Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arabiansaneta napisał(a):
One tak same "się robią agresywne" czy może córcia zrobiła jej jakieś kuku?

Stawiam na to drugie, dlaczego akurat do dziecka? Maluchy trzeba pilnować i uczyć. Moja córka dostała w pupę jak ją mój pies ugryzł w nos. Zapędziła go w 'kozi róg' i co miał biedny zrobić? Od tej pory wiedziała, że nie wolno tak robić.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Który bazarek? Po awarii zrobił sie straszny bałagan. A ja mam problemy z internetem i zniknął mój wcześniejszy post. Śnieżka warczy na małą i jest zazdrosna kiedy zbliża sie do matki. Dwa razy nasiusiała jej do łóżka, mimo, ze trening czystości ma opanowany i w domu nie siusia.

Posted

Przydałby się behawiorysta, bo takie sikanie to wyraźna demonstracja. A co do Kropki, dziwię się, dlaczego dotąd nikt nie zamieszcza jej aktualnych zdjęć - jak wygląda po wyrośnięciu i jak ma się teraz jej łapa do całości?

Posted

Tak jak wcześniej pisałam Kropka mieszka poza Warszawą ze starszym państwem, którzy nie robią zdjęć. Mysle, że po niedzieli będa wreszcie jakieś zdjęcia .Sama jestem bardzo ciekawa.

Posted

Zdjęć nie mam.
Nie wiem, czy nie zamknąć wątku Kropci. Był tylko jeden telefon i pani zrezygnowała. Państwo postanowili, że juz jej nie oddadzą bo sie przyzwyczaili i ona do nich też. Na siłę nic nie zrobimy.
Zdecydujcie co z pieniędzmi.

Posted

Nie wiem dlaczego nie ma moich wcześniejszych postów. Pisałam ok. 3maja. Kropka zostaje u Państwa. Nie oddadzą jej bo już się przyzwyczaili a telefonów poza jednym nie było. Matka Kropci miała wyznaczony termin sterylizacji i mam nadzieję, że już jest po. Państwo nie chcą kolejnych niespodzianek.
Jesli chodzi o śniezkę, to założyłam jej wątek w działe Wychowanie. Pani otrzymała kilka wskazówek i nie dzwoniła do mnie więcej. Oby tak zostało!
Nie mam zdjęć Kropci. Prosiłam o nie kilka razy ale się nie doczekałam.
Co mam zrobić z pieniędzmi?

Posted (edited)

Ja z tego rozumiem, że ogłoszenia Kropki mam zdjąć. Zostaje u dotychczasowych właścicieli i Oni nie będą jej, ani diagnozować, ani leczyć i dlatego pieniądze nie są i nie będą potrzebne. Co do Śnieżki to może trzeba zadzwonić do tych ludzi i zapytać czy jest OK. Co do pieniędzy, to przede wszystkim, ile ich jest ? Jeżeli rzeczywiście Kropeczce nie będą potrzebne, to w sprawie innego ich przeznaczenia powinny się wypowiedzeć osoby, które przyczyniły się do ich zgromadzenia ale trzeba mieć pewność, że Kropka ich nie będzie potrzebować.

Edited by maja602
  • 2 weeks later...
Posted

W razie czego jest jeszcze wydarzenie Kropki na fb, też warto byłoby je zamknąć, ew. wstawić jakąś notkę, że sunia zostaje u swoich opiekunów.
Dla przypomnienia tu jest link: https://www.facebook.com/events/364753793542670/

Trochę się martwię, że sunia może z tą łapiną jednak dałoby się coś zrobić i sunia żyłaby sobie bardziej komfortowo, ale braku informacji i kontaktu nie przeskoczymy... Cóż, możemy mieć tylko nadzieję, że nie jest tak źle.