auraa Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 bez zmian.Nikt nie dzwoni. Mała rośnie. Quote
maja602 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 To, że rośnie nikogo nie dziwi. Ja jestem raczej ciekawa co z jej łapką. Czy łapka rośnie. No i jestem ciekawa czy jej matka została już wysterylizowana? Quote
Aldrumka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 jeszcze jedna wpłata i będzie wreszcie przelew z bazarku :) Quote
auraa Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Nie miałam informacji i nie mogłam sie dodzwonić. Kropcia bardzo urosła i jest już większa od matki. Łapka jest krótsza. Matka poszła na zabieg, który niestety został przełożony bo okazało się, że ma zapalenie pęcherza. Dostała lekarstwa i państwo na pewno tej sterylizacji nie zaniedbają. Nie chcą kolejnych niespodzianek. Na zdjęcia musimy poczekać. Dziewczyny, pilotuję tą sprawę ale na pewne rzeczy nie mam wpływu. Mam już chętną osobę, która ewentualnie pojedzie z Kropcią do lekarza. Zapraszam na wspaniały, wzruszający bazarek dla Diny. Kiedy tam weszłam łzy płynęły mi ciurkiem...............http://www.dogomania.pl/threads/224809-BY%C5%81-TAKI-PIES...-Loteria-ze-wspomnieniami-%E2%80%93-dla-Diny-do-26-03-g.-19 Quote
Aldrumka Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 wreszcie przelalam pieniądze z bazarku jak wpłyną prosze o potwierdzenie także na wątku http://www.dogomania.pl/threads/222949-Zakończony-OBNIŻKA-Szale-portfeliki-i-książeczki-dla-Kropeczki-do-4-marca Maju skontaktuję się jak wyjasni się sprawa sennika, bo nie wiem czy będzie wysyłany Quote
arabiansaneta Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Dobrze byłoby zobaczyć, jak ona teraz wygląda. Quote
Satrina Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 arabiansaneta napisał(a):Dobrze byłoby zobaczyć, jak ona teraz wygląda. Czy ze zdjęciami jest jakis problem? Od dłuższego czasu nie ma nowych. Quote
auraa Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Nie wiem dlaczego znikają moje posty. Magda, która robi zdjecia Kropeczce miała bardzo chore dzieci i po prostu nie mogła tam pojechać. Teraz wyjechała z nimi do sanatorium. Quote
Satrina Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ja też, ale kropci wciąż cisza i żadnych zdjęć:-( Quote
auraa Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 O Kropci nie mam nowych wiadomości. Pojawił się natomiast problem ze Śniezką, bo zrobiła sie agresywna w stosunku do 4-letniej córci właścicielki.............. Quote
arabiansaneta Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 One tak same "się robią agresywne" czy może córcia zrobiła jej jakieś kuku? Quote
Recommended Posts