrzebuje czlowieka:((((((((((((((((((((([/QUOTE].. przynajmniej dobrze ,że troszkę się uspokoił....
Witam Homerku :)
bardzo dziękuję za wizytę u Jasieńki i odwiedzam również :)
miło tu u Ciebie więc obiecuję zaglądać częściej...zapoznam się jeszcze z Tobą .. poczytam jak znajdę chwilkę ale już widzę ,że jesteś słodkim pieszczochem... chyba dobrze Ciebie ... tak na dzień dobry oceniłam ;)
głaski na dobranoc...

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=#000000][COLOR=#000000]Przepraszam że się wetnę ale sytuacja MEGA PILNA[/COLOR][/COLOR]

[COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000][COLOR=#000000]Dramatyczna sytuacja w schronisku w Ruskiej Wsi !! W związku z tą sytuacją zaczeliśmy akcję mailingową , proszę wejdźcie zapoznajcie się z sytuacją i pomóżcie Nam. [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228417-Dramat!!-Ruska-wie%C5%9B-!!-Potrzebny-transport-DT!-POMOCY!!!!!!!?p=19257460#post19257460"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post19257460[/URL]

Posted

Witam i podnoszę chłopaka :)
wszyscy pewnie na letnich spacerkach...
ja myślę że trzeba odwiedzać Homerka.. tak często...jak tylko to możliwe...

Posted

[quote name='anica']Witam i podnoszę chłopaka :)
wszyscy pewnie na letnich spacerkach...
ja myślę że trzeba odwiedzać Homerka.. tak często...jak tylko to możliwe...[/QUOTE]

dzięki anica:)ja też tak uważam:))) więc zapraszamy-porozglaszajcie proszę Homercia.Byłam u niego w sobotę.Ładnie spacerował, dużo zjadł, a na dodatek został porzadnie wyszczotkowany bo tak mu te kłaczki wychodzą, że szok:)))Teraz dopiero jest z niego kawaler:))))

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']dzięki anica:)ja też tak uważam:))) więc zapraszamy-porozglaszajcie proszę Homercia.Byłam u niego w sobotę.Ładnie spacerował, dużo zjadł, a na dodatek został porzadnie wyszczotkowany bo tak mu te kłaczki wychodzą, że szok:)))Teraz dopiero jest z niego kawaler:))))[/QUOTE]

Przyjedź i moje wyczesaj....Ciągle czeszę i końca nie widać.Ten furminator bym sobie sprawiła, ale nie znam się na tym, tylko słyszałam, i widziałam na filmikach, o co biega.Najbardziej, oprócz psów, to kotka mi się leni i jeszcze świniak.To musiałby być jakiś uniwersalny furminator i czekam na porady, w tym zakresie.Homercia pozdrawiam i odwiedzm tutaj i na FB.

Posted

[quote name='Syla']Przyjedź i moje wyczesaj....Ciągle czeszę i końca nie widać.Ten furminator bym sobie sprawiła, ale nie znam się na tym, tylko słyszałam, i widziałam na filmikach, o co biega.Najbardziej, oprócz psów, to kotka mi się leni i jeszcze świniak.To musiałby być jakiś uniwersalny furminator i czekam na porady, w tym zakresie.Homercia pozdrawiam i odwiedzm tutaj i na FB.[/QUOTE]
Ja czesalam Homercia czyms podobnym tylko z rzadszymi kolcami:))tyle z niego tej siersci wyszlo, a pewnie i tak jeszcze z 2 razy by musialbyc wyszczotkowany.Wpadaj do Szamotuł to wszystkie ci wyczesze:))

Posted

Dziewczyny, suczka Cane Corso potrzebuje [B]pilnie[/B] transportu z Leszna (lub Poznania) do Białogardu! Na BDT. Jeśli wyjeżdżacie na wakacje, albo znacie kogo, kto mógłby "podrzucić" sunię to proszę o info.
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228682[/url]
Przepraszam, wiem, że post nie na miejscu..

Posted

[quote name='faith35']Dziewczyny, suczka Cane Corso potrzebuje [B]pilnie[/B] transportu z Leszna (lub Poznania) do Białogardu! Na BDT. Jeśli wyjeżdżacie na wakacje, albo znacie kogo, kto mógłby "podrzucić" sunię to proszę o info.
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228682[/URL]
Przepraszam, wiem, że post nie na miejscu..[/QUOTE]

niestety nie moge pomoc:(
a co do Homerka to mam miłą i gorszą wiadomosc
Ten cholerny facebook ukrywa czesc wiadomosci od innych uzytkownikow,jezeli uzna je za nieistotne-w ten sposob ukryl mi 2 wiadomosci od osob zainteresowanych Homerkiem://////jedna pani w wiadomosci ze stycznia chciala sie zająć Homerkiem, pytała tylko czy ktos go moze do Elbląga dowieźć.Odezwał sie tez chlopak który wypytywal o charakter psiny.Co za dziadostwo z tym fejsem://///Homerek moglby juz moze od stycznia byc we wlasnym domku:////napisalam do tych osob-teraz czekam na odzew-moze nie wszystko stracone....Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!

