Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie miałam informacji i nie mogłam sie dodzwonić. Kropcia bardzo urosła i jest już większa od matki. Łapka jest krótsza. Matka poszła na zabieg, który niestety został przełożony bo okazało się, że ma zapalenie pęcherza. Dostała lekarstwa i państwo na pewno tej sterylizacji nie zaniedbają. Nie chcą kolejnych niespodzianek. Na zdjęcia musimy poczekać.
Dziewczyny, pilotuję tą sprawę ale na pewne rzeczy nie mam wpływu. Mam już chętną osobę, która ewentualnie pojedzie z Kropcią do lekarza.
Zapraszam na wspaniały, wzruszający bazarek dla Diny. Kiedy tam weszłam łzy płynęły mi ciurkiem...............http://www.dogomania.pl/threads/224809-BY%C5%81-TAKI-PIES...-Loteria-ze-wspomnieniami-%E2%80%93-dla-Diny-do-26-03-g.-19

Posted

Nie wiem dlaczego znikają moje posty. Magda, która robi zdjecia Kropeczce miała bardzo chore dzieci i po prostu nie mogła tam pojechać. Teraz wyjechała z nimi do sanatorium.

• 2 weeks later...
Posted

O Kropci nie mam nowych wiadomości. Pojawił się natomiast problem ze Śniezką, bo zrobiła sie agresywna w stosunku do 4-letniej córci właścicielki..............