Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maju, jestes dobrym duszkiem Kropci. :loveu:
Moim zdaniem, trzeba sie skupic na największej liczbie ogłoszeń dla obydwu panienek. Na Śnieżkę czeka buda, ona tez jest w niewesołej sytuacji. Państwo ja trzymają bo jest im szkoda malutkiej. Ale jak długo jeszcze. Kropcia im młodsza tez chyba ma większe szanse na nowy dom.
Sytuacja nie jest ciekawa. Z ogłoszeń był tylko jeden telefon od dziecka.

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja cały czas aktualizuję ogłoszenia. Mówiłam, że ktoś zrobił wydarzenie na FB, ale nic się tam nie dzieje. Moja córka tam działa ale nikt nie odpowiada. Pytałam jaka jest rola VIVY, bo jeżeli piesek jest pod ich opieką, to trzeba mieć ich zgodę, żeby robić ogłosznia i wydarzenie dla Kropki. Cały czas mam na uwadze obie dziewczynki i cały czas szukam domu. U Kropeczki może być trudniej z wiadomych powodów. Gdyby jeszcze można było ją leczyć. Śnieżka ma duże szanse. Do budy jej oddać nie można. Wszystko wymaga czasu.

Posted

Viva a właściwie "Pokochaj psy niczyje" udostępniła jedynie konto dla wpłaty dla małej. Chodziło mi o to, żeby wydarzenie było bardziej wiarygodne. Wpłaty na prywatne konto, to nie jest najlepsze rozwiązanie. Wiem, ze jest tam 100zł. na koncie Kropci.

Posted

auraa napisał(a):
Viva a właściwie "Pokochaj psy niczyje" udostępniła jedynie konto dla wpłaty dla małej. Chodziło mi o to, żeby wydarzenie było bardziej wiarygodne. Wpłaty na prywatne konto, to nie jest najlepsze rozwiązanie. Wiem, ze jest tam 100zł. na koncie Kropci.

No to sytuacja jest jasna. Czy możemy liczyc na jakąś pomoc ze strony tej organizacji? Dzisiaj moja córka zrobi wydarzenie dla obu dziewczynek. Możemy zbierać na leczenie Kropki i będziemy szukać domu, który ją pokocha taką jaka jest. Tylko niech właściciele nie oddają Śnieżki do budy. Ona bedzie mieszkać w domu. Znalezienie domu może trochę potrwać. Ja zrobię ogłoszania dla Kropki. Nie obiecuję, że dzisiaj ale się postaram. Zrobię też plakaty do rozwieszania.
Proszę wszystkich, żeby nie opuszczali wątku. Ta historia nie jest jeszcze zkończona. Obie suczki potrzebują domów. Dobre słowo też się liczy.
Czy mama szczeniaczków jest już wysterylizowana?

Posted

witajcie, trafilam tutaj przez bazarek
przeczytałam cały wątek Kropci.
Co dalej z małą? tzn. czekacie do 6 m-ca czy jest szansa że mała odwiedzi jeszcze jakiegoś specjalistę, kakadu podała w swoim poście 2 lekarzy

Posted

Jaka Pani? Czy ta, do której przesłałam Ci nr tel.? Jeśli chodzi o ogłoszenia dla Śnieżki, to ona cieszy się popularnością. Z jednego ogłoszenia, gzie mogę podgladać, od 12 lutego obejrzało ją okolł 300 osób i 7 wzięło nr tel.

Wracając do sterylki mamy szczeniąt, to chyba w marcu jest akcja sterylkowa po promocyjnych cenach.