Posted

Karolina trzeba zrobić nowe wydarzenie Homera na fejsie bo w tamtym nie mogę już zmienić daty zakończenia a tym samym nie można udostępniać. Ja mogę się tym zająć około piątku. ALe będzie potzrebna pomoc w rozsyłaniu tego wydarzenia..Może coś da..

Posted

[quote name='Madzior.']Karolina trzeba zrobić nowe wydarzenie Homera na fejsie bo w tamtym nie mogę już zmienić daty zakończenia a tym samym nie można udostępniać. Ja mogę się tym zająć około piątku. ALe będzie potzrebna pomoc w rozsyłaniu tego wydarzenia..Może coś da..[/QUOTE]

Baba z Ełku odpisała ,że juz nieaktualne:((czekam na wiesci od tego chlopaka-zobaczymy.Wydarzenie Homerka jak najbardziej mozna reaktywowac.Jezeli dasz rade to zajmij sie tym-ja mam w tym tyg straszny mlyn, wyjezdzam i nie dam rady.Wstaw proszę tylko te ladne zdjecia(bez tych robionych przez Weronike bo on i tak tak nie wyglada).ja mam jesscze jakies zrobione to przesle.Mysle ze trzeba go tez na grupy powrzucac i na fundacje.Jak bedzie wydarzenie to bedziemy rozsylac.Kiedy bedziesz w schronie?Chcialabym pojechac z aparatem i popstrykac psiakom zdjecia ale sama tego nie zrobie.ktos musi psa przytrzymac.
do konca tyg zrobie plakacik z ogloszeniem do porozwieszania po szamotulach i okolicy.Pomozesz mi w rozwieszaniu Madzior?

Posted

[quote name='KARLINADOMINIKA']Baba z Ełku odpisała ,że juz nieaktualne:((czekam na wiesci od tego chlopaka-zobaczymy.Wydarzenie Homerka jak najbardziej mozna reaktywowac.Jezeli dasz rade to zajmij sie tym-ja mam w tym tyg straszny mlyn, wyjezdzam i nie dam rady.Wstaw proszę tylko te ladne zdjecia(bez tych robionych przez Weronike bo on i tak tak nie wyglada).ja mam jesscze jakies zrobione to przesle.Mysle ze trzeba go tez na grupy powrzucac i na fundacje.Jak bedzie wydarzenie to bedziemy rozsylac.Kiedy bedziesz w schronie?Chcialabym pojechac z aparatem i popstrykac psiakom zdjecia ale sama tego nie zrobie.ktos musi psa przytrzymac.
do konca tyg zrobie plakacik z ogloszeniem do porozwieszania po szamotulach i okolicy.Pomozesz mi w rozwieszaniu Madzior?[/QUOTE]

Porozwieszamy, kurka a Rokiego też przy okazji można byłoby porozwieszać ..Tylko nie jestem w stanie do końca tygodnia zrobić mu plakat. Niewiem kiedy teraz będę w schronie, byłam w środę a teraz.. nie jestem w stanie na razie ustalić konkretnego dnia. Weekendy teraz odpadają cały mam w pracy, a ty zazwyczaj w soboty jesteś. Może poprosisz jakiegoś sobotniego wolontariusza o pomoc? Roksana pewnie będzie w sobotę, a i może Ania z mamą??

Posted

[quote name='Madzior.']Porozwieszamy, kurka a Rokiego też przy okazji można byłoby porozwieszać ..Tylko nie jestem w stanie do końca tygodnia zrobić mu plakat. Niewiem kiedy teraz będę w schronie, byłam w środę a teraz.. nie jestem w stanie na razie ustalić konkretnego dnia. Weekendy teraz odpadają cały mam w pracy, a ty zazwyczaj w soboty jesteś. Może poprosisz jakiegoś sobotniego wolontariusza o pomoc? Roksana pewnie będzie w sobotę, a i może Ania z mamą??[/QUOTE]
Szczerze mowiac tez chcialam w tyg wpasc bo wiesz jak jest w sobote-wpadam nie na dlugo i chce spedzic jak najwiecej czasu z Homerkiem.Do konca tyg zrobie plakat Homerkowi i postaram sie Rokiemu, aczkolwiek nie obiecuje.chcialam tez porobic zdjecia psiakom, ktore ich nie maja.Trzeba ruszyc te adopcje.Ja cicho wierze,ze jezeli nie znajdzie sie domek wezme o do siebie...na razie pracuje nad tym:))niestety bez efektow:///

Posted

Byłam dzisiaj u Homerka-byl strasznie miziasty-tylko by sie tulil.Do tego zrobil mi taka akcje,ze hej.Za nic nie chcial wrocic do schroniska, zapieral się,aż prawie mi się z obroży wyswobodził.Mi chyba kiedys serce pęknie:((((((((on tak potrzebuje domu.Btw zrobilam mu plakacik, ktory znajduje sie w linku ponizej.jezeli mozecie wydrukujcie prosze i porozwieszajcie Homerka
[url]http://img521.imageshack.us/img521/4079/homerplakat2.jpg[/url]