auraa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Maju, jestes dobrym duszkiem Kropci. :loveu: Moim zdaniem, trzeba sie skupic na największej liczbie ogłoszeń dla obydwu panienek. Na Śnieżkę czeka buda, ona tez jest w niewesołej sytuacji. Państwo ja trzymają bo jest im szkoda malutkiej. Ale jak długo jeszcze. Kropcia im młodsza tez chyba ma większe szanse na nowy dom. Sytuacja nie jest ciekawa. Z ogłoszeń był tylko jeden telefon od dziecka. Quote
maja602 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ja cały czas aktualizuję ogłoszenia. Mówiłam, że ktoś zrobił wydarzenie na FB, ale nic się tam nie dzieje. Moja córka tam działa ale nikt nie odpowiada. Pytałam jaka jest rola VIVY, bo jeżeli piesek jest pod ich opieką, to trzeba mieć ich zgodę, żeby robić ogłosznia i wydarzenie dla Kropki. Cały czas mam na uwadze obie dziewczynki i cały czas szukam domu. U Kropeczki może być trudniej z wiadomych powodów. Gdyby jeszcze można było ją leczyć. Śnieżka ma duże szanse. Do budy jej oddać nie można. Wszystko wymaga czasu. Quote
auraa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Viva a właściwie "Pokochaj psy niczyje" udostępniła jedynie konto dla wpłaty dla małej. Chodziło mi o to, żeby wydarzenie było bardziej wiarygodne. Wpłaty na prywatne konto, to nie jest najlepsze rozwiązanie. Wiem, ze jest tam 100zł. na koncie Kropci. Quote
maja602 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 auraa napisał(a):Viva a właściwie "Pokochaj psy niczyje" udostępniła jedynie konto dla wpłaty dla małej. Chodziło mi o to, żeby wydarzenie było bardziej wiarygodne. Wpłaty na prywatne konto, to nie jest najlepsze rozwiązanie. Wiem, ze jest tam 100zł. na koncie Kropci. No to sytuacja jest jasna. Czy możemy liczyc na jakąś pomoc ze strony tej organizacji? Dzisiaj moja córka zrobi wydarzenie dla obu dziewczynek. Możemy zbierać na leczenie Kropki i będziemy szukać domu, który ją pokocha taką jaka jest. Tylko niech właściciele nie oddają Śnieżki do budy. Ona bedzie mieszkać w domu. Znalezienie domu może trochę potrwać. Ja zrobię ogłoszania dla Kropki. Nie obiecuję, że dzisiaj ale się postaram. Zrobię też plakaty do rozwieszania. Proszę wszystkich, żeby nie opuszczali wątku. Ta historia nie jest jeszcze zkończona. Obie suczki potrzebują domów. Dobre słowo też się liczy. Czy mama szczeniaczków jest już wysterylizowana? Quote
auraa Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Jeszcze nie. Pani miała powazne kłopoty zdrowotne, leżała w szpitalu. Nie mieli do tego głowy. Quote
LAleczka_666 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 wydarzenie na fb dla Śnieżki i Kropci: http://www.facebook.com/events/364753793542670/?context=create Quote
auraa Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Podnoszę sunię. Wczoraj zgłosiłam ich kandydaturę w dziale przygarnę psa. Quote
maja602 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 (edited) Zaglądam do dziewczynek. Kropeczka też ma ogłoszenia. Załączm link do jednego znich, bo na więcej nie mam czasu. http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Kropeczka,58932 Edited February 18, 2012 by maja602 Quote
KropeczkaJ Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 witajcie, trafilam tutaj przez bazarek przeczytałam cały wątek Kropci. Co dalej z małą? tzn. czekacie do 6 m-ca czy jest szansa że mała odwiedzi jeszcze jakiegoś specjalistę, kakadu podała w swoim poście 2 lekarzy Quote
maja602 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Aura. Powiedz mi, czy łapkę Kopeczki daje się wyprostować? Czy ona jest zgięta na sztywno? Quote
auraa Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Na jednym ze zdjęć ma trochę wyprostowaną łapkę. Tu widac, że jest mniejsza........... Quote
maja602 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Prześlij mi to zdjęcie na maila, bo tu nie mogę powiększyć. Quote
auraa Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Podaj mi adres, nie pamiętam, czy mam. Quote
maja602 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Masz bo mi przysyłałaś zdjęcia Śnieżki. [email protected] Quote
auraa Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Wysłałam ale te zdjęcia są małe. Quote
auraa Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 podnoszę malutką a właściwie malutkie! Quote
maja602 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zagladam raniutko do Śnieżki i Kropki. Quote
jostel5 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Śliczna jest ta sunieczka-Kropeczka! Z niepokojem (ale i nadzieją ) czekam na rozwój wypadków. Quote
auraa Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 nie mam informacji aby ta pani dzwoniła. Quote
maja602 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Jaka Pani? Czy ta, do której przesłałam Ci nr tel.? Jeśli chodzi o ogłoszenia dla Śnieżki, to ona cieszy się popularnością. Z jednego ogłoszenia, gzie mogę podgladać, od 12 lutego obejrzało ją okolł 300 osób i 7 wzięło nr tel. Wracając do sterylki mamy szczeniąt, to chyba w marcu jest akcja sterylkowa po promocyjnych cenach. Quote
Recommended Posts